עבור לתוכן

יש לי מודם אנלוגי שרשום עליו 56K ולא זוכר את שמו, והוא תמיד מתחבר במירות 33.3K

Featured Replies

פורסם

למה?

למרות שהגדרתי אותו ב"מערכת" על מקסימום מהירות (XP)

פורסם

אם המודם הם אכן 56K אז הבעיה בד"כ נעוצה באיכות הקו, בקו פחות איכותי (יש יותר הפרעות מהרגיל) המודם מתחבר על מהירות נמוכה יותר מהמקסימום המוצהר.

וזאת בהנחה שהמודם עצמו תקין.

פורסם

אמת ויציב,אני זוכר עוד בתקופת האינטרנט במודם רגיל (אחחח איזה ימים..גועל נפש),הייתי יכול להתחבר רק במהירות של 33600 כי רשת הטלפוניה שלי תמכה עד המהירות הזאת.

אתה יכול לבקש מבזק שיסדרו את זה (בתשלום כמובן).

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שהווידווס מזהה אותו כ-56K ולמעשה, בחומרה זה אחרת?

פורסם

למה?

למרות שהגדרתי אותו ב"מערכת" על מקסימום מהירות (XP)

עוד דבר שיכול לקרות זה שהמודם "נתקע" על עבודה בפרוטוקול מסויים (במקרה הזה שאינו V90/V92) ולכן אינו מנצל את המהירות המלאה.

קיים סטרינג מסויים שאתה יכול להכניס לחייגן שיכריח אותו לעבוד בפרוטוקול הנ"ל (אני לא זוכר אותו כרגע, אני אבדוק מחר).

זאת כמובן, במידה והקו שלך תקין, כמו שכבר ענו לפני...

פורסם

בימים שאני גלשתי עם 56K זה גם התחבר לי על מהירויות כאלה, כי האיכות של הקו לא היתה משהו

מה שמפליא זה ששבוע אחרי שהזמנתי את ה-ADSL פתאום האיכות של הקו הפכה ליותר טובה, והגלישה היתה במהירות 44K ::)

פורסם

שאתהה מתכוון שהוא מתחבר אולי אתה מדבר על הפקס כי אם כן אז הפקס מתחבר במהירות מינימלית של שני הצדדים ורוב הפקסים בנויים במהירות 33.6

פורסם
  • מחבר

מדבר על גלישה ולא פקס.

במחשב אחד רשום לי שהוא על מהירות 33.3K

במחשב אחר שיש בו WIN98 רשום לי 31200 BPS

פורסם

מדבר על גלישה ולא פקס.

במחשב אחד רשום לי שהוא על מהירות 33.3K

במחשב אחר שיש בו WIN98 רשום לי 31200 BPS

שם המודם, ומערכת ההפעלה בבקשה - אני אסביר לך איך להגדיר את הסטרינג הנכון (ד"א, אתה בטוח שהמודם הוא מודם 56K? וכמו כן, תבדוקבאיזה פרוטוקול הוא עובד - V92, V90, X2, FLEX, V34 וכדומה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים