פורסם 2005 בינואר 2720 שנים טוב אני צריך אנטי ווירוס חדש ואני רוצה גם תוכנה תחזוקה למחשב אני חושב לקחת אתsystem works אבל חבר המליץ לי על אנטי ווירוס רוסי בשם קספרסקי שלא שמעתי עליו איך הואוהאם יש תוכנת תחזוקה יותר טובה מנורטון יוטיליטיס.
פורסם 2005 בינואר 2720 שנים למרות הפופולריות של נורטון אנטיוירוס הוא חלש מאודקספרסקי ברמה גבוהה מאוד והרבה יותר חזק ולא זולל הרבה משאבים כמו נורטוןלי אישית קרה שקספרסקי מצא וירוס שנורטון לא מצא וגם לעוד הרבה אנשים קרא חוות דעת על קספרסקי ב www.download.com וגם תריץ חיפוש פה בפורום אני זוכר שמספר אנשים אמרו שאותו דבר קרה להםאגב האנטיוירוס עצמו קיים במספר שפות כולל אנגלית ואכן החברה שמפתחת אותו רוסית
פורסם 2005 בינואר 2720 שנים טוב נראה לי ששכנעת אותי אבל מה עם תוכנה כמו נורטון יוטיליטיסיש SYSTEM MEHANIC 5.. השאלה בכלל למה אתה צריך את הנורטון, מה אתה מריץ שם כבר?
פורסם 2005 בינואר 2720 שנים אז תקשיב לחבר שלך, כי נורטון סתם מכבידה זה מחמאה עבורה, יש בה מלא פונקציות שהמשתמש לא צריך, לא ידודית ממש ,ובכלל יש תוכנות טובות פי כמה מזאת ,קלות יותר ,ונחות להבדיל מ נורטון.למרות הפופולריות של נורטון אנטיוירוס הוא חלש מאודקספרסקי ברמה גבוהה מאוד והרבה יותר חזק ולא זולל הרבה משאבים כמו נורטוןלי אישית קרה שקספרסקי מצא וירוס שנורטון לא מצא וגם לעוד הרבה אנשים קרא חוות דעת על קספרסקי ב www.download.com וגם תריץ חיפוש פה בפורום אני זוכר שמספר אנשים אמרו שאותו דבר קרה להםאגב האנטיוירוס עצמו קיים במספר שפות כולל אנגלית ואכן החברה שמפתחת אותו רוסית דברי חוכמה נשמעו פה
פורסם 2005 בינואר 2820 שנים מחבר טוב יש בעיותהתקנתי את system mechanic 5 pro וכבר יש בו את הקספרסקיווואלה הקספרסקי מצא וירוסים שהנורטון לא והסיר אותם כמו גדול אבל יש ל בעיה האימיול מקבל עכשיו lowid אישרתי אותו בפיירוול ולא עזר ואפילו מחקתי את הפיירוול ולא עזר.יכול להיות שבגלל שעשיתי אופטימזציה לחיבור שיש בתוכנה של המכניק
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים מחבר וואלח לא התלהבתי מהמכניק עצמו אין לו תוכנה כמו סיסטם אינפו שמעולה למצוא מה טופס מקום על ההרדיסק ואין לו סורק דיסק והמאחה דיסק שלו סתם יפה אבל לא ממש עובד טוב יש לכם תוכנה טובה במקום.דרך אגב את הקספרסקי אני משאיר אבל אין לי טעם בפיירוול
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים אתה מתכוון להישאר בלי פיירוול?לא נשמע לי חכם במיוחדZONEALARM+KASPERSKY שילוב מנצח
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים מחבר למה אני צריך פיירוול לא זוכר שפרצו לי למחשבחוץ מזה שאני עדיין לא הצלחתי לסדר את האימיול
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים זה לא שאתה לא זוכר אתה פשוט לא יודעהתקנתי לפני יומיים ותראה בעצמך:[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים מחבר אז איך האנטי האקר של קספרסקי הוא הראה די פשוט ואני לא חושב שהוא תופסהרבהמשאבים אבל עדיין יש שתי שאלות והן התוכנת עזרים והאימיול לסדר.
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים הפיירוול של קספרסקי הוא לא משהועדיף ZONEALARM גם הוא לא תופס הרבה משאביםאיך אתה מקבל LOWID בלי פיירוול?
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים מחבר אין לי מושג עד להתקנה היה פיקס אחריה פשוט אישרתי את התוכנה בפיירוול אבל לא עזר סגרתי את הפיירוול לאעזר הסרתי אותו לאעזר יכול להיות שזה בגלל שעשיתי אופטמזציה של החיבור לאינטרנט בעזרת system mechanic
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.