עבור לתוכן

בעלי X-Controller של טרמלטק

Featured Replies

פורסם

מה אתם אומרים עליו?

האם זה מספיק לכם כל המאוררים על מינימום של 6.5V או שזה יותר מידי?

השליטה נוחה?

כמה מאוררים חיברתם על כל ערוץ?

האם חיבור מספר מאוררים על ערוץ מתבצע בקלות?

עד כמה החוטים ארוכים?

האם לבעלי מארז עם פאנל קדמי נסגר היה בעיה עם הכפתורים? היה צריך להכניס את הפאנל יותר פנימה או שהכל בסדר?

(אתם מוזמנים להוסיף כמובן עוד כמה מילים התרשמות אישית פלוסים מינוסים לפני קניה, אני לא רוצה לקנות אותו ולהתאכזב שלא קניתי אחד אחר..)

תודה רבה (:

פורסם
  • מחבר

אם הייתי רוצה REVIEW הייתי מבקש את זה מגוגל

לא סתם אני פותח תארד ומבקש התרשמות אישית!

בכל מקרה התארד הזה כבר לא רלוונטי כי הזמנתי את המוצר אז גם אם הוא טוב וגם אם הוא לא זה לא משנה..

תודה.

פורסם

אם יש לך דלת אולי תיצתרך להכניס אותו קצת

אבל זה לא כזה נורא כמו שזה נישמע

חוץ מזה אחלה מוצר ובנתיים לא ניסיתי לחבר יותר ממאוורר אחד על כל צ'אנל

פורסם

יש לי על 3 ערוצים שני מאווררים(בכל ערוץ 2 מאווררים) וערוץ אחד שיש עליו מאוורר אחד.

בכלליות הפאנל הזה ממש משתלם ושווה לדעתי כל אגורה ממה ששילמתי עליו.

לכל Knob(ידית , או איך שלא תקראו לזה) יש שני לדים חזקים.

החסרון היחידי שאני שמתי לב אליו , זה שחלק מן הידיות עושות סיבוב מלא , למרות שהן אמורות לעצור כשאני מעביר ל-MAX למשל(אולי פשוט לא הייתי עדין בהתחלה :-X)

החוטים הספיקו בשבילי והם נראים לי די ארוכים.

השליטה נוחה(אממ... איך השליטה בפאנל לא יכולה להיות נוחה? :P)

וחיבור מס' מאווררים לכל ערוץ ממש פשוט!

לסיכום - המחיר לפאנל כזה הוא מגוחך לפי דעתי , הוא זול מאוד ועושה כמו שצריך את העבודה.

אני אישית מאוד מרוצה ממנו.

Off-Topic

ואיי קרעת אותי מצחוק עם ההודעה שלך בפרטי :lol:

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs: תודה אחי עכשיו אני שקט.. העניין הוא שיש לי פול טאוור ואני רוצה שהחוטים יגיעו גם למאורר הכי תחתון וגם למאורר הכי עליון בלי בעיה ::)

עכשיו 6.5V נשמע לי הרבה יחסית, ואין אפשרות כיבוי.. אז אני לא יודע עד כמה שקט אני אקבל, אולי לא שקט לגמרי אבל אני מאמין שזה יהיה סביר ללילה.

תתפלא, שליטה יכולה להיות לא נוחה, כפתורים יכולים להיות מציקים, אם אתה לא יודע איך היא יכולה להיות לא נוחה אז זה סימן טוב ;)

בתקווה שהמשלוח יגיע מחר אני כבר אראה איך הוא מתחבר לשני מאוררים עם 3 פינים ולא מולקס (עד כמה שהבנתי לאחד יש מתאם, ולשני צריך לחבר מתאם בנפרד, השאלה איפה הפיצול נמצא ליד הפאנל או בקצה החוט.. (אני לא יודע אם הייתי מספיק ברור..)

וזהו בעצם נראה לי שהבנתי את כל הרעיון :D

תודה לכולם על העזרה, וMILK תתחדש על הסינק המפוצץ! ;D

פורסם

תודה ;)

איך הוא מתחבר לשני מאוררים עם 3 פינים ולא מולקס (עד כמה שהבנתי לאחד יש מתאם, ולשני צריך לחבר מתאם בנפרד, השאלה איפה הפיצול נמצא ליד הפאנל או בקצה החוט.. (אני לא יודע אם הייתי מספיק ברור..)

אם הבנתי אותך נכון , אז הפיצול של ה3 פין הוא מתחילת הכבל בנפרד עם חוט משלו.

פורסם
  • מחבר

הכוונה היא

שאני מחבר את החוט ללוח של הפאנל. בסוף החוט (אחרי נגיד חצי מטר) יש לי את החיבור למאורר עצמו..

השאלה שלי היא, לאן מתחבר המאורר השני שאני מחבר לאותו כפתור, בתחילת החוט (ליד הפאנל) או בסוף החוט (ליד המאורר עצמו)

והאם החיבור למאורר שני, זה ביציאת מולקס או 3 פינים (אם אני רוצה לחבר 2 מאוררי 3 פינים על כפתור אחד, אני צריך להביא ממיר מולקס ל3 פינים משלי?)

מקווה שהייתי יותר מובן עכשיו :nixweiss:

פורסם
השאלה שלי היא, לאן מתחבר המאורר השני שאני מחבר לאותו כפתור, בתחילת החוט (ליד הפאנל) או בסוף החוט (ליד המאורר עצמו)

בסוף החוט.

והאם החיבור למאורר שני, זה ביציאת מולקס או 3 פינים (אם אני רוצה לחבר 2 מאוררי 3 פינים על כפתור אחד, אני צריך להביא ממיר מולקס ל3 פינים משלי?)

יציאה אחת היא מולקס והשניה שמתפצלת היא של 3 פינים(זה כמובן באותו כבל של כפתור יחיד)

פורסם
  • מחבר

אוקי עכשיו אני יודע שאני צריך להכין כמה מתאמים של 4 ל3 פינים, בשביל לחבר שני מאוררי 3 פינים על אותו ערוץ.. :P

המון המון תודה :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים