עבור לתוכן

צריך המלצה למערכת מחשב הטובה ביותר (כמעט) לאובר עם קרור גז..??

Featured Replies

פורסם

אז כך אנשים מצאתי לי קונה ללוח מעבד וכרטיס מסך שלי בנתיים זאת אופציה עם אני יחליט למכור אז אני צריך המלצה ללוח ומעבד לא משנה איזו חברה.. למרות שלדעתי amd 939 הכי טוב אבל תמליצו נישמע..הגבול הוא בסביבות ה 2800-3000 גגגגגגגגגג, ללוח ומעבד המומלצים ביותר או אינטל או amd ,תחליטו אתם כרטיס מסך בסכום של 3200 לא יותר חשבתי על ה x850xt pe אבל אני מבין שהוא לא יעבוד עם ה sli בקיצור חברה ילאה גם לוח גם מעבד וגם כרטיס מסך הכי מומלצים וטובים שאפשר... בסכום של 6000 אלף שקל פלוס מינוס אולי מאהה מאתיים יותר לא יותר מזה.. תודה...

נ.ב

אני מיתכוון להישאר עם הזיכרונות שלי .. הם יעבדו בלוחות החדשים אני מיתכוון של amd נכון??

תודהה

פורסם

הם יעבדו על המערכת הבאה שלך..אל תדאג...

אתה משאיר את הקירור גז??...

לדעתי....

Sapphire ATI Radeon X850 XT PCIe 256MB

ASUS A8N-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939

AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box WINCHESTER 939PIN 90NM

אבל זה חורג...

אני לא מבין בלוחות טובים לOC אבל זה נראה לי טוב...(גם אין הרבה חברות שמייצרות ומייבאות NF4 לארץ..)

זה יוצא משהו כמו 6400

אבל המעבד הזה הוא המעבד לOC..(חוץ מFX)....כי הוא 90nm..!!

אתה עושה OC לכרטיס מסך??..

פורסם

חכה עוד מעט (כמה חודשים) יצא הוח של DFI החדש

פורסם

חכה עוד מעט (כמה חודשים) יצא הוח של DFI החדש

לא סובל את זה....עוד כמה חודשים...זה לא נגמר..!!

פורסם
  • מחבר

כן רק שעוד כמה חודשיים לא יהייה לי קונה למחשב..

ודבר שני אני לא יחכה כמה חודשיים כי זה באמת בחיים לא ניגמר..

פורסם

אתה יכול להשאיר את הכרטיס מסך הנוכחי שלך ולקנות MSI K8N Neo2 + 3500+ Winchester

פורסם
  • מחבר

חשבתי גם על האפשרות הזאת אבל זה לוח יחיסית מאד ישן ועם כבר מיתקדמים לא עדיף ללכת על לוח החדש ביותר??

חשבתי ללכת על המעבד 3500+ וינצסטאר זה הייה ברור לי ובקשר ללוח אולי אני ילך על הsli אני עדיין לא בטוח בקטע הזה ולכן אני פונה לעזרה...

דבר שני אני אולי יקנה כרטיס מסך פשוט וחמוד באיזה 1000 שקל וכך אני יחסוך לי איזה 2000 שקל עד שיצאו הכרטיסים החדשים של nvidia...

מה אומרים??

נ.ב

אני עדיין פתוח להצעות...

פורסם

חכה קצת.. יש לך את הלוח אם הכי טוב ל478 שיצא והמעבד שלך יכול לעבוד ב4GHZ יציב עם הזיכרונות ב1:1 אז זה לא שאתה נואש עם פנטיום 2 שחייב מחשב חזק יותר, וגם 6800U יש לך עם אני זוכר נכון אז בכלל החיים הם לא רעים, חכה לDFI nforce 4 SLI ותשים עליו מעבד ווינצסטר וזה יהיה באמת חייה רעה.

והוא לא צריך להגיע עוד כל כך הרבה זמן דרך אגב.

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע אבל שוב הבעיה שלי העיקרית היא שעוד חודש חודשיים או אפילו עוד שובעיים לא בטוח שאני ימצא קונה ללוח מעבד וכרטיס מסך שלי מבין?

לכן נירא לי שהאופצייה היחידה היא פשוט ללכת על קנייה עכשיו וזהו.. אז מה המומלץ לדעתך??

ושוב אני מיתכוון להשקיע דבר ראשון על לוח ומעבד מהטובים ביותר ורק אחרי זה על כרטיס מסך בסט... מסיבה אחת שלכרטיס מסך אני יודע שצריך לצאת בקרוב גיפורס 7xxx חח כן כן משהו כמו עוד איזה 7 חודש או 8 בקיצור לקראת סוף שנה... אז חשבתי אולי כדי לחכות קצת עם כרטיס מסך ולהשקיע קודם כול על לוח ומעבד מה אומר??

פורסם

אם אתה קונה...חבל לבזבז על nForce 3...

תקח איזה nForce4...אבל אם אתה רוצה X850XT או PE....אז אל תקח SLI....כי SLI זה רק של nVidia...תקח nForce 4 Ultra...גם יותר זול...וגם אם אתה לוקח ATI אז אין לך שימוש בSLI...אז חבל על הכסף....וגם אם תעבור לnForce4 עדיין תצטרך להחליף כרטיס מסך..כי שלך AGP..!...

לדעתי תקח X850 XT...ותעשה לו OC לPE....ואחרי זה תיקח לוח עם nForce 4 Ultra ומעבד...כמובן 3500+ WIN

פורסם

למה כולם ממליצים לו על וינצ'סטר? הוא צריך להיות ONE LUCKY BASTARD בשביל לקבל אחד שעושה בוט עם טמפ' מתחת לאפס.

ההצעות שלי לך הן:

- קנה FX55 בחו''ל (לא מקום שמוכר באורו, לא יכנס לך לתקציב, אפילו קרונה או סומה יהיו עדיפים) ו- DFI NF4 , אבל חבל לוותר על הכ''מ.

- חכה ל- Winchester "E0" מצורף עם הלוח הנ''ל וסגור עניין.

פורסם

הבעיה עם מינוסים היא לא במעבד אלא בלוחות

סביר להניח שבNF4 הבעיה נפתרה

פורסם
  • מחבר

טוב רגע רגע רגע לאט לאט למה אני יודע דברים חדשים פה..

חברה אני מקבש מי שלא יודע בדיוק מה להמליץ שלא ימליץ כי עם זה נכון שהמעבד הזה לא יעשה לי בוט בטמפרטורות נמוכות אז הלכו 1860 שקל וזה בכלל לא מצחיק אז חברה בבקשה רק מי שמבין יענה כי הדגשתי עם קרור גז..

אז חוזרים לשאלות מהתחלה..

למה כולם ממליצים לו על וינצ'סטר? הוא צריך להיות ONE LUCKY BASTARD בשביל לקבל אחד שעושה בוט עם טמפ' מתחת לאפס.

ההצעות שלי לך הן:

- קנה FX55 בחו''ל (לא מקום שמוכר באורו, לא יכנס לך לתקציב, אפילו קרונה או סומה יהיו עדיפים) ו- DFI NF4 , אבל חבל לוותר על הכ''מ.

- חכה ל- Winchester "E0" מצורף עם הלוח הנ''ל וסגור עניין.

אז כך חשבתי לקנות את ה fx 55 אבל לא מצאתי אחד פחות מ 5000 שקל בשום מקום גם בחול (ואני מדבר על מקומות שאני יכול להזמין מהם הכוונה לצרפת בלבד)

לחכות עוד זמן אני לא יכול בגלל ששוב פעם עם אני יחכה קצת זמן אני לא ימצא אחרי זה קונה למערכת שלי... ועם אני ימכור לו את החלקים האלה עכשיו אין מצב שאני ישאר בלי מחשב לאיזה חודש חודשיים... כך שאני צריך המלצה איכותית ביותר אחרת יש כאלה??

המעבד Winchester "E0 נימצא כבר בחול או לא??

ועם לא אז אני צריך המלצה אחרת...

ורגע בטוחים שכדי amd נכון??

ושוב פעםםם אני מבקש חלקים שיעבדו בטמפרטורות של מינוס 25 לפחות.... ולא חלקים שאני יתקע איתם... תודה...

דבר שני הבעייה של הטמפרטורה ניפתרה באנפורס 4 או לא??

והעם היא בכול המעבדים??

תודה.

פורסם

הבעיה נפתרה כבר מזמן

היא היתה רק בחלק מהלוחות ועדכון ביוס סידר את הבעיה

מקסימום אתה מפעיל את המחשב עם קירור סטוק ומעדכן ביוס

לא מבין מה הוא עשה מזה סיפור

AMD מצויין לאוברקלוק

עם קירור כזה תסגור בקלות 3000+ עם מעבד טוב

FX לדעתי לא שווה את ההפרש

המעבד שלי עולה רבע משל קופרה

הוא עם קירור מים אני עם אוויר

הוא עם VX אני עם ADATA

הוא עשה 28 שניות בסופר פיי אני עשיתי 31 (יציב לגמרי 2700 MHZ)

פורסם
  • מחבר

אז מה לקנות את הוינצסטאר או לא??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים