עבור לתוכן

עזרה באוברקלוקינג

Featured Replies

פורסם

קניתי לפני שבוע מחשב

amd64 3000

msi neo 2 platinum

256*2 ddr 400 a-data

radeon 9600se

לפי המפרט זה טוב מאוד לאוברקלוקינג הבעיה היא שלא עשיתי את זה אף פעם

מישהו יכול להדריך או להפנות אותי למאמר בעיברית?

פורסם

תראה לי יש אותו מעבד רק לוח שונה וזה אבל בתאכלס אתה יכול לומר לי איך אני יכול לדעת כמה עכשיו המחשב שלי משתמש ב fsb ואם אני יכול להתחיל את האוברקלוק מה fsb הכי נמוך שיש לי כי אני מאוד מפחד אני גם קניתי את המחשב לפני שבוע וחצי שבוע בערך ולמדתי המון מהרבה מאמרים שראתי ואפילו עשיתי מודינג למארז והכל אבל בעניין האוברקלוק אני ממש מפחד לא מהחום כי בעיה של חום אין לי אני הולך להוסיף עוד מאוורר אחד ואוליי עוד מאוורר אבל בתאכלס יש לי כרגע מאוורר אחד למארז ועוד מאוורר למעבד ועוד מאוורר לספר ואני חושב עוד חודשיים (כי אני רוצה שהמחשב יתיישן קצת) לשים עוד מאוורר לספק ולשים אולי מסך lcd על המארז (רק הבעיה אם יהיה לי כסף ואם תוכלו לומר לי כמה אמור לעלות מסך עם תאורה פנימית כחולה כמו של הפלאפון)

תודה ומצטער שבתגובה היה קצת אוף טופיק

פורסם

תראה לי יש אותו מעבד רק לוח שונה וזה אבל בתאכלס אתה יכול לומר לי איך אני יכול לדעת כמה עכשיו המחשב שלי משתמש ב fsb ואם אני יכול להתחיל את האוברקלוק מה fsb הכי נמוך שיש לי כי אני מאוד מפחד אני גם קניתי את המחשב לפני שבוע וחצי שבוע בערך ולמדתי המון מהרבה מאמרים שראתי ואפילו עשיתי מודינג למארז והכל אבל בעניין האוברקלוק אני ממש מפחד לא מהחום כי בעיה של חום אין לי אני הולך להוסיף עוד מאוורר אחד ואוליי עוד מאוורר אבל בתאכלס יש לי כרגע מאוורר אחד למארז ועוד מאוורר למעבד ועוד מאוורר לספר ואני חושב עוד חודשיים (כי אני רוצה שהמחשב יתיישן קצת) לשים עוד מאוורר לספק ולשים אולי מסך lcd על המארז (רק הבעיה אם יהיה לי כסף ואם תוכלו לומר לי כמה אמור לעלות מסך עם תאורה פנימית כחולה כמו של הפלאפון)

תודה ומצטער שבתגובה היה קצת אוף טופיק

תסתכל בביוס או בעזרת התוכנה CPUID

פורסם

אתה בטוח שאין מצב שה fsb שלי הוא על מצב אוטומטי אם יש כזה דבר בכלל כי אם הוא על מצב אוטומטי אז איך אני יכול לדעת כמה הוא משתמש ואיך אני יכול לדעת איזה סוג זיכרון יש לי (זאת אומרת איזו חברה הזיכרון שלי)

תודה

פורסם

ומאיפה אני מביא את התוכנה הזאת

פורסם

ומאיפה אני מביא את התוכנה הזאת

אני די בטוח שהFSB לא יכול להיות על מצב אוטומטי...

את התוכנה ניתן להשיג ב"הורדת קבצים" שבאתר (ראשי=>הורדת קבצים).

בקשר לזכרון שלך,תוכל לראות את הפרטים של הזכרון ושאר הרכיבים של המחשב בעזרת התוכנה Everest : http://www.lavalys.com/products/download.php?pid=1〈=en&pageid=3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים