עבור לתוכן

הלך המאוורר העגול על הלוח אם

Featured Replies

פורסם

שלום הלך לי המאוורר על הלוח אם (העגול הכחול בתמונה -לינק מצורף) רציתי לדעת איפה אפשר להשיג כזה ואם אפשר להסתדר בלעדיו??

אני לא רוצה להחזיר את הלוח לתיקון כי זה לוקח משהו כמו שבועיים לפחות ולא בא לי לחכות כל כך הרבה זמן.

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_536&products_id=4181

המאוורר שלי הוא הכחול העגול וזה הלוח שלי..

פורסם

אל תפעיל את המחשב בלעדיו!!!!!, היצרן של לוח האם החליט לשים שם מאוורר ואני מתאר לעצמי שיש לו סיבה טובה.

אתה יכול לשים שם מאוורר 40 מ"מ רגיל, זה עולה כ-40 ש"ח בכל חנות מחשבים.

פורסם
  • מחבר

אין לי איך לתפוס שם מאוורר 40 ממ רגיל זה מאוורר עגול עם צורה מיוחדת.

פורסם

קצת דבק חם יעשה כאן את העבודה, מצד שני אתה יכול גם להחליף את צלעות הקירור למשהו שמתאים לברגים.

הייתי מציע שתשים טיפה דבק חם ותדביק אותו על הצלעות.

פורסם
  • מחבר

טוב - אני אנסה - תודה (קצת פחדתי כי לא רציתי לפגוע במעבר חום של ההיטסינק)

פורסם

אם אתה בלי אוברקלוק זה בכלל לא רציני

אין בעיה לעבוד עם לוח אם שהמאוורר שלו לא פועל

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל לי יש IC7 וניתקתי את המאוורר של הלוח אם והוא סוחב גם OC כבד מצד המעבד (אני תמיד בודק שהוא נשאר קריר)

תוריד תוכנה לטמפרטורות ותראה מה המעלות של הצ'יפסט, אם הם מתחת ל35-40 מעלות זה בסדר גמור

פורסם

בלי אוברקלוק אתה יכול בטוח להחזיק

זה קורה בסופו של כמעט בכל לוח אם עם קירור אקטיבי

רוב האנשים לא ישימו לב לזה אף פעם

מה שכן הזלמן שהוא המליץ לך יהיה קניה טובה בהזדמנות

פורסם
  • מחבר

טוב אני אראה אם לא מתחמם אז לא אעשה כלום ואם מתחמם אני אחפש משהו בסגנון של הזלמן הזה -בדרום

חבל לי לשלם 40 ש"ח משלוח על מוצר של 40 ש"ח, כי אני גר בב"ש ומשלוח עולה לי 40 ש"ח

פורסם

היצרן של לוח האם החליט לשים שם מאוורר ואני מתאר לעצמי שיש לו סיבה טובה.

כן - אוברקלוק ::) . אם אתה לא עושה אוברקלוק ולא מעלה מתחים לגשר הצפוני המחשב יכול לעבוד גם ללא המאורר הנ"ל, לצערי הלינק שהבאת לא עובד ואני לא מסוגל לראות איזה לוח יש לך אז תשובה של 10 אחוז לא אוכל להביא לך. אבל אם הסינק עצמו מספיק מסיבי אין מה לדאוג , רק חשוב להוריד ממנו את המאורר התקול ולנקות ממנו את האבק. כמו כן יכול להיות שהמאורר פשוט נסתם מאבק. אפשר לנקות אותו ולשמן את הציר שלו אבל צריך לדעת איך לעשות את זה כי בהרבה מקרים אם עושים זאת לא כמו שצריך השמן רק יספוך אליו יותר אבק - חשוב מאוד לנקות את השמן מסביב ולדאוג שהוא יותז אך ורק לכיוון הציר המרכזי.

אם הגוף קירור מורכב בפלסטיקים ללוח האם אז לא בעייה לקנות גוף קירור זהה חדש.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים