עבור לתוכן

פרמוט ונזק למחשב

Featured Replies

פורסם

אני בדרך כלל מפרמט את המחשב מידי חודש , אני פשוט טיפוס מסודר שאוהב לנקות מידי פעם (ואין כמו ההרגשה אחרי פרמוט זה כמו לקבל מחשב חדש)

בקיצר רציתי לדעת אם שמפרמטים הרבה זה יכול לעשות איזה שהוא נזק למחשב?

פורסם

לא...

פורסם

אולי נזק נפשי....

אני לא מבין למה ב XP צריך לפרמט.. זה לא 98... ואם אתה לא שם שטויות, אין סיבה שיהיו בעיות...

פורסם

אני רק יגיד שהיה לי XP מותקן חצי שנה עבד מצויין(מהר והכל) , וחשבתי שזה מהר , אבל הגיע איזה יום שהייתי חייב לעשות פירמוט(הוינדוס ביקש לעשות ACTIVATION :P) ועשיתי , ולמרות שהמחשב היה גם לפני זה מהיר , עכשיו הוא עוד יותר מהיר ובהחלט מרגישים תהבדל... , סתם להגיש שידעו שפורמט כן עוזר.

פורסם
  • מחבר

אולי נזק נפשי....

אני לא מבין למה ב XP צריך לפרמט.. זה לא 98... ואם אתה לא שם שטויות, אין סיבה שיהיו בעיות...

זה לא יכול לדפוק את הדיסק הקשיח? ולמה אתה בדיוק מתכוון שאקס פי הוא לא כמו 98?

פורסם

זה לא יכול לדפוק את הדיסק הקשיח? ולמה אתה בדיוק מתכוון שאקס פי הוא לא כמו 98?

למה שידפוק את הדיסק בדיוק ? ואם אתה כזה מפחד פשוט תעשה QUICK FORMAT ולא FULL FORMAT...

ופעם ב 98 היה צריך באמת כל כמה זמן, בגלל כל מני סיבות.. מרביתם נפתרו ב XP, ככה שאם אתה לא מתקין חרא כל הזמן.. אין צורך לפרמט... (אם המחשב שלך נעשה איטי, אולי תקנה עוד זכרון...).

פורסם

גם אני אוהב לעשות פורמט מדי פעם, אבל בתדירות כזו לא כדאי לעשות IMAGE לאחר התקנה נקיה + תוכנות בסיס פעם אחר, ואז אתה יכול לחזור למצב הבסיס תוך פחות מ 20 דקות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים