עבור לתוכן

מה ההבדלים בין NEC 3520 ל-3500 ?

Featured Replies

פורסם

סליחה על הבורות , אבל שניהם X16 , אז איפה בדיוק ההבדל ? ,(הבנתי שהוא יותר מהיר במשיהו ) , במה בדיוק ?

פורסם

במהירות צריבה של מדיות אחרות כמו RW ו-DL

פורסם

עדיין אין מדיות DL נכון?

פורסם

יש ב-50 שקל לאחד בארץ

פורסם

מתי נראה לך שזה ירד??

פורסם

בנוסף למה שצויין ה 3520 יתמוך מ dvd-r DL מה שלא קיים ה 3500.

ניתן להעריך שיקח זמן עד שהמחיר של DL ירד משהו כמו תוך חצי שנה המחיר שלהם יהיה סביר ותוך שנה נמוך.

ואלה הערכות אופטימיות!

פורסם

עד אז כבר יתחיל היצור של הדור הבא של הצורבים,בין אם זה ה bluray או ה HDDVD,לצערי מדיות ה DL לא יתפוס נתח שוק גדול,וחבל.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות

אם אני מבין נכון , יוצא שהשיפורים ב-3520 הם הכי פחות שימושים , לפחות לעכשיו , אם כי לעתיד אולי כבר יהיה צורבים של 200G !

אבל מצד שני גם ההפרשים במחיר בין 3500 ל-3520 , הם לא גדולים

בכללי , אם חושבים על זה צורבי HI-END , בכלל לא יקרים יחסית לרכיבי HI-END אחרים במחשב

פורסם

אם אתה קונה,עדיף ללכת על הגרסה היותר חדשה (ונזכיר גם שה 3530 בדרך).

פורסם

עד אז כבר יתחיל היצור של הדור הבא של הצורבים,בין אם זה ה bluray או ה HDDVD,לצערי מדיות ה DL לא יתפוס נתח שוק גדול,וחבל.

אני לא כל כך בטוח שזה נכון, בהתחשב בכך שכדי לקרוא את המדיות האלה (לפחות את ה B-RAY) תצטרך גם להחליף את ה DVD הבייתי, לדעתי החדירה תהיה יותר איטית לשוק הפרטי, הרי 50% בשימושים לצורב DVD הם לסרטים. (רק גיבויים כמובן)

פורסם

אני לא אמרתי שהחדירה תהיה מהירה,ואני עדיין מאמין שפלח השוק בכל מה שנוגע למדיות DL יהיה מצומצם.

פורסם
  • מחבר

אני באמת יקנה את הדגם 3520 ,תודה

לשם העניין , מה מציע 3530

פורסם

סלייחה טעיתי

עריכה

השיפורים כפי שפורסמו ב DOOM9

:

NEC's latest model has hardly hit the stores, but preliminary specs for their next model, the ND-3530A, have already leaked. You can look forward to 8x DVD+R DL burning within a reasonable timeframe. The drive is also able to read dual layer DVD-ROM discs and DVD+RW discs at 12x.

פורסם

לדעתי עדיף ה LG4163B כרגע. יש לו אותם נתוני מהירות כמו ה 3520 (רק שיטת צריבה מהירה יותר) אבל הוא בא עם DVD RAM ועם BITSETTING ב FW רשמי. ל NEC יש יתרון אחד וזה יכולת האוברספידינג שלו עם FW לא רשמי.  אבל, אם אוברספידינג מאוד מעניין הייתי בכלל הולך על ה BENQ.

ה DL -R ממש לא יתרון כרגע אם בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים