עבור לתוכן

כול פעם שאני מדליק outlook Express הMessenger ניפתח יחד איתו,איך מבטלים אותו.

Featured Replies

פורסם

כול פעם שאני מדליק outlook Express הMessenger ניפתח יחד איתו,איך מבטלים אותו ומוחקים באותה הזדמנות :s05:

פורסם

go to tools->options, uncheck the "run messenger on startup"

if you not using messenger, i'd recommend actually uninstalling it (control panel->add/remove programs->windows components)

it always finds a way of running itself, like a lovely worm :)

פורסם

go to tools->options, uncheck the "run messenger on startup"

if you not using messenger, i'd recommend actually uninstalling it (control panel->add/remove programs->windows components)

it always finds a way of running itself, like a lovely worm :)

צר לי , אך זה לא הפתרון

כבר מזמן בטלתי את האפשרות הזאת , המסנג'ר (שלחן??? מודען???) , אך הוא בשלו , נדבק לאאוטלוק אקספרס לא עוזב אותו , שאתה מנסה לסגור את המסנג'ר תוך כדי שההאוטלוק פתוח , אתה לא יכול.

פורסם

יש לי שני פתרונות אלטרנטיבים

1.בהגדרות של outlook express בלשונית general להוריד תסימון מautomatically log on to windows messenger ככה

המסנגר רק יעלה ולא יתחבר אוטומט

2.לעבור לתוכנת אימייל אחרת אני ממליץ על thunderbird

פורסם

3. למחוק את הWindows messenger המטונף הזה, ולהתקין רק MSN Messenger :P

פורסם

יש לי שני פתרונות אלטרנטיבים

1.בהגדרות של outlook express בלשונית general להוריד תסימון מautomatically log on to windows messenger ככה

המסנגר רק יעלה ולא יתחבר אוטומט

2.לעבור לתוכנת אימייל אחרת אני ממליץ על thunderbird

הצלחתי תודה לכולם.

ומה זה התוכנה הזאת thunderbird? אני יכול לשים שם גם POP3?

פורסם

זה התוכנת מיילים של מוזילה, תוכנה מצויינת, וכן יש לה את כל האופציות של האווטלוק ואפילו יותר.

פורסם

אם אתה משתמש ב-Windows XP, אז תתקין את התוכנה TweakXP. זו תוכנה מעולה לביצוע tweaks ל-WindowsXP. בין השאר התוכנה מאפשר לעשות uninstall ל-MSN Messanger, ולהעיף אותו לכל הרוחות.

:xyxthumbs:

פורסם

זה התוכנת מיילים של מוזילה, תוכנה מצויינת, וכן יש לה את כל האופציות של האווטלוק ואפילו יותר.

I've tried them both, none of them offer 30% of what IncrediMail offers...the best POP3 E-Mail Program...

פורסם

אפשר גם ב-Registry, ב-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Outlook Express להוסיף ערך DWORD חדש בשם Hide Messenger עם הערך 2 וזה מבטל כליל את העלייה של ה-Messenger עם ה-Outlook Express.

פורסם

גם לי יש הבעיה הזו.

פעם,אני זוכר היה מן קובץ קטן כזה, שמפעילים אותו ואז יש אפשרות לבטל של V של המסנגר, והוא ממש מסיר אותו לגמרי.

אם אני זוכר נכון גם הייתה שורה מסויימת שכותבים ב "הפעלה" , ואז הוא מוחק אותו.

מישהו זוכר?

מישהו יכול לעזור לי (וגם לאחרים) ?

תודה

פורסם

התחל (START) הפעלה (RUN) ותקליד:

RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%/INF/msmsgs.inf,BLC.Remove

בהצלחה.

פורסם

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים