עבור לתוכן

מישהו יכול לעזור לי למצוא מקלדת?

Featured Replies

פורסם

זה המקלדות המעוקלות האלו,אם אני לא טועה בד"כ הרווח מתפרש על שני הצדדים(לפני עיקול),זה אלו שעולות יורדות מסתובבות חוזרות...

ניסיתי למצוא תמונה אבל לא מצאתי.

משהו כזה~~~~~~~

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

בKSP ראיתי אחת,פשוט אני לא מוצא אותה באתר,ולמקלדת כזאת צריכה ליהיות צורה מסויימת מאוד שמאתימה לכל אחד,מה שהיה בKSP זה היה בול,רק נראה לי שהיא עלתה הרבה שם...

DO HELP

פורסם

קוראים למקלדות האלה מקלדות ארגונומיות, בחיפוש של שתי שניות מצאתי את המקלדת הארגונומית הזאת

http://www.lamir.co.il/product.asp?product=1717

פורסם
  • מחבר

^^בידיוק מה שאני לא מחפש

^מה שנתת מעוצבת כמו לשדגכחעי

מה שראיתי בKSP כללה גם מן עכבר מגע כמו של ניידים...יכול ליהיות שאני אגש לשם וזהו

פורסם
  • מחבר

נה,זה פשוט לא מה שיש לי בראש...

אבל תודה ואטוס כנראה שזה השם באמת אז יהיה יותר קל לחפש :xyxthumbs:

פורסם

אני ממש שונא תמקלדות האלה ואני ממליץ להמנע מהם

פורסם

אני ממש שונא תמקלדות האלה ואני ממליץ להמנע מהם

למה להימנע ? אם זה מה שהוא רוצה זה בסדר.. רק תדע שהמקלדות האלה הרבה יותר בריאות (גם אם אתה לא מאמין)...

יש אחוז באוכלוסיה שיש לו פרקים יותר רגישים מהרוב, והמקלדת הרגילה פשוט גורמת לסבל ונזק מתמשך שרק לאחר שנים אתה מגלה...

זה פשוט עניין של התרגלות.. ברגע שאתה מתרגל אז זה יותר בריא...

פורסם
  • מחבר

פשוט למלא מתכנתים יש אותה...היא נראית כל כך נוחה גם,למה לא לנסות?...

אבל אני עדיין בחיפושים

פורסם

שלא תתאכזב, אם אתה מקליד עיוור או לפחות ממש מהר במקלדת רגילה, המקלדת הארגונומית תבלבל אותך

ואולי בהתחלה במקום "מה המצב גבר" אתה תקליד "צה דלםבל גחבםקבחב ך!?#@%"

אבל אתה תתרגל לזה מהר.. ואנשים עם הזמן ילמדו להבין מה זה "צה דלםבל גחבםקבחב ך!?#@%"

פורסם

כמובן שגם שווה לבדוק מקלדות DVORAK.. יש שאוהבים אותם יותר מהמקלדות הרגילות (אחרי שמתרגלים אליהם).

מה לעשות שזה הרעיון הכי דבילי ששמעת.. כי יש הרבה אנשים שעברו לזה, ושוב זה אופציה...

העיקר שיש לך גישה חיוביות, וראש פתוח...

פורסם

לא רוצה לקטול אבל זה הרעיון הכי אידיוטי ששמעתי..

אוקי הוא יתרגל אחרי המון המון שנים לסידור DVORAK, אבל שהוא ילך לחבר, שהוא ירצה לקנות מקלדת נורמלית (מעוצבת, מתוחכמת וכו..), שהוא ימצא מקום עבודה, או כללל דבר אחרררררר!!

הוא פשוט יתקע.

פורסם
  • מחבר

חשכח מקלדות "מתוחכמות",היו לי מכל הסוגים והמינים,ממש יקרות גם,ויש לי אחת שעברה מוד של קואנטום(מקלדת של 20 שקל אני חושב :)),נחש עם מה נשארתי ועם מה אני כותב כרגע... ;)

בקיצור,לא ידוע למה,פשוט נראה ממש כיף לכתוב עליה,לא יודע בקשר לגיימר רציני,אבל לי זה טוב,חוץ מזה שממש כיף כזה יצור בחדר אה?...

אבל,לצערי אני עדיין לא מוצא חנות,חוץ מהקישור שנתנו כאן לא מזמן,חבר טוען שהוא מצא אחת באחת מהחנויות הפשוטות...(אתם בטח מכירים,הם מוכרים מחשב משרדי כ"שיא הטכנולוגיה" וכאלה...).

בקיצור,DO HELP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים