פורסם 2005 בינואר 3120 שנים Ok ביצים : מכוניות : אימפרזה 94 :-X : Top Speed כביש נטול מאניקים : ...יש, אבל תמיד יכולים לעשות איזה אלמנת קאש...
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים לא צריכה להיות כזאת חייתית כל משפחתית עם מנוע 2000 ומעלה תעשה את זה בשמחה, רק תמצא כביש נטול שוטרים ממ לא בטוח דבר ראשון השעונים נוטים משום מה להגזים. דבר שני עם משפחתית עם מנוע 2000(אני לא מדבר על מנוע מיוחד כמו של האקורד לדוגמא אלה על סתם מנוע פשוט של מזדה 626 למשל) עד שתגיע ל200 קמ"ש האוזניים שלך התפוצצו, יגמר הכביש ותמצא את עצמך באיזה עץ או שלפני זה יגיע שוטר ויקרע לך את הצורה.
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים Ok ביצים : מכוניות : אימפרזה 94 :-X : Top Speed כביש נטול מאניקים : ...יש, אבל תמיד יכולים לעשות איזה אלמנת קאש... מה הקשר?
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים אם באמת אתם רוצים להגיע למהירויות כאלה (200+) אז תמצאולכם אופנוע, כל אופנוע 600סמ"ק נורמלי יכול לעשות את זה בלי בעיות, וגםלא צריך להיות קשה מדי להתחמק מהשוטרים ולקפל את הלוחית רישוי שלא יראו אותהרק תיזהרו מעצים ומכוניות אחרות
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים רק בשביל לקנות את האופנוע אתה צריך להיות בן 21, עם רישיון ל 500 סמ"ק ו\או הורים שמאוד מאוד אוהבים אותך....
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים אני בן 15.5 ועדיין לא נהגתי בשום דבר חוץ מקרטינג....גם אני לפני השיעור הראשון לא נהגתי בשום דבר חוץ מקורקינט אז אין לך במה להתבייש או לדאוג.נכנסתי לאוטו המורה אמר לי סע ולא הבנתי מה הוא רוצה הכנסתי להילוך וזרקתי תקלאצ' נכבה האוטו ולא הבנתי מה עשיתי בכלל ובכול זאת עברתי ראשון.כול ילד בלי רשיון שאומר "אני נהגתי באוטו של אבא שלי" מבלבל במוח כי בנהיגה כמו שלי אין ממש מושג גם לו אין וזה שטויות.
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים אני בעל רישיון לאופנוע עד 500 ובעל רישיון לאוטו לפני חודש מכרתי את האוטו שלי... BMW קופה. :'( מתגעגע . שטח HERE I COME... אני קונה אופנוע שטח כנראה בקרוב..
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים אם באמת אתם רוצים להגיע למהירויות כאלה (200+) אז תמצאולכם אופנוע, כל אופנוע 600סמ"ק נורמלי יכול לעשות את זה בלי בעיות, וגםלא צריך להיות קשה מדי להתחמק מהשוטרים ולקפל את הלוחית רישוי שלא יראו אותהרק תיזהרו מעצים ומכוניות אחרותhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=105001.0
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים מה הקשר? אלמנת קש - מושג צבאי (אם אתה בצבא או שיש לך חברים בצבא אתה אמור לדעת מה זה) בגדול סוג של מארב רק בשביל לקנות את האופנוע אתה צריך להיות בן 21, עם רישיון ל 500 סמ"ק ו\או הורים שמאוד מאוד אוהבים אותך.... או שלא... אם ההורים שלך רוצים להיפטר ממך אופנוע זה רעיון לא רע... 8) ("שזה יראה כמו תאונה") , אני מזמן ויתרתי על זה... (חבל על הכסף עדיף כבר לקפוץ מהגג : ) אחרי שחברים שלי אפילו אמרו לי שאני נוסע כמו מטורף על האופניים ! (נסעתי גם מעל לחצי שנה בלי ברקסים ;D ) אז להוסיף לזה עוד מהירות ? גם ככה ההורים שלי בקושי הסכימו שאני יעשה רישון לאוטו
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים אני בעל רישיון לאופנוע עד 500ובעל רישיון לאוטולפני חודש מכרתי את האוטו שלי... BMW קופה. :'( מתגעגע .שטח HERE I COME... אני קונה אופנוע שטח כנראה בקרוב..קומפקט לא קופה.....יחי ההבדל הקטן לעבור מרכב לאופנוע בחורף זה לא קצת מדכא?
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים לפני חודש מכרתי את האוטו שלי... BMW קופה.איזה טעות! המכונית יפייפיה ואני עוד זוכר שהעלת תמונות שלה בקארספורום היא במצב ממש מעולה... הצלחת לעשות איתה צלחות או שאני מדמיין?אפשר נתוני מנוע?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.