עבור לתוכן

ip של המחשב

Featured Replies

פורסם

אני צקיך שם של תוכנה [אם יש כזאת] שיכולה להסוות את האיי פי של המחשב שלי

תודה :D

פורסם

להסוות איפה, לאיזה מטרה, מפני מי..

עריכה: תשנה את הכותרת, היא לא מספיק אינפורמטיבית ולא מפרטת על תוכן השאלה שלך, כותרת כמו השורה הראשונה בפוסט יכולה להועיל יותר, "מחפש תוכנה שיכולה להסוות את האיי פי שלי"

פורסם
  • מחבר

מפני פורצים

פורסם

קוראים לזה firewall

www.sygate.com

פורסם

להסוות IP בצאטים וכדומה תצטרך להשתמש בפרוקסי, אתה מתחבר לשרת כלשהו והוא מקשר אותך ליעוד שלך, ככה האיי פי שמוצג הוא האיפי של אותו שרת ולא שלך.

אבל אני לא בטוח עד כמה זה חוקי, ולשימוש יומיומי פשוט העניין מסורבל מידי, ככה שעדיף להשתמש בפיירוואל, שברוב המקרים לא ממש חוסם את ה IP שלך, אלא יותר בסגנון של לחסום את הגורם העויין שפשוט לא יהיה לו מה לעשות עם ה IP... :)

פורסם
  • מחבר

אבל הפיירוול הוא עם הזון אלארם לא?

ולפעמים הוא חוסם גם לי דברים לא?

פורסם

יש פיירוואל של סיגייט ויש של זון אלארם זה לא ממש משנה שניהם בסדר גמור

אתה צריך ללמוד את הפונקציות של הפיירוואל, תלמד להשתמש בו ותראה שהוא לא יפריע לשום דבר

אתה פשוט אומר לו להתעלם מדברים מסויימים שאתה מאשר בלב שקט, ככה הוא ידלג נגיד על מידע העובר בתוכנה ICQ ולא יפריע לה. אין סיבה שפיירוואל שמוגדר לפי רצון המשתמש יהווה בעיה כלשהי.

פורסם

עריכה: תשנה את הכותרת, היא לא מספיק אינפורמטיבית ולא מפרטת על תוכן השאלה שלך, כותרת כמו השורה הראשונה בפוסט יכולה להועיל יותר, "מחפש תוכנה שיכולה להסוות את האיי פי שלי"

פורסם

אי פי אמור להשתנות???

פורסם

לרוב כן.. כל חיבור מחדש אמור לתת IP אחר...

אם אתה משלם תוספת כסף לספק השרות שלך אתה יכול לקבל STATIC IP, שהוא קבוע בכל חיבור..

פורסם

מה נותן אי פי קבוע???

זה לשרתים כאילו שמתחברים אליהם כל הזמן

או שיש לזה גם שימוש ביתי?

פורסם

לא נותן כלום..

אלה אם אתה רוצה להריץ על החיבור המוגבל הזה איזה שרת למטרות מסוימות ואתה רוצה שהוא יהיה זמין תמיד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים