עבור לתוכן

האם אפשר להכין דבק טרמי בדרך הבאה?

Featured Replies

פורסם

עירבוב של דבק מגע ומשחת שיניים שידועה כמוליך חום טוב.

מה דעתכם?

פורסם

ממ למה אתה חושב שמשחת שיניים מוליכה חום ? בכל מקרה אני לא חושב שזה יעבוד. כי פשוט איפה שזה יידבק

(ז"א דבק בצד המעבד+דבק בצד ההיטסינק=מודבק) זה לא יוליך טוב חום. במקומות שיהיה מצב שונה (דבק בצד אחד+ משחה

בצד אחר=לא מודבק) לא תהיה לא הולכה ולא יידבק. ותהיה רק עוד אופצייה אחת ש,יהיה משחה משני הצדדים = לא יידבק.

אני פוסל את זה. תראה מה יש לMr.Google להגיד..

פורסם

אני נגד פוסטים של ספאם אבל........

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

שמתי לב שגבינה צהובה גם מוליכה חום טוב מאד. ;D ;D ;D

אולי זה יותר טוב ממשחת שיניים, לא? ;)

פורסם

רואים שאתה לא יודע כלום, אל תדבר שטויות אם אתה לא מבין..

זה ידוע לכל שגבינה צהובה לא מוליכה חום בגרוש!

תנסה לערבב גבינה לבנה 5% אפשר עם זיתים יש כאלה שאומרים שזה אפילו מוליך יותר טוב ותערבב את זה ביחד עם קצת מיונז, אם יש לך AMD אתה יכול להוסיף גם קצת ריבת אוכמניות שמעתי שזה עוזר.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

:spam:

ובקשר לנושא הדיון: לא.

פורסם

אני ראיתי שטיה שאתה יכול לשים טיפה דבק 3 שניות בפינות עם קיסם ואז למרוח את הגריז גם עם קיסם ואז לשים את הסינק אבל לא ניסיתי את השיטה הזו .....

( נראה לי שאני המגיב הענייני היחידי ...)

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol:

הלכה לי המקלדת בגללך(עכשיו עם חלופית)

גרמת לי לשפוך את כל הקולה מהפה :smile1:

פורסם

מצטער אם אני גונב את התאדר אבל אני חושב שעדיף להוסיף פה מאשר לפתוח חדש...

לאחרונה חתכתי קירורים של פנטיום 3 ויצרתי סינקים לזכרונות של כרטיס מסך. יש לי משחה בבקבוקון קטן מאוד ואני לא בטוח מזה אני חושב שזה כדי להוליך חום וזה לא דבק אז השאלה שלי איך אני מדביק את זה? יש משחה מיוחדת שתחזיק? או שאני יכול לייצר לבד כזאת?

פורסם

אם בא לך לשלם 90 שקל על שפורפרת שתחזיק לך הרבה זמן, תקנה בפנדה

אם לא בא לך, תעשה קומבינות עם דבקים ואזיקונים. (כמובן אל תשכח לשים באמצע הגוף קירור חומר טרמי להולכה, לא להשאיר ריק)

פורסם

תגידו, אומרים שצריך לשים HEATSINK טוב על המעבד כדי לפזר את החום.. חשבתי אולי להדביק איזה סיר מהמטבח.. ככה יהיה פיזור יותר טוב עם השטח פנים הגדול שלו, וגם כשאני רוצה להכין חביתה אני יכול להכין ישר במקום, מה נראה לכם?

פורסם

אפשרי, אבל תצטרך לעשות הגבהה לסוקט או לעשות גוף מעביר חום בגובה כמה סנטימטרים

כי סיר לא יתישב טוב על הליבה, הקבלים ושאר הרכיבים על הלוח אם יתקעו בו..

פורסם

אז איך בעצם מדביקים סינקים שקונים בחנות? יש שם מדבקה בתחתית הסינק? אם כן אז אפשר לקנות כאלה בחנות גם כן?

פורסם

כן, דבק דו צדדי שאתה מוריד את הנייר..

חלק מגיעים עם שפורפרת קטנה של דבק, אבל הרוב מגיעים עם דו צדדי...

איזה סינקים אתה רוצה לקנות? של צ'יפסטים או זכרונות? רגילים או BGA?

פורסם

אני לא קונה סינקים אני קיבלתי קירורים של פנטיום 3 וחתכתי אותם ועשיתי סינקים בגודל שמתאים לזיכרון של כרטיס מסך גם הביאו לי משחה כזאת שלא מדביקה שמוליכה חום כניראה זה בבקבוקון קטן. אז אני לא יודע איך לחבר את זה כי אני מפחד שזה יפול. אפשר לקנות דבק דו צדדי איפשהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים