פורסם 2005 בינואר 2420 שנים שלום הלך לי המאוורר על הלוח אם (העגול הכחול בתמונה -לינק מצורף) רציתי לדעת איפה אפשר להשיג כזה ואם אפשר להסתדר בלעדיו??אני לא רוצה להחזיר את הלוח לתיקון כי זה לוקח משהו כמו שבועיים לפחות ולא בא לי לחכות כל כך הרבה זמן.http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_536&products_id=4181המאוורר שלי הוא הכחול העגול וזה הלוח שלי..
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים אל תפעיל את המחשב בלעדיו!!!!!, היצרן של לוח האם החליט לשים שם מאוורר ואני מתאר לעצמי שיש לו סיבה טובה.אתה יכול לשים שם מאוורר 40 מ"מ רגיל, זה עולה כ-40 ש"ח בכל חנות מחשבים.
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים מחבר אין לי איך לתפוס שם מאוורר 40 ממ רגיל זה מאוורר עגול עם צורה מיוחדת.
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים קצת דבק חם יעשה כאן את העבודה, מצד שני אתה יכול גם להחליף את צלעות הקירור למשהו שמתאים לברגים.הייתי מציע שתשים טיפה דבק חם ותדביק אותו על הצלעות.
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים מחבר טוב - אני אנסה - תודה (קצת פחדתי כי לא רציתי לפגוע במעבר חום של ההיטסינק)
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים אם אתה בלי אוברקלוק זה בכלל לא רציניאין בעיה לעבוד עם לוח אם שהמאוורר שלו לא פועל
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים בלי OCאתה יכול אולי להחזיק כי זה לא חלק שרותחאבל ליתר ביטחוןלדעתי תקנה את הקירור הזהhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=4192
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים לא יודע מה איתכם אבל לי יש IC7 וניתקתי את המאוורר של הלוח אם והוא סוחב גם OC כבד מצד המעבד (אני תמיד בודק שהוא נשאר קריר)תוריד תוכנה לטמפרטורות ותראה מה המעלות של הצ'יפסט, אם הם מתחת ל35-40 מעלות זה בסדר גמור
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים בלי אוברקלוק אתה יכול בטוח להחזיקזה קורה בסופו של כמעט בכל לוח אם עם קירור אקטיבירוב האנשים לא ישימו לב לזה אף פעםמה שכן הזלמן שהוא המליץ לך יהיה קניה טובה בהזדמנות
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים מחבר טוב אני אראה אם לא מתחמם אז לא אעשה כלום ואם מתחמם אני אחפש משהו בסגנון של הזלמן הזה -בדרום חבל לי לשלם 40 ש"ח משלוח על מוצר של 40 ש"ח, כי אני גר בב"ש ומשלוח עולה לי 40 ש"ח
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים היצרן של לוח האם החליט לשים שם מאוורר ואני מתאר לעצמי שיש לו סיבה טובה. כן - אוברקלוק : . אם אתה לא עושה אוברקלוק ולא מעלה מתחים לגשר הצפוני המחשב יכול לעבוד גם ללא המאורר הנ"ל, לצערי הלינק שהבאת לא עובד ואני לא מסוגל לראות איזה לוח יש לך אז תשובה של 10 אחוז לא אוכל להביא לך. אבל אם הסינק עצמו מספיק מסיבי אין מה לדאוג , רק חשוב להוריד ממנו את המאורר התקול ולנקות ממנו את האבק. כמו כן יכול להיות שהמאורר פשוט נסתם מאבק. אפשר לנקות אותו ולשמן את הציר שלו אבל צריך לדעת איך לעשות את זה כי בהרבה מקרים אם עושים זאת לא כמו שצריך השמן רק יספוך אליו יותר אבק - חשוב מאוד לנקות את השמן מסביב ולדאוג שהוא יותז אך ורק לכיוון הציר המרכזי. אם הגוף קירור מורכב בפלסטיקים ללוח האם אז לא בעייה לקנות גוף קירור זהה חדש. בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.