פורסם 2005 בינואר 2520 שנים טוב אני מחר נפתר מהכרטיס הטלויזיה שלי ועובר לראות טלויזיה דרך הכרטיס מסך שיש לו VVIOרציתי המלצה לתוכנה שאני יכול לראות ממה VIDEO IN ותהיה קלה יחסית...יש POWER VCR אבל היא מאד כבדה ואני מעדיף משהו פשוט אבל העיקר שהיא לא תהיה כבדה...תודה רבה!
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים הוא אמר שהוא מעוניין לראות ווידאו ב VIDEO IN,אז נראה לי שהוא כן יודע.VIVO אתה חייב שהטלויזיה תהיה דלוקה על מינת שהסיגנל יעבור ל video in של הכרטיס מסך,כרטיסים עם tv tuner לא צריכים טלויזיה,רק שקע של כבלים\לווין\אנטנה שמחובר לכרטיס.
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים נכוןוזה בדיוק מה שהממיר מוציאאל תגיד שצריך גם את הטלויזיה עצמה כי זה ממש לא נכון
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים זה בדיוק הענייןהשידורים האנלוגים אינם מוצפנים וכל מקלט טלויזיה עם הייפרבנד יכול לקלוט אותםבמקרה של הדיגיטלי זה כבר משהו אחר ופה אתה חייב ממיר(או לפרוץ את ההצפנה שזה כבר יותר מסובך)בכל מקרה הממירים מוציאים RCA ככה שאין צורך בלהשאיר את הטלויזיה דלוקה
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים מחבר טוב בדקתי את התוכנה והיא אחלה שוקלת ממש קצת יותר מהתוכנה הנוכחית שלי וזה מצויין אז תודה רבה! בכלל אני מעדיף את מוצרי INTERVIDEO מאשר CYBERLINK
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.