פורסם 2005 בינואר 2720 שנים אתה בטח צוחק אלינו.... זאת התוכנה TASK MANAGER שאתה מריץ כדי לבדוק מה רץ !!!!!!!! :kopfpatsch: אתה זה שלא ברור... תגיד מה שמסומן בשחור ולא כחול, יא מסטול.. מי רואה את זה בכלל
פורסם 2005 בינואר 2720 שנים אם כמה אנשים לא מבינים, כנראה שהבעיה אצלך...בכל מקרה.. תכניס כל PROCESS NAME ל GOOGLE ותראה...TMPROXY זה של ה PC-CILLINFWPORTAL זה קשור לחייגן של הספקוכו'...אין סיבה שנעשה לך את העבודה השחורה...
פורסם 2005 בינואר 2720 שנים לא הבנתה למה הוא מתכוון למטה רשום שהזכרון בשימוש 296 ובפרוססים השימוש של כולם יחד הרבה פחות
פורסם 2005 בינואר 2720 שנים הבעייה היא לא אצלי.הבעיה היא שאתה לא חושב,נראה לך הגיוני שאני אשאל כזה דבר?בנאדם עם 1000 הודעות כאן לא ידע מה זה טסק מנג'ר?ולא ביקשתי שתעשו לי את העבודה השחורה.שאלתי איך זה יכול להיות שאחרי חישוב גס של כל הזיכרון שהפרוססים לוקחים[שיצא בסביבות 100לפי הרשימה]יש לי 300 זיכרון בשימוש.ואם יש לי פרוסס לא תקין שלוקח זיכרון לא היה רשום לידו 200?אהה והרשימה מסודרת לפי גודל הצריכת זיכרון,אז לא משנה שלא רואים את כולה.
פורסם 2005 בינואר 2720 שנים כנס בתפרט לview>>update speed ותגדיר לhigh תסתכל למטה עדיין אותו דבר?אולי בטעות הגדרת לpaused ככה שהפרוססים החדשים ושימוש בזכרון לא מתעדכן
פורסם 2005 בינואר 2720 שנים אני רואה שיש אצלך המון משימות שפועלות ולוקחות המון זכרון,חלקן של הווינדוס וחלקן לא.אז כדי לשפר את ביצועי המחשב (ע"י ביטול ההפעלה האוטומטית של המשימות שלא חיוניות באמת להפעלת המחשב) הבאתי לך מדריך מצויין שמסביר על כל משימה ומשימה שהווינדוס מריץ עם הפעלת המחשב: http://www.theeldergeek.com/services_guide.htmכדי להגיע לתפריט הזה של כל המשימות תלחץ במקש ימני על "המחשב שלי" ואז תבחר באפשרות "ניהול",כעת ייפתח חלון שבו תלחץ פעמיים על "שירותים ויישומים" (מצד שמאל) ואז על "שירותים",כעת (אל תבהל) תיפתח מין רשימה ארוכה של משימות בצד שמאל שמסודרת לפי ה-א"ב..כעת תישאר עם האתר של המדריך פתוח ועם רשימת המשימות פתוחה.באתר יש למטה רשימה כזו: מה שאתה צריך לעשות זה ללחוץ על הראשון שמופיע ברשימה - Alerterואז לפתוח ע"י לחיצה פעמיים בתפריט של המשימות (בווינדוס) את המאפיינים של הAlerterכך למשל תדע שאת הALERTER מומלץ לשים על Disabled כלומר,לבחור שהוא לא ייפעל.פירושים:Disabled=לא יעלה עם המחשב ולא יאופשר להפעלה, Manual= לא יעלה עם המחשב אבל יופעל במידת הצורך,Automatic=יעלה ויפעל עם הפעלת המחשב.Services IndexAlerter ServiceApplication Layer Gateway ServiceApplication Management ServiceAutomatic Updates ServiceBackground Intelligent Transfer ServiceClipBook ServiceCOM+ Event System ServiceCOM+ System Application ServiceComputer Browser ServiceCryptographic Services ServiceDCOM Server Process LauncherDHCP Client ServiceDistributed Link Tracking Client ServiceDistributed Transaction Coordinator Serviceוכו'...ועוד עצה: אל תריץ תוכניות שלא צריך בהפעלת המחשב,כמו ICQ,mIRC וכו',הן רק מאטות את הפעלת המחשב.כדי לבטל את הפעלתן עם התחלת המחשב תכנס ל"התחל" ואז ל"הפעלה" ובשורת הכתיבה תכתוב MSCONFIG ותלחץ Enter.בחלון שיפתח תכניס לסמניה בשם "אתחול" ושם תוריד את הסימון מהתוכניות שאתה לא רוצה שיעלו עם הפעלת המחשב ואז תלחץ על "אישור" ותבחר בלהפעיל את המחשב מחדש.מקווה שהבנת ושעזרתי :-*
פורסם 2005 בינואר 2720 שנים דבר ראשון תודה על ההשקעה.דבר שני הם לא עולים עם המחשב ,כבר סגרתי אותם עם האם אס קונפיג.לגבי שאר מה שנתת לי,אני אסתכל על זה בעומק,אבל לא נראה לי שזה תופס 140 אקסטרה מהזיכרון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.