פורסם 2005 בינואר 2320 שנים מה יכולה להיות הסיבה?האם חסרים קבצים? (לפי חודשיים ראיתי בו את החמישייה הקאמרית שזה היה ב-DVD)
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים its possible that the DVD has locked itself on a specific region,to check on which region it is, or to change it:my computer-> DVD drive -> properties -> hardware -> (choose the drive, then properties) -> "DVD region" tab
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים כמו ש vasser אמר,אם זאת לא הבעיה,נשמח לקבל קצת אינפורמציה כמו איזו הודעת שגיאה אתה מקבל.
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים מחבר אכן ה-DVD מוגדר על איזור 2.ואני רואה בו רק די וי די מישראל (לא היה לי מחו"ל כדי לבדוק). אני רואה אותם רק ב- ASUSXP DVD אבל במדיה פלייר של XP הוא כותב לי שהוא אינו יכול להראות לי וידאו DVD (למרות ששאר הדברים הוא מראה לי כמו קול)מה לעשות? איך אני מאפשר לעצמי לראות כל סוג DVD וגם וראות במדיה פךלייר?
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים you can chance the region of the dvd as i instructed before, but you can only do that 5 timesin order to change it more times than that, you need to hack it (don't know how + ilegal ...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.