עבור לתוכן

איזה חנות חומרה שולחת לארץ?

Featured Replies

פורסם

היי...

אני רוצה לקנות כמה דברי חומרה מארה"ב

אך אחרי סגירתם של mustop אני בבעיה...

אז אולי אתם מכירים איזשהי חנות שתשלח ישירות לארץ?

תודה!

פורסם

יש לך אופציה אחרת:

כאן

פורסם

כמובן שכאדי לקנות דברים בעל משקל נמוך...

למשל לוחות כרטיסי מסך וכדןמה

מסכים והיטסינקים עצבנים במיוחד עדיף לקנות בארץ...

פורסם

האתר Chips & Bits עושה משלוחים לישראל במחיר די נמוך... זה מסתכם לא יותר מכמה דולרים (יכול להגיע ל 20

אני מניח...)  כדי לשלוח לישראל... וזה בדוק כי אני מכיר כאלה שהזמינו משם

יש גם מוצרי חומרה באתר:

www.chipsbits.com

למשל להזמין משם GeForce 3 לישראל יעלה לך עוד 19 דולר... חבל שהמחירים שם יקרים מלכתכילה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה במיוחד למורעל!

פורסם

NP!

:jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים