פורסם 2005 בינואר 3120 שנים שמע זה יכול להמשך לנצח. אף אחד לא יכול להחליט בשבילך.אם מה שמעניין אותך זה מדיות זולות שנצרבות במהירויות גבוהות אז לך על ה BENQ עם FW רשמי או על NEC עם FW לא רשמי.אם מעניין אותך DVD RAM ומדיות איכותיות או זולות (יחסית) בלי אוברספידינג אז לך על ה LG. אני אוהב את ה LG בגלל ה DVD RAM וכמובן בגלל האכות. עריכה: ו PCAV=PARTIAL CONSTANT ANGULAR VELOCITY שזו שיטת הצריבה המהירה ביותר כיום עבור X16.חוצמזה, צא מזה, אם אני מסתדר מצויין עם ה 4120B ואנשים מסתדרים בסבבה עם ה 2510 אז באמת יש לך צרות של עשירים.
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים קנה כבר את ה 3520,אתה תהיה מרוצה.רוצה DVD-RAM, קנה את ה LG4163B ותהיה מרוצה.
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים מחבר העניין שהיתרון היחיד של הנק על האלג'י הוא אוברספידינג, ואת זה משיג רק דרך FW לא רשמית שמונעת אחריות.ומישהו יכול להגיד אם אני ארגיש הבדל בין 40 ל- 48 מהירות קריאה CD-ROM?... סליחה על הנוביות.תודה!
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים העניין שהיתרון היחיד של הנק על האלג'י הוא אוברספידינג, ואת זה משיג רק דרך FW לא רשמית שמונעת אחריות.ומישהו יכול להגיד אם אני ארגיש הבדל בין 40 ל- 48 מהירות קריאה CD-ROM?... סליחה על הנוביות.תודה!אתה מתכוון צריבת CD. זניח לדעתי.
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים מחבר מוזר. ככשאלתי ב- CDFreaks, הם המליצו בחום על ה- NEC, ואז על ה- Benq.אגב, הם המליצו על ה- 3500 על-פני ה- 3520. זה רק מסתבך יותר ויותר.
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים איפה שאלת ב CD FREAKS כי ה EDITOR CHOICE האחרון שלהם זה ה 4163B. אם תשאל ב SECTION של הפיוניר ימליצו לך על הפיוניר.חוצמזה, מה כל כך סבוך? אמרו לך 10 פעמים, כל אחד משלושת הצורבים האלה סבבה. אין צורב אולטימטיבי. הייתי רוצה את האוברספידינג והיוטיליטיס של ה BENQ עם איכות הצריבה של ה LG עם DVD RAM עובד ב PCAV עם שנתיים אחריות, באנדל של תוכנות סבבה ותמיכה רשמית כמו שתמיכה הלא רשמית של ה NEC, וזאת עם DL X8 כולל 20 דיסקים כאלה מתנה עם הצורב.
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים מחבר שאלתי ב- Newbies Forum. יש להם גם ביקורת ל- 3520? מצאתי רק ל- 3500 אצל CDRLabs.
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים זה ה REVIEW הכי מצ'וקמק שנכתב אי פעם לצורב DVD. בושה למ NEC שאתר כזה עושה לו REVIEW.אם אתה רוצה לראות REVIEW טוב ל NEC תסתכל פה:http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=12314&PageId=27
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים זה ה REVIEW הכי מצ'וקמק שנכתב אי פעם לצורב DVD. בושה למ NEC שאתר כזה עושה לו REVIEW. מה שנכון נכון...
פורסם 2005 במרץ 220 שנים ביררתי ברשת OMC ונאמר לי שיש בידיהם רק את הדגם NEC ND3520B.מה ההבדל בין הA לB?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.