עבור לתוכן

האם ניתן ליצרוב דיסק בזמן שהמחשב "עסוק" עם משהו אחר? והאם זה לא יגרום נזק לדיסק?

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון התחלתי ליתפוס "גלים" של מהירויות מתוכנה שציפיתי ממנה למהירויות כאלו הכי פחות (מדובר על הפרד כמובן)

ומצד שני עלי ליצרוב את מה שאני מוריד על מנת לפנות מקום בHD ועל מנת להעביר את המדיה ממחשב אחד שלי לאחר.

איני רוצה להפסיק את פעילות הפרד או פעילות דומה לכך מישום שזה יעלה לי ביוקר מבחינת המהירות.

לכן שאלתי היא, האם ניתן ליצרוב מידע כלשהו בזמן שהמחשב עסוק בפעילות אחרת כגון פרד פתוח אשר מוריד וכו'?

והאם הדבר לא יגרום לבעיות קריאה או בעיות כלשהן עם הדיסק הניצרב?

Thank You :)

פורסם

מאז הפנטיום 4 1.6Ghz שלי,אני צורב ועובד ברקע עם אימיול,IRC,ועוד כמה תוכנות פתוחות...אין שום בעיה.

פורסם
  • מחבר

תודה לך x-dude זה בהחלט מרגיע.

אך המחשב עליו מדובר כולל פנטיום 3 1.0Ghz, האם יש הבדל?

פורסם

אם אתה חושש תצרוב במהירות נמוכה (X8 או אפילו X4).

אצלי P3 600 עם 256MB - היה פתוח אימיול + אייסיקיו + כמה חלונות אקספלורר והצריבה עברה יפה. אבל צרבתי במהירות נמוכה (X4 אני חושב... לקח לי 20 דקות לדיסק).

פורסם

תצרוב דיסק ותנסה.. (לרוב כדאי לבטל את ה NORTON AUTOPROTECT אם אתה משתמש באנטיוירוס שלהם)...

תסתכל על ה BUFFER ותראה אם הוא נופל ל0%.. אם לא, לא צריכים להיות בעיות עם הדיסק...

וגם אם כן.. כבר כמה שנים שלצורבים יש BUFFER UNDERRUN PROTECTION שזה מונע שגיעות בעקבות הפסקת הצריבה באמצע בגלל שנגמר ה BUFFER..

פורסם
  • מחבר

בסדר גמור, אצרוב על מהירות נמוכה ככל האפשר ואשים עין על הBUFFER.

איני משתמש באנטי וירוס של NORTON לכן אין לי מה לחשוש בנוגע לזה, אך תודה על המידע.

נ.ב

משום מה ליפעמים שאני צורב מדיסק לדיסק (דרך סידירום וצורב) יש לי עליות וירידות בBUFFER, מדוע זה קורה?

*הסידירום והצורב לא על אותו ערוץ IDE.

פורסם

דבר ראשון תבדוק שכל הדיסיקים שלך עובדים על מצב ULTRA DMA...

דבר שני, יתכן והדיסק שאתה קורא מהכונן הראשון הוא בעייתי, או שהכונן קורא אותו לא הכי טוב, ולכן בזמנים האלו יש ירידה ב BUFFER...

אם אתה רוצה שלא יהיה את זה, פשוט תעתיק אותו להארד דיסק קודם ואז תצרוב

פורסם

אם המחשב חזק

תוכל אפילו לצרוב על 16 ולהנות מפעולות די רגילות של גלישה ואפילו קצת מעמסה על המחשב

מה שכן לגבי צריבות של DVD שזה כבר יותר מהיר זה לא משחק לגבי מהיריות של 12 ו16 ופה אתה לוקח קצת סיכון

את שאר הסיכונים הם כבר פירטו לך

לילה אפלולי ורגוע : )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים