עבור לתוכן

סבב הצורבים - לפני קנייה...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

אז אם חשוב לי איכויות צריבה מעולות, DVD-RAM, ללכת על ה- LG?

אם חשוב לי אוברספידינג וצריבה טובה על מדיות סוג' ב' ודרומה, ללכת על ה- Benq?

ונניח שזה נכון, מהם המניעים לקנות את ה- NEC או את ה- Pioneer 109? במה הם מצטיינים?

- כי הבנתי שהמהיריות דומות בכל הצורבים, וכך גם התמיכה ב- FW's. ה- LG נראה טוב כי הוא גם מציע קצת אוברספידינג וצורב בסדר על מדיות סוג ב'. נכון?

עוד דבר.. מה זה ביטסטינג? ואלו צורבים מהרשימה תומכים בזה בצורה טובה?

תודה מראש. :hi:

• תגובות 44
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תודה רבה.

אז אם חשוב לי איכויות צריבה מעולות, DVD-RAM, ללכת על ה- LG?

כן

אם חשוב לי אוברספידינג וצריבה טובה על מדיות סוג' ב' ודרומה, ללכת על ה- Benq?

כמובן גם צריבה מצויינת על מדיות איכותיות

ונניח שזה נכון, מהם המניעים לקנות את ה- NEC או את ה- Pioneer 109? במה הם מצטיינים?

ה NEC בתמיכה הלא רשמית ובאיכות הצריבה

ה PIONEER - יש לו DLX6 ושם וחוץ מזה עוד לא ממש יודעים. כרגע איכות הצריבה לא מרשימה אבל עם הזמן ועוד FW אני בטוח שזה ישתפר. פיוניר עובדים ככה בצורבים האחרונים שלהם. יוצאים מהר מדי ואז מתקנים

The 109 and A09 drives were clearly rushed to market, with bug-ridden and immature firmware.

IMO - The people at Pioneer ARE VERY embarrassed by this, and that is why so many iterations of firmware are being released.

The drive does show some promise however, the burn quality is close to the 108 / A08 drives already, DVD-RW 6X burning and DVD+R DL 6X burning is working already, with reasonable quality scans available for viewing.

We hope it continues to get better.

- כי הבנתי שהמהיריות דומות בכל הצורבים, וכך גם התמיכה ב- FW's. ה- LG נראה טוב כי הוא גם מציע קצת אוברספידינג וצורב בסדר על מדיות סוג ב'. נכון?

לא הייתי בונה על LG לאוברספידינג. מדיות סוג ב' - תוכל למצוא כאלה.

עוד דבר.. מה זה ביטסטינג? ואלו צורבים מהרשימה תומכים בזה בצורה טובה?

ביטסטינג משנה את ה BOOKTYPE של מדיה מסוג +R ל DVD ROM מה שמגדיל תאימות לנגנים. כל הצורבים תומכים בביטסטינג ל +R DL

לגבי SL:

LG תומך רשמית ב +R.  ה BENQ תומך רשמית ב +R ו +RW. פיוניר אני לא יודע. NEC תומך דרך FW לא רשמי.

תודה מראש. :hi:

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי יכולות קריאה?

ואני מבין שה- NEC הכי טובים ב- FW לא רשמי מה שמונע אחריות?

פורסם

כל צורב שאתה מעדכן ל FW לא רשמי הלכה האחריות (אלא אם אתה מצליח לעדכן חזרה לקושחה הרשמית).

פורסם

ה FW הרשמי האחרון של 3520 תומך ב BITsetting :

v1.25 (Firmware upgrade for IODATA OEM 3520 drives, autobisets DVD+R/+RW/+R DL to DVD-ROM) "

"

אני חושב שזו נקודה למחשבה.

פורסם

סטיה קלה קלה, סליחה מראש...

אתם מדברים כאן על גרסאות FirmWare. רציתי לדעת האם עדכון FW רשמי מסיר אחריות.

פורסם

לא.

למרות שעם חנויות בארץ קשה לדעת (לדעתי במרביתן לא ידעו איך לבדוק).

פורסם

מה פתאום,אם חנות תעשה לך בעיות על זה שעדכנת ל FW רשמי,תצעק אליהם שאתה תצור קשר עם היבואן ותתן פרטים של החנות...תראה הם מחליפים לך.

פורסם
  • מחבר

אז ככה -

ה- NEC 3250 הכי מהיר בקריאת CDROM (מהירות - 48X), הוא הרבה יותר טוב תחת פירמוויר לא רשמי. שנתיים אחריות.

הפיוניר, הכי מהיר בצריבת DVD-\+RW, במהירות של 6X (למרות שנראה לי שאני לו אלך עליו, עקב זה שהוא חדש, אין עליו הרבה ביקורות, שנה אחריות, 6X לא מנוצל וכו'...)

ה- LG הוא בסדר גמור (ויותר) במהירויות, יש לו DVD-RAM ואיכיות צריבה מעולות - הכי טוב תחת FW רשמי. שנתיים אחריות.

ה- Benq טוב באוברספידינג וצריבה על מדיות סוג ב', ויש לו ביטסטינג על בטוח לפי מה שאני יודע. במהירויות הוא כמו ה- LG.

- לאלו צורבים יש ביטסטינג?

- מה תמיכה לא רשמית מוסיפה ל- nec?

תודה מראש :hi:

פורסם

אז ככה -

הפיוניר, הכי מהיר בצריבת DVD-\+RW, במהירות של 6X (למרות שנראה לי שאני לו אלך עליו, עקב זה שהוא חדש, אין עליו הרבה ביקורות, שנה אחריות, 6X לא מנוצל וכו'...)

לא נכון, גם ה LG4163B וה NEC 3520 כותבים -RW ב X6 ו +RW ב X8. כמובן עם דיסקים מתאימים שאין כרגע. הפיוניר כותב DL ב X6 אבל גם לזה כרגע אין דיסקים מתאימים במחיר הגיוני ואינני בטוח שיהיו.

ה- LG הוא בסדר גמור (ויותר) במהירויות, יש לו DVD-RAM ואיכיות צריבה מעולות - הכי טוב תחת FW רשמי. שנתיים אחריות.

ה- Benq טוב באוברספידינג וצריבה על מדיות סוג ב', ויש לו ביטסטינג על בטוח לפי מה שאני יודע. במהירויות הוא כמו ה- LG.

במהירויות הנתמכות הוא לא כמו ה LG וה NEC (אין לו RW X8 ו 6X). לא יודע אם זה משמעותי עבורך. כרגע בטח שלא.

- לאלו צורבים יש ביטסטינג?

ה LG רק ל +R. ה BENQ גם ל RW . ה NEC דרך FW לא רשמי (ולצורך אחריות FIRMWARE של IODATA זה FIRMWARE לא רשמי ולא מוכר לצרכי אחריות).

- מה תמיכה לא רשמית מוסיפה ל- nec?

אוברספידינג.

תודה מראש :hi:

פורסם
  • מחבר

אז ה- LG גם בין המהירים, גם הכי איכותי וגם DVD-RAM וביטסטינג על R+? מעולה.

נראה לי שאני אלך עליו (העובדה שאמרת שהוא הצורב המומלץ ביותר בשטח + העובדה שאתה היית הולך עליו + חביב המבקרים רק מחזקות את זה, הדבר היחיד שעוצר בעדי הוא ה- nec3250). אתה חושב שיש איזה עוד משהו שאני צריך לדעת או אפילו לחכות לעוד כונן \ הבא של LG?

*על אלו פורמטים ועל אלו מהירויות (וגם מדיות) יש ל- LG אוברספידינג?

*איך הוא במדיות ממוצעות יותר מאשר וורבטים

*מיהו היבואן הרשמי של LG בארץ? אם יש יותר מכמה, מיהו המתמחה למחלקת הכוננים האופטיים?

תודה.

אגב, שמעתי שיש משהו שנקרא "פריצת אזורים". על מה מדובר?

פורסם

אם מה שמעניין אותך זה מדיות זולות שנצרבות במהירויות גבוהות אז לך על ה BENQ עם FW רשמי או על NEC עם FW  לא רשמי.

אם מעניין אותך DVD RAM ומדיות איכותיות או זולות (יחסית) בלי אוברספידינג אז לך על ה LG. אני אוהב את ה LG בגלל ה DVD RAM וכמובן בגלל האכות.

הגנה אזורית יש לשלושתם. זה אומר שאתה יכול לשנות לכל היותר 5 פעמים את הזון. אפשר לעקוף את זה ע"י תוכנות או FW לא רשמי או ע"י צריבה מחדש של הסרט עם DVD DECRYPTER יחד עם DVD SHRINK.

אני בטוח שמה שלא תבחר תהיה מרוצה. שלושתם מצויינים.

לגבי צורבים חדשים - יש כל הזמן ועוד יהיו. ככה לא תקנה אף פעם.

עריכה: היבואן הרשמי של LG בארץ זה ח.י.

פורסם
  • מחבר

אז אני מבין שמבחינת מהירויות, הם אותו דבר?

אבל בעיקרון יכולות האוברספידינג משתנות מצורב לצורב וממדיה למדיה?

פורסם

בערך

פורסם
  • מחבר

ובכן, ה- Definite Answer:

LG או NEC?

מה היתרונות של הנק על האלג'י ושל האלג'י על הנק?

ה- LG יותר איכותי, ויש לו DVD-RAM, אוברספידינג מועט.

ה- NEC בעל אותן המהירויות, חוץ מזה שהוא קורא CD'S על 48x (האם ה- 8x האלו נחוצים והאם אני ארגיש הבדל בין 40 ל- 48?) ותר אוברספידינג תחת FW לא רשמי (אבל משומה, ראיתי את זה דרך Zap - http://www.officenet.co.il/Product.asp?Pid=654684654435474&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&aff=Zap).

שניהם יכולים להסתדר בסדר עם מדיות סוג ב'. ה- LG יותר "בררן" לפי מה שהבנתי.

לשניהם שנתיים אחריות, לשניהם ביטסטינג ושניהם תומכים DL על R+ בלבד. השאלה באיזו מהירות כל אחד?

השאלה מהו הצורב המומלץ ביותר מבין השניים כרגע ומיהו חביב הביקורות לאחרונה?

*האם FW יכולה להגדיל את מספר הפורמטים ש- DL יתמך על-ידיהם?

* בכל אתר אני רואה נתונים שונים... ראיתי שהנק תומך ב- DVD-R DL ולא ב- +. וראיתי גם DVD-R9 (?). חוץ מהמהירות קריאה הוא שווה לאלג'י במהירויות. אגב... מה זה PCAV וכל שאר האותיות הללו?

תגובות יתקבלו בברכה.

תודה וסליחה על ההצקה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים