פורסם 2005 בינואר 2420 שנים אני לא חושב שיש הגבלה על כמה זמן המחשב יפעל...כשקניתי תמחשב הפעלתי אותו שבועיים רצוף, בלי לכבות, והכל עבד מעולה...אז אני מניח שפעם ב3-4 לילות תכבה אותו, ואם יש נפילה בביצועים, תעשה ריסטרט.
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים המחשב שלי פועל רצוף כבר שנתיים (להוציא ריסטים וכיבויים ע"מ להחליף חומרה זו או אחרת) והכל עובד מצויין.
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים המחשב שלי פועל רצוף כבר שנתיים (להוציא ריסטים וכיבויים ע"מ להחליף חומרה זו או אחרת) והכל עובד מצויין. אז הוא לא פעול שנתיים רצוף... אין הגבלה אני בדרך כלל שבוע בלי ריסט(יכול יותר)
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים השיא של המחשב-שרת אינטרנט שלי דלוק ומחובר הוא 73 יום, עד שהיתה הפסקת חשמל....
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים אפשר להשאיר את המחשב פתוח 24/7.לא ייקרה כלום למערכת שלך(אל תסתמך עליי) חוץ משייצטבר מלא אבק במארז.
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים אצלי הוא דלוק משהו כמו שבוע + רצוף, פעם בשבוע בערך אני מכבה אותו ללילה אחד ומנקה את הפילטרים של המארז פעם בשבועיים
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים המגבלה היחידה אגב היא שחיקת רכיבים לטווח ארוך. (אחרי בערך 15 שנה רצוף המעבד כבר ישחק לחלוטין, ולא יפעל, למשל) ד"א המקסימום שאני השארתי זה עד עכשיו (חמישה ימים).אפשר הרבה יותר אבל בגלל שמחשב שלי לא משהו הוא מתחיל להיות אטי...
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים למעשה אתה יכול לא לכבות אותו אף פעם , אין למחשב ממש מגבלה טכנית של זמן , אבל דע שככל שאתה משאיר אותו יותר זמן פתוח אתה חושף אותו ליתר סיכוי לסיכונים שיכולים לפגוע בו ואתה בוודאות הורג את המאווררים השונים שנמצאים בו וכנראה דואג גם למוות מוקדם להארדיסק שלך והנתונים שעליו , בייחוד אם לא מקבל קירור ישיר. כמו כן החשיפה הקבועה לרשת החשמל מסכנת את הספק והמחשב כולו : פחות זמן דלוק ומחובר לחשמל = פחות סיכוי לפגיעה במחשב מרשת החשמל.דברים אלו אמורים להדאיג עוד יותר כשבמחשב אין ספק מחברה איכותית וכשהמארז הוא לא גדול ומרווח עם מאוררים איכותיים וקירור יעיל.עשה את שיקוליך , ההמלצה שלי היא כשאתה לא צריך תכבה , בעיקר בלילה - מחשב מודרני עושה בוט בפחות זמן ממה שלוקח לך לפתוח את העיניים בבוקר.עוד המלצה - מדי פעם פתח את המחשב, נקה אבק , וביחוד מהמאוררים וגופי הקירור. הקפד על פעולה זאת הרבה יותר אם אתה משאיר אותו דלוק הרבה זמן.
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים בגלל זה יש כל מיני מודיםרצוי שאם אתה משאיר את המחשב פתוחשיכבה את הארדיסקים אחרי זמן מסויים ואת המסך ובלה בלה
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים ואם רוצים עוד יותר להאריך את משך העבודה הרצופה של המחשב, מוותרים על WINDOWS ומתקינים לינוקס ;D
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים דברים אלו אמורים להדאיג עוד יותר כשבמחשב אין ספק מחברה איכותית וכשהמארז הוא לא גדול ומרווח עם מאוררים איכותיים וקירור יעיל.עשה את שיקוליך , ההמלצה שלי היא כשאתה לא צריך תכבה , בעיקר בלילה - מחשב מודרני עושה בוט בפחות זמן ממה שלוקח לך לפתוח את העיניים בבוקר.עוד המלצה - מדי פעם פתח את המחשב, נקה אבק , וביחוד מהמאוררים וגופי הקירור. הקפד על פעולה זאת הרבה יותר אם אתה משאיר אותו דלוק הרבה זמן.יתכן שאין לו מחשב חדיש (כמו לרוב האנשים..), בכל מקרה, ראיתי פעם חישוב על כמה זמן מהחיים את מזבז על לראות את המחשב עולה בהתחלה, יצא לא מעט זמן...
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים זה לא משנהיש הורדות למשל ומשאירים את המחשב פתוחאני אישית עם מחשב בן 6 שנים שהמעבד ב80 מעלות והוא פתוח כמעט תמיד
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים יש איזו תוכנה ששכתי את שמה שהיא פשוט פועלת ברקע וכל X זמן היא שולחת מידע לאתר והמידע הוא כמה זמן העמרכת שלך פועלת.אני חושב השיא שם היה או 803 שבועות או חודשים, לא ממש זוכר :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.