פורסם 2005 בינואר 2920 שנים למומחים שלוםקניתי מחשב חדש ודי חזקכשכולי ציפיות לראות את הביצועים שלו במישחקיםאחרי התקנת מערכת ודריברים וכו (הכל מעודכן טיפ טופ) התפנתי להתקנת מישחקים.התקנתי 2 מישחקים שקיבלתי אם המחשב.1) thief - deadly shadows2) joint operations - typhoon risingכמו כן התקנתי cs ו cs soursלהפתעתי נתקלתי באותה בעיה בכל המישחקים:המסך קופא בפריים ומישתחרר רק אחרי כ 5 שניות, דבר זה קורא בזמנים לא קבועים, לפעמים כל 5 דקות לפעמים כל דקה.אני מדגיש שוב שהבעיה היא רק במישחקים, ואין שם בעיה אם שאר פעולות המחשב.בדקתי ציון aqua mark וקיבלתי ציונים בין 48.5k ל49.5kולסיום המפרט הואמעבד - amd 64 3000לוח - gigabyte k8ns proזיכרון - 512כרטיס מסך - gigabyte 6800מארז - asus 300w אם 2 מאוררים מאחור 80 ממ +המאורר של הספקטמפרטורת כרטיס מסך: 53 מעלותטמפרטורת מעבד: 40 מעלותטמפרטורות במנוחה אם מחשב דלוק כ 16 שעות.אם יש לכם מושג מה הבעיה אני אודה מאודאם צריך עוד נתונים כל שהם אנא אימרותודה מראש לכולם
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים hmm, 300W sounds a bit low for that, but keep it as a last option.is the gfx card getting enough air ? can you check temps (cpu, gfx ..) when you inside the games ?does it happen even on lowest settings ?
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים מחבר 99% זה הספק הג'נרי, אין כזה דבר מארז או ספק של ASUSאחי , אתה רוצה צילום שלו?יש וישאני לא סתם אומר כי זה לא מדבקה או משהו, זה מותבע על הפח: ASUS chassisגם הספק שלהם.
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים דבר ראשון בדיקת דריוורים (יש לך קפיאות גם בהרצת מיבחנים של מישחקים ב3DMARK?)דבר שני בדיקת ספקורק בסוף עם כלום לא עוזר כנראה שזה הכרטיס מסך :-\ למרות שלא נראה לי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.