פורסם 2005 בינואר 2420 שנים שברתי את הלוח שלי בטעות!!! :-[ :-[ :-[ :'( :'(רציתי להוציא אותו,הוא לא יצא. אז משכתי חזק ובוםםםםםםםםםםםםםם!! הוא נשבר אם אני אדביק אותו בנייר דבק זה יעבוד? (רציני)אני מדבר כרגע מהנייד של חבר שלי אז תמארו לעזור!!!!!! אני צריך עוד מאט ללכת
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים זה לא יעזור להדביק אותו בסלוטייפ. תקנה לוח חדש. Off Topic אם אתה שואל דבר כזה , הייתי מציע לך לשנות את הניק שלך כדי שלא תעשה מעצמך צחוק
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים לפעם הבאה תלמד קודם כל משתמשים במוח ורק אחרי זה בכוח הלוח אם לא סתם יושב שם במארז הוא מחובר אם ברגים נייר דבק לא יעזור תקנה לוח חדש ,במקומך לא הייתי מנסה לנצל תאחריות אם בתוקף כי היא לא מכסה נזק פיזי תקווה שהמעבד עדיין שלם ולא שברתה גם אותו
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים איפה הלוח נישבר ?? אם אתה יכול תעלה תמונה.אתה רציני?מה זה משנה איפה הלוח *נשבר*?
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים אחריות?אי אפשר :'(אני השתמשתי בו כבר שבוע (הוא חדש)הוא עובד עליכם אל תבזבזו את הזמן שלכם עליו
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים העיקר דפק ניק"האלוף במחשבים"אמ... מזכיר טכנאי מחשבים וחנויות בארץאו שזה רק אני?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.