פורסם 2005 בינואר 2920 שנים מחבר קינפגתי את זה. תודה. 4662: TCP incoming and outgoing 4672: UDP incoming and outgoing 4661: TCP outgoing 4665: UDP outgoing 4711: TCP incoming פתחתי את הפורטים שהאמיול צריך, אבל עדיין הUDP פורט באמיול לא עובד. מישהו יודע מה לא בסדר? תודה.
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים תסתכל מה רשום בהגדרות של האימיול, זה אותם הפורטים שהכנסת כאן? אגב, מספיקים רק השניים שכתובים בהגדרות, לא צריך אחרים
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים הכי טוב שתשתמש בEMULE MORPHXT הוא תומך בUPNP כלומר פותח את הפורטים בראוטר לבד כשאתה מעלה את ה EMULEוסוגר אותם כשאתה סוגר את התוכנה
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים מחבר אם זה לא עובד, יכול להיות שאתה צריך את הdefault server ולא את הNAPT אין לי מושג מה זה הdefault server אז צרפתי תמונה: תודה מראש.
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים בעקרון האופציה הזו תיתן לך פתיחת פורטים, אבל זה הרבה מעבר למה שאתה צריךהNAPT זה מה שאתה צריךאולי תיתן צילום מסך של מה שאתה מקבל כשאתה לוחץ על new במסך ההוא, אולי אתה עושה שם טעות עם ההגדרותאני גם רואה state במסך של הNAPT, אני לא בטוח על מה הוא אמור להיות
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים מחבר בעקרון האופציה הזו תיתן לך פתיחת פורטים, אבל זה הרבה מעבר למה שאתה צריך הNAPT זה מה שאתה צריך אולי תיתן צילום מסך של מה שאתה מקבל כשאתה לוחץ על new במסך ההוא, אולי אתה עושה שם טעות עם ההגדרות אני גם רואה state במסך של הNAPT, אני לא בטוח על מה הוא אמור להיות מה שמוזר זה שהצלחתי ליפתוח את הפורט 4662 TCP של האמיול וכבר אין לי LOW ID, אבל עדיין יש בעייה עם הפורט של ה4672 UDP שלא נפתח.
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים אתה בטוח שלא כתבת את זה הפוך?נראה לי שהINSIDE זה החיצוני זאת אומרת - לא מצוייןוהOUTSIDE זה הפנימי - זאת אומרת 10.0.0.1
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים ואין צורך בפיירוול כשאתה מאחורי נתבאגב, זה כולל את ה ALCATEL 510? אם הפכתי את המודם ל510 אז אני לא צריך פיירוול?תודה.
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים אגב, זה כולל את ה ALCATEL 510? אם הפכתי את המודם ל510 אז אני לא צריך פיירוול?תודה.510 זה דגם של מודם, אתה יכול להפוך אותו לrouter. כאשר אתה הופך אותו לראוטר יש לו Firewall בתוכו.
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים מחבר אתה בטוח שלא כתבת את זה הפוך?נראה לי שהINSIDE זה החיצוני זאת אומרת - לא מצוייןוהOUTSIDE זה הפנימי - זאת אומרת 10.0.0.1הוא לא נותן להגדיר הפוך. חוץ מזה, הפורט 4662 TCP ניפתח בהצלחה...
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים הראוטר שלך תומך בUPNP כלומר יש לו יכולת לפתוח ולסגור פורטים אוטומטיתאם תוריד גירסה של אימיול שתומכת בזה לא תהיה לך בעיה של LOWIDהגירסה החדשה של ליונטוורק תומכת בזה כמו גם הרבה מורפיםשהמומלץ לפי דעתי הוא MorphXt
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.