עבור לתוכן

הלוח הטוב ביותר לאובר קלוק עם סוקט 939 ????

Featured Replies

פורסם

חברה אני צריך לוח מטורף והטוב ביותר שאפשר להשיג בזמן הקרוב (שבוע הקרוב)

תודהה

פורסם

בסביבות 750 שח +epox 9nda3

בסביבות 900 שח msi k8n neo2 platinium

פורסם

מבוסס על NFORCE 4 (תקן PCI-E) או NFORCE3 (תקן AGP)

חוץ מזה לא ציינת תקציב והייתי ממליץ לחכות בסבלנות ל-DFI LANPARTY שמבוסס על NFORCE 4 לוח זה נועד לעמוד במתחים עצומים באוברקלוק.

http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3449&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US

פורסם
  • מחבר

מבחינת כסף אין בעייה חח כאילו לא 2000 שקל לוח אבל בסביבות ה 1200-1300 לא יותר ושוב הלוח הטוב ביותר לאובר קלוק ועדיף ניראה לי אנפורס 4 לא???

עריכה:

הלוח של dfi לא משנה גם עם הוא הייה עכשיו בארץ אני לא יכול להישתמשמ בו מסיבה אחת והיא שאני צריך שהסוקט של המעבד יהייה למעלה כאילו במקום שהסוקט ה 478 וכו כו נימצאים בדרך כלל..

פורסם

לא ידוע לי על לוח חזק לאוברקלוק בסביבות 1200-1300 ובכלל זה מחיר מוגזם בשביל לוח

את שני הלוחות הטובים ביותר כרגע לאוברקלוק שגם זמינים בארץ רשמתי בתגובתי הקודמת

אין כרגע לוחות מבוססים nforce4 בארץ ו..

שאפשר להשיג בזמן הקרוב (שבוע הקרוב)

מאוד לא סביר באשר לnforce4

לא הבנתי למה משנה לך המיקום של הסוקט

פורסם

אין לוחות טובים לאוברקלוק עם nforce 4 בארץ

אם אתה רוצה, אתה יכול להזמין מחו"ל את הלוחות nforce 4 של MSI, הם מתחילים להגיע למלאי, כמו הNeo4 בNewegg? למשל, או הK8N Diamond? או הK8N SLI? (או אפילו Radeon XPRESS 200 כמו הRS480M2-IL?)

הDFI אמורים להתחיל להגיע עוד שבוע בערך

פורסם
  • מחבר

המיקום של הסוקט חשוב לי מסיבה אחת והיא שאני לא בטוח שהצינור של הקרור גז ישב טוב או בכלל יגיע למיקום החדש של הסוקט בלוחות של dfi (באמצע במקום למעלה)

איך הלוחות של אסוס החדשים טובים או לא?

פורסם

מבוסס על NFORCE 4 (תקן PCI-E) או NFORCE3 (תקן AGP)

חוץ מזה לא ציינת תקציב והייתי ממליץ לחכות בסבלנות ל-DFI LANPARTY שמבוסס על NFORCE 4 לוח זה נועד לעמוד במתחים עצומים באוברקלוק.

http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3449&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US

יש כבר תאריך עלייה משוער

ו / או מחיר משוער?

פורסם

כרגע הלוח הטוב ביותר הוא ה-DFI והוא צריך להגיע לחנויות בארץ וברחבי העולם בשבועיים הקרובים.

דיון על הלוח אם בפורום של XS.org - שימו לב לאיזה תוצאות הבחור הגיע שמה (בדפים היותר מאוחרים, עם הביוס המעודכן).

אני מאמין שהצינור קירור גז שלך יגיע למיקום של הסוקט.

פורסם
  • מחבר

הבעייה היא שלפי מה שאני רואה (זה מול העיניים) לא ניראה לי כול כך שזה יגיע אז אולי בכול זאת המלצה אחרת?

כמו כן איך הלוחות של אסוס?????

פורסם

וואי מינוס 30 מעלות,אני לא מאמין איזה אובר עשית במעבד!

איך מעבד יכול לפעול במינוס 30?הוא לא צריך חימום?

פורסם
  • מחבר

חחחחח יאלה אני מצפה לתשובה לשאלות שלי ובסוף אני מקבל שאלה (אל תעלב אהה :xyxthumbs:)

בכול מקרה אני יענה בכיף

וואי מינוס 30 מעלות,אני לא מאמין איזה אובר עשית במעבד!

איך מעבד יכול לפעול במינוס 30?הוא לא צריך חימום?

חחחח טוב אז כן מינוס 30 ליתר דיוק 28 ברגיעה (עם כבר אז מעגלים חח)

ומעבד לא חייב חימום הוא חייב שהחשמל יעבור בחוטים וכול עוד החשמל אובר אז אין בעייה...כך שכן הוא יכול לעבור ורוצה לשמוע משהו יותר מטורףף?

יש מישהו ששבר את שיא עולם עם פרסקוט (אבל אל כמו שלי האקסטרים אדישן) והגיע ל6 כן 6 גיגהרץ במינוס של [/color

120 מעלותתתת וזה מטורף חחח

עכשיו בחזרה לעיניננו מי יכול לענות לי על שאלתי הקודמת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים