עבור לתוכן

מתלבט יחד איתכם - LG 4163

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אז ככה: המארז שלי שחור. הצורב הנ"ל נמכר בלבן, עם שנתיים אחריות היבואן, ב450 שקלים. מצד שני, ראיתי אותו בשחור בזיגזג, שם הוא עולה כ550 שקלים ורק שנה אחריות, כנראה לא של היבואן הרשמי (שטוען שהוא לא מביא לארץ את הדגם הזה בשחור). עכשיו, אני יודע שזיגזג טובים ונותנים שירות טוב, אין לי בעיה לרכוש מוצר שלא מהיבואן הרשמי (מה עוד שאינני מכיר את השירות של ח.י ואני לא בטוח שהוא טוב יותר מהשירות שזיגזג יתנו לי). גם המחיר הוא לא בדיוק פקטור: אני מוכן לשלם עוד 100 שקלים כדי שהצורב יבוא בשחור ולא בלבן. ההתלבטות היא לגבי אורך האחריות:

אני גם משלם יותר, וגם משך האחריות קצרה יותר.

מה אתם הייתם עושים?

אשמח להמלצות כיצד לדעתכם לנהוג.

תודה מראש.

פורסם

הייתי מעדיף לקנות בזיגזג אבל שנתיים אחריות זה חשוב.

אתה יכול לקנות את הלבן,  ומנועה או מישהו אחר את זה:

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=955&catcode=335

(רק תוודא שזה מתאים לצורב ולמארז שלך).

עריכה: עוד אופציה זה לקנות מלוגיק את ה 3500A או 3520A בשחור שבאים עם שנתיים אחריות.

פורסם
  • מחבר

כרגיל ידידי, יצאת מלך.

הפאנל הזה בהחלט יכול לפתור את בעית כיעור המארז (:

אני לא מעוניין בנק, אני מעוניין באופציה לDVD RAM שיכולה לשמש אותי.

תודה רבה.

פורסם

רק תוודא שהפאנל מתאים. לדוגמא למארז של CHENBRO איננו מתאים.

פורסם
  • מחבר

יש לי את הCOMPUCASE עם הHEC, שעלה לפני חצי שנה משהו כמו 350-400 ש"ח... לא זוכר ת'דגם... יש לך מושג אם זה הולך?

פורסם

יש לי את הCOMPUCASE עם הHEC, שעלה לפני חצי שנה משהו כמו 350-400 ש"ח... לא זוכר ת'דגם... יש לך מושג אם זה הולך?

תקשר לחנות תשאל אולי הם יודעים ויתנו לך תשובה טובה

ועוד משהו לדעתי:

לדעתי ההבדל בין שנה לשנתיים אחריות לא כזאת גדולה

כי אני אחרי שנה מבחינתי שהצורב יתקלקל ואני אקנה אחד חדש ויותר טוב

כי אני מחכה טכנולוגית לדברים מפותחי ם יותר

ככה ששנה וחצי לצורב DVD של היום זה פנאן

ביחד על כל הHD והBLU-RAY אני לא יכול להשאר מאחור

אבל זה רק אני : )

פורסם

לדעתי אין בעיה איתו אבל תשאל לפני שאתה קונה.

לדעתי ההבדל בין שנה לשנתיים אחריות לא כזאת גדולה

כי אני אחרי שנה מבחינתי שהצורב יתקלקל ואני אקנה אחד חדש ויותר טוב

כי אני מחכה טכנולוגית לדברים מפותחי ם יותר

ככה ששנה וחצי לצורב DVD של היום זה פנאן

ביחד על כל הHD והBLU-RAY אני לא יכול להשאר מאחור

אבל זה רק אני : )

אני חושב אחרת. גם אם תצא טכנולוגיה חדשה זה לא אומר שזורקים את הכונן הקודם. הוא יכול להמכר עם אחריות או לשמש מישהו אחר או לשמש לטכנולוגיה הישנה שלא תיעלם כל כך מהר כמו שאתה חושב. חוצמזה שכבר היה לי צורב CD שהלך אחרי שנה ו 3.2 שניות שזה מאוד מבאס. על אחת כמה וכמה אם זה צורב DVD.

פורסם

לצערי, אם תרכיב פאנל כזה על כונן שמורכב במארז של קומפיוקייס זה יראה די מכוער, הפאנל עצמו יבלוט החוצה כי בקומפיוקייס אי אפשר לקבוע מיקום של הכונן האופטי בצורה רציפה, אלא יש מסילות עם חורי הברגה קדוחים מראש וזאת הבעיה.

אם תתעקש, תוכל לקדוח במסילות האלה חורים במיקום המתאים (בערך חצי ס"מ אחורה) ואז הכונן לא יבלוט..

לא בטוח ששווה את המאמץ אבל אם בא לך, אז למה לא :yelclap:

פורסם

לדעתי אין בעיה איתו אבל תשאל לפני שאתה קונה.

אני חושב אחרת. גם אם תצא טכנולוגיה חדשה זה לא אומר שזורקים את הכונן הקודם. הוא יכול להמכר עם אחריות או לשמש מישהו אחר או לשמש לטכנולוגיה הישנה שלא תיעלם כל כך מהר כמו שאתה חושב. חוצמזה שכבר היה לי צורב CD שהלך אחרי שנה ו 3.2 שניות שזה מאוד מבאס. על אחת כמה וכמה אם זה צורב DVD.

הערך של הכוננים כבר לא שווה לכלום היום

אז תאר לך שאתה קונה כונן ב400 שקל

אחרי שנה כמה הוא יהיה שווה למכירה יד שניה?

לא למהר לזרוק

אבל גם בלי דאגות מיותרות

חבל אם הכונן נופל אחרי שנה

אבל השוק מוצף בכוננים כאלו אז פחות כואב

אני אומר לך לקנות פעם צורב במהירות 2 אני מתכוון CD ושהוא יפול לך אחרי שנה זה שונה לגמרי מהיום הערך שלהם היה גבוה

היום כל אידיוט יש לו צורב DVD - שזה נקודה שאני לא חושב שהיא מוצדקת אבל למה להכנס לעוד וויכוח

תהנו ממה שיש אני לא יכול לשנות כלום עד שאני לא יהיה

דיקטטור!!!! :pissed:

: )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים