פורסם 2005 בינואר 2620 שנים ממ למה אתה חושב שמשחת שיניים מוליכה חום ? בכל מקרה אני לא חושב שזה יעבוד. כי פשוט איפה שזה יידבק(ז"א דבק בצד המעבד+דבק בצד ההיטסינק=מודבק) זה לא יוליך טוב חום. במקומות שיהיה מצב שונה (דבק בצד אחד+ משחהבצד אחר=לא מודבק) לא תהיה לא הולכה ולא יידבק. ותהיה רק עוד אופצייה אחת ש,יהיה משחה משני הצדדים = לא יידבק.אני פוסל את זה. תראה מה יש לMr.Google להגיד..
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים אני נגד פוסטים של ספאם אבל........ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים שמתי לב שגבינה צהובה גם מוליכה חום טוב מאד. ;D ;D ;D אולי זה יותר טוב ממשחת שיניים, לא?
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים שמתי לב שגבינה צהובה גם מוליכה חום טוב מאד. ;D ;D ;D אולי זה יותר טוב ממשחת שיניים, לא? רואים שאתה לא יודע כלום, אל תדבר שטויות אם אתה לא מבין.. זה ידוע לכל שגבינה צהובה לא מוליכה חום בגרוש! תנסה לערבב גבינה לבנה 5% אפשר עם זיתים יש כאלה שאומרים שזה אפילו מוליך יותר טוב ותערבב את זה ביחד עם קצת מיונז, אם יש לך AMD אתה יכול להוסיף גם קצת ריבת אוכמניות שמעתי שזה עוזר. בהצלחה
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים אני ראיתי שטיה שאתה יכול לשים טיפה דבק 3 שניות בפינות עם קיסם ואז למרוח את הגריז גם עם קיסם ואז לשים את הסינק אבל לא ניסיתי את השיטה הזו .....( נראה לי שאני המגיב הענייני היחידי ...)
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים שמתי לב שגבינה צהובה גם מוליכה חום טוב מאד. ;D ;D ;D אולי זה יותר טוב ממשחת שיניים, לא? :lol: :lol: הלכה לי המקלדת בגללך(עכשיו עם חלופית) גרמת לי לשפוך את כל הקולה מהפה
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים מצטער אם אני גונב את התאדר אבל אני חושב שעדיף להוסיף פה מאשר לפתוח חדש...לאחרונה חתכתי קירורים של פנטיום 3 ויצרתי סינקים לזכרונות של כרטיס מסך. יש לי משחה בבקבוקון קטן מאוד ואני לא בטוח מזה אני חושב שזה כדי להוליך חום וזה לא דבק אז השאלה שלי איך אני מדביק את זה? יש משחה מיוחדת שתחזיק? או שאני יכול לייצר לבד כזאת?
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים אם בא לך לשלם 90 שקל על שפורפרת שתחזיק לך הרבה זמן, תקנה בפנדהאם לא בא לך, תעשה קומבינות עם דבקים ואזיקונים. (כמובן אל תשכח לשים באמצע הגוף קירור חומר טרמי להולכה, לא להשאיר ריק)
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים תגידו, אומרים שצריך לשים HEATSINK טוב על המעבד כדי לפזר את החום.. חשבתי אולי להדביק איזה סיר מהמטבח.. ככה יהיה פיזור יותר טוב עם השטח פנים הגדול שלו, וגם כשאני רוצה להכין חביתה אני יכול להכין ישר במקום, מה נראה לכם?
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים אפשרי, אבל תצטרך לעשות הגבהה לסוקט או לעשות גוף מעביר חום בגובה כמה סנטימטריםכי סיר לא יתישב טוב על הליבה, הקבלים ושאר הרכיבים על הלוח אם יתקעו בו..
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים אז איך בעצם מדביקים סינקים שקונים בחנות? יש שם מדבקה בתחתית הסינק? אם כן אז אפשר לקנות כאלה בחנות גם כן?
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים כן, דבק דו צדדי שאתה מוריד את הנייר..חלק מגיעים עם שפורפרת קטנה של דבק, אבל הרוב מגיעים עם דו צדדי...איזה סינקים אתה רוצה לקנות? של צ'יפסטים או זכרונות? רגילים או BGA?
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים אני לא קונה סינקים אני קיבלתי קירורים של פנטיום 3 וחתכתי אותם ועשיתי סינקים בגודל שמתאים לזיכרון של כרטיס מסך גם הביאו לי משחה כזאת שלא מדביקה שמוליכה חום כניראה זה בבקבוקון קטן. אז אני לא יודע איך לחבר את זה כי אני מפחד שזה יפול. אפשר לקנות דבק דו צדדי איפשהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.