עבור לתוכן

מה ההבדלים בין NEC 3520 ל-3500 ?

Featured Replies

פורסם

INTEGRAL אני מציע שתלך לנציגים של הדובים ותסביר להם את הידוע לכל, אני קניתי את ה 3520 מסיבת ה FW הפרוצים. שאלתי אצל הדובים מה ההבדלים בין ה 3520 וה 4163 (אותו הם לא מוכרים), אז הוא אומר לי שהלייזר של 4163 מיושן ועובד פחות טוה מזה של ה NEC.

באותו רגע חשבתי עליך, לשלוח אותך עליו . ;D

אגב, אני מרוצה ביותר מה NEC ואיכות הצריבה לא נופלת מאוד בגלל ה"המהרה".

ובעבודה יש לי LG4163 והוא אכן צורב מאוד איכותי, אבל יש לי תחושה שהוא צורב לאט, ז"א בצורב הקודם שלי OPTORITE DD0203 הוא היה צורב יותר מהר 4X ב 14 (דיסק מלא) וזה בעבודה ב 15 דקות.

אבל מי סופר.

פורסם

לדעתי עדיף ה LG4163B כרגע. יש לו אותם נתוני מהירות כמו ה 3520 (רק שיטת צריבה מהירה יותר) אבל הוא בא עם DVD RAM ועם BITSETTING ב FW רשמי. ל NEC יש יתרון אחד וזה יכולת האוברספידינג שלו עם FW לא רשמי.  אבל, אם אוברספידינג מאוד מעניין הייתי בכלל הולך על ה BENQ.

ה DL -R ממש לא יתרון כרגע אם בכלל.

היי,

אתה מוכן לתת הסבר קטנטן על המונחים בהם השתמשת? (סימנתי אותם ב- BOLD )

תודה

(אם קשה לך, אז אשמח אם תפנה אותי לקישור שמסביר).

פורסם

FW - זו התוכנה שבתוך הצורב, ה"ביוס" שלו המכיל את כל ההגדרות.

FW רשמי - מסופק ע"י היצרנית באתר החברה ומכיל תיקוני באגים והכי חשוב עדכוני תמיכה בדיסקים וטכניקות צריבה.

FW לא רשמי / פרוץ - ניתן למצוא בכל מני אתרים, ומספק א) פריצת הגבלת מספר האזורים ב DVD (יש חמש פעמים בהם ניתן לעבור מ ZONE לZONE ואחר כך זה ננעל)

ב) המהרה / OVER SPEEDING - מאפשר לך לצרוב מדיות מהיר יותר מהמהירות המוצהרת, ז"א הצורב מזהה מדיה כ 4X אבל מוכן לצרוב עליה גם ב 12X.

אין את זה ל LG, יש את זה ל NEC ו PIONEER (ולעוד) בגרסאות פרוצות ול BENQ מגיע ב FW הרשמי.

פורסם

INTEGRAL אני מציע שתלך לנציגים של הדובים ותסביר להם את הידוע לכל, אני קניתי את ה 3520 מסיבת ה FW הפרוצים. שאלתי אצל הדובים מה ההבדלים בין ה 3520  וה 4163 (אותו הם לא מוכרים), אז הוא אומר לי שהלייזר של 4163 מיושן ועובד פחות טוה מזה של ה NEC.

באותו רגע חשבתי עליך, לשלוח אותך עליו .  ;D

אגב, אני מרוצה ביותר מה NEC ואיכות הצריבה לא נופלת מאוד בגלל ה"המהרה".

ובעבודה יש לי LG4163 והוא אכן צורב מאוד איכותי, אבל יש לי תחושה שהוא צורב לאט, ז"א בצורב הקודם שלי OPTORITE DD0203 הוא היה צורב יותר מהר 4X ב 14 (דיסק מלא) וזה בעבודה ב 15 דקות.

אבל מי סופר.

NEC מצויינים. גם LG. ה 4163B כרגע נותן צריבות יותר איכותיות מה NEC ומשתמש ב X16 ב PCAV מה שהופך אותו לצורב ה X16 המהיר ביותר כרגע. אני מאוד אוהב את ה NEC בגלל שזו היתה החברה הראשונה שהוכיחה שניתן לתת צורב משובח במחיר מצויין, אבל עוד יותר אוהב את ה LG בגלל ה DVD RAM שנותן לי אפשרויות גיבוי מקצועיות "בילט אין". כרגע לדעתי ה 4163 קנייה יותר טובה לדעתי כי פשוט נותן יותר. מפורומים בחו"ל הוא צורב באיכות טובה מאוד כל מה שזז (תאימות גבוהה). מה כדאי לחנות כזאת או אחרת לדחוף? זה כבר לא ענייני. מה שבטוח שב 4163B יש חומרה חדשה וטובה יותר מאשר ב 4160B ו 4120B. איכות הצריבה שלו OUTSTANDING.

דרך אגב, אני לא יודע מתי, אבל צפה DVD RAM X16 מ LG. אומרים שהיה צריך כבר לצאת.

היי,

אתה מוכן לתת הסבר קטנטן על המונחים בהם השתמשת? (סימנתי אותם ב- BOLD )

אוברספידינג - יכולת צריבת דיסקים במהירות גבוהה יותר מהגדרות היצרן. למשל X4 ב X8. או X8 ב X12 ואפילו 16.

FW - קושחה. התוכנה שמנהלת את החומרה. FW רשמי - ניתן ע"י היצרן ומעודכן מדי פעם. FW לא רשמי - ניתן ע"י מקצוענים באתרי חומרה כאלה ואחרים על מנת לעקוף ן"לשפר" הגדרות יצרן.

דוגמא: G04 של רייטק מוגדר כ X4 ונתמך ב FW רשמי של NEC ב X4. ב FW לא רשמי ניתן להגיע איתו אפילו ל X12.

LG תומכים באוברספידינג של מדיות איכותיות כמו ה MCC003X8@X12 או TY. אבל בעיקרון, אינם תומכים באוברספידינג שמוריד מאיכות הצריבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים