עבור לתוכן

האם WOW נפרץ?????

Featured Replies

פורסם

<צונזר>

פורסם

ביקשו שאני יהיה יותר מתון.... אתה @#$*@!#$@&$&@ למה אתה מפרסם פה לינקים להורדות לא חוקיות, תקרא את חוקי הפורום, זה אסור בתכלית האיסור !!!

תעיף מיד את הלינק הזה!

עכשיו, מה אתה מצפה מאתר חובבני.... אין אפשרות לעשות כלום עם ההורדה הזו...

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=45451.0

1. תוכן הודעות: אין לשלוח הודעות לא חוקיות על גבי הפורום. ווארז, פריצות, והורדה לא חוקית הם לא נושא לדיון פה. כמו-כן, הודעות סתמיות וחסרות תוכן, או כל סוג של ספאם, לא מקובלים.
פורסם
  • מחבר

icebreak תרגיע קצת יש דרכים לבקש.

אוקיי לא שמתי לב, הכוונה שלי ממש לא הייתה בכיוון הזה.

מצטער אם פגעתי בעקרונות של הפורום או משהו בסגנון.

מה זה נכון?

פורסם

לא נפרץ ולא ייפרץ (לדאבונם של כל הישראלים). מה שיש באתר הוא מאית ממה שיש במשחק המלא.

פורסם

אי אפשר לפרוץ את WoW הסיבה הפשוטה שכדי שיהיה לך חשבון פועל עליך לשלם עבורו, אם לא תשלם עבור החשבון, לא ניתן יהיה לשחק

פורסם

WOW לא נפרץ...

מה שכן, כמה SCRIPT KIDDIES עשו דרך לפתוח שרת עצמאית... לרוב השרתים איתיים, אין בהם משימות, וגם אין שחקים לרוב...ככה שאתה לבד...

בעדכון הקרוב בטח יסדרו כבר את הנושא...

פורסם

WOW לא נפרץ...

מה שכן, כמה SCRIPT KIDDIES עשו דרך לפתוח שרת עצמאית... לרוב השרתים איתיים, אין בהם משימות, וגם אין שחקים לרוב...ככה שאתה לבד...

בעדכון הקרוב בטח יסדרו כבר את הנושא...

אני לא חושב שאפשר להגיע למשהו איכותי בז'אנר של משחקים מרובי משתתפים בלי תשלום חודשי, זה עולה יותר מדיי. מהביחנה הזאת זה החלום של יצרניות המשחקים - אי אפשר להשתמש העותק לא חוקי של משחק כזה.
פורסם

אני לא חושב שאפשר להגיע למשהו איכותי בז'אנר של משחקים מרובי משתתפים בלי תשלום חודשי, זה עולה יותר מדיי. מהביחנה הזאת זה החלום של יצרניות המשחקים - אי אפשר להשתמש העותק לא חוקי של משחק כזה.

התבלבלת, התכוונתי להגיד שבעדכון הקרוב של WOW (לא של ה SCRIPT KIDDIES), הם יחסמו את זה...

פורסם

אבל הרי יש את האפשרות של השרתים הפרוצים לא?

אי אפשר להתחבר לשם? או שעצם ההתחברות לאינטרנט דרך המשחק היא עולה כסף?

פורסם

נו באמת , אתה עדיין לא מודע לכך שאסור לדבר על ווארז?

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים