עבור לתוכן

שאלה קצת מגוחכת כמה זמן אפשר להשאיר את המחשב דולק ???

Featured Replies

פורסם

עם אינטרנט פתוח

פורסם

אני לא חושב שיש הגבלה על כמה זמן המחשב יפעל...

כשקניתי תמחשב הפעלתי אותו שבועיים רצוף, בלי לכבות, והכל עבד מעולה...

אז אני מניח שפעם ב3-4 לילות תכבה אותו, ואם יש נפילה בביצועים, תעשה ריסטרט.

פורסם

המחשב שלי פועל רצוף כבר שנתיים (להוציא ריסטים וכיבויים ע"מ להחליף חומרה זו או אחרת) והכל עובד מצויין.

פורסם

המחשב שלי פועל רצוף כבר שנתיים (להוציא ריסטים וכיבויים ע"מ להחליף חומרה זו או אחרת) והכל עובד מצויין.

:kopfpatsch:

אז הוא לא פעול שנתיים רצוף...

אין הגבלה אני בדרך כלל שבוע בלי ריסט(יכול יותר)

פורסם

השיא של המחשב-שרת אינטרנט שלי דלוק ומחובר הוא 73 יום, עד שהיתה הפסקת חשמל....

פורסם

אפשר להשאיר את המחשב פתוח 24/7.

לא ייקרה כלום למערכת שלך(אל תסתמך עליי) חוץ משייצטבר מלא אבק במארז.

פורסם

אצלי הוא דלוק משהו כמו שבוע + רצוף, פעם בשבוע בערך אני מכבה אותו ללילה אחד ומנקה את הפילטרים של המארז פעם בשבועיים

פורסם

המגבלה היחידה אגב היא שחיקת רכיבים לטווח ארוך. (אחרי בערך 15 שנה רצוף המעבד כבר ישחק לחלוטין, ולא יפעל, למשל)  :angryfire:

ד"א המקסימום שאני השארתי זה עד עכשיו (חמישה ימים).אפשר הרבה יותר אבל בגלל שמחשב שלי לא משהו הוא מתחיל להיות אטי...

פורסם

למעשה אתה יכול לא לכבות אותו אף פעם , אין למחשב ממש מגבלה טכנית של זמן , אבל דע שככל שאתה משאיר אותו יותר זמן פתוח אתה חושף אותו ליתר סיכוי לסיכונים שיכולים לפגוע בו ואתה בוודאות הורג את המאווררים השונים שנמצאים בו וכנראה דואג גם למוות מוקדם להארדיסק שלך והנתונים שעליו , בייחוד אם לא מקבל קירור ישיר. כמו כן החשיפה הקבועה לרשת החשמל מסכנת את הספק והמחשב כולו : פחות זמן דלוק ומחובר לחשמל = פחות סיכוי לפגיעה במחשב מרשת החשמל.

דברים אלו אמורים להדאיג עוד יותר כשבמחשב אין ספק מחברה איכותית וכשהמארז הוא לא גדול ומרווח עם מאוררים איכותיים וקירור יעיל.

עשה את שיקוליך , ההמלצה שלי היא כשאתה לא צריך תכבה , בעיקר בלילה - מחשב מודרני עושה בוט בפחות זמן ממה שלוקח לך לפתוח את העיניים בבוקר.

עוד המלצה - מדי פעם פתח את המחשב, נקה אבק , וביחוד מהמאוררים וגופי הקירור. הקפד על פעולה זאת הרבה יותר אם אתה משאיר אותו דלוק הרבה זמן.

פורסם

בגלל זה יש כל מיני מודים

רצוי שאם אתה משאיר את המחשב פתוח

שיכבה את הארדיסקים אחרי זמן מסויים ואת המסך ובלה בלה

פורסם

ואם רוצים עוד יותר להאריך את משך העבודה הרצופה של המחשב, מוותרים על WINDOWS ומתקינים לינוקס ;D

פורסם

דברים אלו אמורים להדאיג עוד יותר כשבמחשב אין ספק מחברה איכותית וכשהמארז הוא לא גדול ומרווח עם מאוררים איכותיים וקירור יעיל.

עשה את שיקוליך , ההמלצה שלי היא כשאתה לא צריך תכבה , בעיקר בלילה - מחשב מודרני עושה בוט בפחות זמן ממה שלוקח לך לפתוח את העיניים בבוקר.

עוד המלצה - מדי פעם פתח את המחשב, נקה אבק , וביחוד מהמאוררים וגופי הקירור. הקפד על פעולה זאת הרבה יותר אם אתה משאיר אותו דלוק הרבה זמן.

יתכן שאין לו מחשב חדיש (כמו לרוב האנשים..), בכל מקרה, ראיתי פעם חישוב על כמה זמן מהחיים את מזבז על לראות את המחשב עולה בהתחלה, יצא לא מעט זמן...

פורסם

זה לא משנה

יש הורדות למשל ומשאירים את המחשב פתוח

אני אישית עם מחשב בן 6 שנים שהמעבד ב80 מעלות והוא פתוח כמעט תמיד

פורסם

יש איזו תוכנה ששכתי את שמה שהיא פשוט פועלת ברקע וכל X זמן היא שולחת מידע לאתר והמידע הוא כמה זמן העמרכת שלך פועלת.

אני חושב השיא שם היה או 803 שבועות או חודשים, לא ממש זוכר :-X

פורסם

803 חודשים זה בערך 65 שנים.. ככה שלא יכול להיות P:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים