פורסם 2005 בינואר 2620 שנים אני מדליק את המחשב והוא נידלק. אבל המסך לא. עם מתקרבים למסך ממש אז רואים אבל בלי אור מאחור. אני לא יודע עם זה נשמה מוזר או שאני פשוט לא שואל נכון. פשוט לא קרה לי דבר כזה אף פעם ואני לא יודע איך לשאול נכון. זה כאילו שהתאורה של המסך לא פעיל אבל המסך עצמו פועל מישהו יודע למה זה? ??? זה מחשב של IBM מסוג ישן (פנטיום 3 850)
פורסם 2005 בינואר 2720 שנים יכול להיות שנשרפה לך המנורה של המסך - זה הרכיב הראשון שמת במסך LCD. אני חושב שאפשר להחליף אבל לא יודע איך זה הולך עם מחשבים ניידים ו/או ישנים.
פורסם 2005 בינואר 2720 שנים יכול להיות שהלך הפלואורסנט של המסך (לא ניתן להחליף אותו), או הספק כח שלו.את הספק כח לרוב ניתן להחליף/לתקן.
פורסם 2005 בינואר 2720 שנים מחבר אחרי שאני נותן למחשב לנוח איזה 10 שעותאז המסך עובד ואחרי איזה חצי שעה הוא מתחיל להיתכבות שובוכל הזמן כמובן הוא מהבהב כמו פליקראיפה אני יכול ליבדוק מה הבעיה מישהו יודע?זה מחשב של IBM
פורסם 2005 בינואר 2820 שנים כמו שאמרו, ספק הכוח או הפלורסאנט עצמו.אם המכשיר בן מספר שנים, רוב הסיכויים שזה הפלורסאנט.אם ביכולתך, קח את המחשב למעבדת מחשבים שיטפלו בבעיה.
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים אולי הבעיה יותר פשוטה,במחשבים ניידים שהמסך נסגר אז יש איזושהיא בליטה קטנה על המסך עצמו למטה שלוחצת על איזה זיז בפנל העליון של המחשב כדי שהמסך יתכבה כשהוא סגור(המנורה הפנימית שלו)כלומר המסך כמו שתיארת ממשיך לעבוד אבל ללא תאורה פנימית.לפעמים שפותחים את המסך הזיז נשאר תקועה למטה והתאורה הפנימית לא נדלקת גם שהמסך פתוח,אולי עליך לשחק עם הזיז הזה אולי הוא תקוע.תנסה ללחוץ על הזיז מתי שהמחשב שלך דלוק ועובד(אמרת שהוא חוזר לעבוד רגיל לפעמים)ותיראה שהמסך נכבה באמת כמו שתיארת כלומר ממשיך לעבוד רק ללא תאורה פנימית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.