פורסם 2005 בינואר 2920 שנים שימו לב לגולת הכותרת דיסק שומר נתונים ל120 שנה!!! אני רק רוצה לציין שהמכונת זמן שלי מקולקלת ולא הסעתי את הדיסק 120 שנה אחורה בזמן הדיסק אוחסן משהו כמו 2-3 שנים בארון בלי לחות ובלי שמש תזהרו שאתם קונים דיסקים בזול
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים למה אתה מלכלך עליהם :nono: זה שהצבע התקלף - זה עדיין לא אומר שהוא לא שומר שם את הנתונים בפנים . זה כמו תוכנית חיסכון: אתה יכול להוציא את הנתונים רק אחרי 120 שנה :lol: רק שתדע שקרה לי דבר כזה עם דיסק של Sony. לדעתי - אין כמו TDK, ובעדיפות שניה Silver Line.
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים כנראה שזה תופעה נפוצה אצל GPTאני לא מצליח להעלות תמונה ??? בכל מקרה גם לי שי דיסקים של GPT שמתקלפים![attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים מחבר יש לי עוד 2 GPT מאותו דור שפיתחו חורים באמצע הדיסק וכמויות גדולות (משהו כמו 40 מתוך 50) של TDK מהדור הצבעוני של ה-X16 שהתקלפועשיתי היום קצת סדר...
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים למה אתם חושבים שקוראים לזה מדיה מתכלה?כמה זמן תחזיקו את הנתונים באופן מקסימלי? 10 שנים?תתחילו לגבות דברים ישניםככה זה עובד
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים יאאאאאאאאאאאללללללללללללה איזה קטע בדיוק חשבתי לפתוח תראד על העיניין או לא לפתוח או לא כן לא כן לא, והינה נפתח. שלשום הרמתי דיסק שלSONY חיפשתי קובץ טקסט חשוב, אבל זה לא היה שם, אבל שמתי לב שהדיסק בחלק האחרון מת. מבחינה ויזואלית הדיסק בסדר, אבל הנתוניםמסקטור 260000 ומשו נדפקו משום מה. בחלק החיצוני של הדיסק למי שלא יודע. ומאתמול אני מנסה לשחזר תמידע עם תוכנה בשם CD DVD Diagnostic ועכשיו גם. אני כבר בסקטור 260606 ונשאר לי 41מב. זה דיסק משנת תחילת 2002. אבל ה TDK REFLEX מאותה תקופהנקרא חלק כמו.... דיסק שנקרא חלק חחחחח. עכשיו אני אתחיל לבדוק את כל הדיסקים מלפני 2003. אז היתי קונה רק TDK עוד בקופסאות כשכל 1 עלה 10. היו זמנים. נדפק לי גם MAXELL RW 650 1 בחלק החיצוני וגם LG 650 RW בחלק החיצוני. כולם מ 2002למה הם נדפקים בחלקים החיצוניים לא יודע. [glow=red,2,300]בה[/glow]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.