עבור לתוכן

תוכנה חלופית לקאזה

Featured Replies

פורסם

שלום לכם זה שוב אני,

אוקי אז ככה: מאז שמחקתי את קאזה בעקבות המצאותה כ-ADWARE BUNDLE בתוכנה החדשה של מייקרוסופט הבטא, שמוצאת כל מיני זבלים במחשב, אני לא מוצא תוכנה נורמלית אחרת להורדת שירים מהאינטרנט.

חיפשתי בהמון נושאים חרשתי איזה 14 עמודים של כל מיני תוכנות והצעות אבל שום כלום אני לא מוצא שום דבר, ואני לא משתמש באימיול ולמרות שניסיתי את WINMX המאגר שלה דל ואין בה הרבה משתמשים ככה שבתכלס לא מצאתי תוכנה דומה לקאזה שתתן לי להוריד שירים כמו שצריך מהאינטרנט.

בבקשה תעזרו לי למצוא תוכנה אחרת או אם למישהו יש קאזה בלי כל הזבל שהיא מתקינה איתה אני מאוד אשמח לקבל את זה,

מודה לכם מקרב לב, דודי.

פורסם
Ares תוכנה מעולה לדעתי , אני משתמש בה כבר המון זמן.
פורסם

למה אתה פשוט לא משתמש ב KAZAA LITE זה כמו KAZAA רק בלי ה ADAWARE....

בכל מקרה, יש את EMULE כמובן.., את SOULSEEK בשביל קבצי מוזיקה בודדים, את EXEEM החדש כתחליף מהיר ל EMULE (גם יש EXEEM LITE בלי פרסומות), ו AZAREUS ל BITTORRENT כללי...

פורסם
  • מחבר

למה אתה פשוט לא משתמש ב KAZAA LITE זה כמו KAZAA רק בלי ה ADAWARE....

בכל מקרה, יש את EMULE כמובן.., את SOULSEEK בשביל קבצי מוזיקה בודדים, את EXEEM החדש כתחליף מהיר ל EMULE (גם יש EXEEM LITE בלי פרסומות), ו AZAREUS ל BITTORRENT כללי...

ברור שאני מדבר על הקאזה ליט ובה השתמשתי, הרי לא הייתי משתמש בקאזה מקורית שגם ככה מלאה בזבל, הקאזה לייט גם כן מלאה בזבל ובגלל זה הפסקתי להשתמש בה, עכשיו אני מוריד את הARES LITE נראה מה היא שווה :)

פורסם

לשירים אני משתמש בDC++

לקליפים קאזה

משחקים וסרטים אימיול וביטורנט

קליינטים:

סבבה דיסי ("בחיבור ישיר")

קאזה לייט ("kpp")

אימיול מקורי, emule-project

וביטורנט, אזורוס ומנסה קצת את ה exeem עדיין לא מתרשם ממנה במיוחד..

פורסם

ממליץ על winmx אחלה לשירים

פורסם

ממליץ על Limewire

תוכנה מעולה רק חבל שאין בה עברית

אחרת הייתי זורק את קאזה לייט מזמן

דרך אגב , קאזה לייט לא עובדת לי יותר , הוא פשוט רושם "מתחבר" , וזה "מתחבר" לנצח

מישהו אמר שאין הלימה בין קאזה ל SP2

ושפתחו בשביל את קאזה ריזרקשן , אבל הגם הריזקשן , אותה בעיה , לא מתחבר

מישהו יודע?

פורסם

איזו גירסה מוד של DC++ מומלץ?

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים