עבור לתוכן

התלבטות קשה בין מספר מוצרים

Featured Replies

פורסם

מצטער להגיד, אבל אבדו לי התקוות שאני אקבל תגובה מהמנהלים :\

אז אעלה את זה כאן:

שלוש אפוציות:

1. Thermalright SLK 948U for AMD64 + Enermax 90mm (שקיבל ציון גבוה בת'רד של SubX)

2. זהה לזה שלמעלה רק עם מאורר SilentCat של Thermaltake שכנראה יותר אפקטיבי (גם ברעש, גם בפיזור אוויר

גם בכמות אוויר שהוא נושב, וגם במחיר)

3. Thermaltake Silent Tower

עכשיו, המחיר פחות או יותר אותו דבר בשלושתם... האופציה השניה זולה בכ-20 שקל מהשאר.

הראשון קיבל ציון טוב, אבל אחרי בדיקה - האפשרות השניה טובה מהראשונה.

ואז בדקתי משקלים... ה-SLK שוקל 650 גרם (רק הסינק) ועם מאורר ישקול משהו כמו 700-750

אותו דבר שוקל הסיילנט טאוור... אז למה שלא אלך על הסיילנט טאוור? הסינק שם נראה טוב יותר מזה של ה-SLK

אם לא, תקנו אותי, לכן העלתי את זה.

המטרות שלי הן אוברקלוק לא גדול... מ-2 ג'יגה של ה-3000+ 64, למשהו כמו 2.3-2.4 (אם אוכל להגיע ל-2.4

בלי להעלות ממש את הטמפ')...

אשמח אם מישהו יתן עצה חורצת... אני מתלבט כבר שבוע שלם לגבי העניין הזה ללא מענה.

תודה רבה לכל העוזרים

ומאחל לכם OC נעים, חח :)

סליחה, תיקון טעות... הסיילנט טאוור שוקל 640 גרם כולל כל המגדל הענקי וכולל מאוורר על הצד שלו. פחות מה-SLK+מאוורר

פורסם
  • מחבר

אני ממש צריך את העצה שלכם, יש הנחה בפנדה על ה-SLK.. במקום 210, 140.. כנראה שהם

אחרונים במלאי.

בבקשה תייעצו לי, אני רוצה להזמין כבר ערב. (את הסינק לפחות)

פורסם

הslk ועוד משהוא יש לך פנטיום שלוש למה אתה צריך את זה אתה קונה מחשב חדש?

פורסם

תחשוב בהיגיון, ה 948 זה למעבדי AMD64 ולמעבדי אינטל 478

ככה שבכל מקרה הסינק לא מיועד לפנטיום 3..

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין. דיברתי על ביצועי קירור ומחירים ודברים כאלה. לא הזכרתי מחשב.

וכן, אני קונה מחשב חדש... אני רוצה לדעת עוד היום מה לעשות, כי מבצע על ה-SLK בפנדה ואני מוכן

להזמין כבר עכשיו, אבל אני לא מצליח לקבל עצה טובה מאף אחד.

פורסם
  • מחבר

אם אתחנן ממש ממש מישהו יענה לי ביעליות?

זה נורא נורא דחוף לדעת. ::)

פורסם

דיי להקפיץ את הדיון!! זה גם מציק בטירוף וגם עובר על חוקי הפורום, הפוסט האחרון שלך היה לפני דקה אחת בלבד!

בכל מקרה לי יש את ה SLK947U שזה אותו היטסינק רק עם חיבורים שונים (מתאימה למעבדים אחרים)

זה סינק מצויין כל עוד אתה נותן לו מאורר חזק, עם האנרמקס ושטויות כאלה עדיף לקנות SP או XP...

פורסם

בקשר לשאלתך האפשרות הראשונה (slk)  זה המומלץ ביותר מבין ה-3  הוא יתן לך יותר קרור אולי קצת רעש אבל עם אתה מחפש משהו שיקרר כמו שצריך תיקח את זה..... מקוו השעניתי על שאלותיך בלי יותר מדיי בלגן כמו האחרים..

דבר שני אל תשכח זה מתאים לamd  לכמעט כול הסוגים ולאינטל אבל רק 478 לפי זיכרוני...

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

סליחה. לא קראתי את חוקי הפורום, ולא הקפצתי בכוונה.

מצטער.

בקשר ל-ye_33333, אחרי בדיקה הגעתי למסקנה שהאנרמקס פחות טוב מהסיילנט קאט.

תשווה את הפירוט הטכני של השניים, האנרמקס עושה יותר רעש בפחות מהירות סיבוב, ונושב פחות אוויר

בהשוואה אליו, הסיילנט קאט זול יותר, נותן יותר פיזור אוויר וגם יותר שקט במהירות גבוהה יותר.

למה אתה אומר שהאפשרות הזאת טובה יותר? :\ לא בדיוק קלטתי את הנימוקים.

אה, ולגבי ה-SP או XP.. אין לי תקציב :\ יש לי בערך 220-230 שקל לקירור... (וזה צריך לכלול משחה

מאוורר, וסינק)

פורסם

דבר ראשון זה לא עניין של תקציב, שאני קניתי את הסינק גם ה SP וגם ה SLK עלו אותו דבר ובכל זאת בחרתי ב SLK

אתה פשוט צריך להבין מה הסינק דורש, וה SLK המדובר לא מפיק ביצועים מרהיבים עם מאוררים ממוצעים

ובקשר למאורר, הסיילנט קט מאוד חלש, אני לא יודע על מה לאזעזל אתה מדבר אבל האנרמקס על מקסימום זורק הרבה יותר אוויר (31CFM מול 47CFM)

פורסם
  • מחבר

איזה עוינות.

לא רשום שום דבר על ביצועי מקסימום באתרם של השניים, בנוסף לזה התפלאתי איך זה שמאוורר

של מעבד מגיע למקסימום של 2500 סיבובים לדקה. זה היה מוזר. כנרה שכן יש ביצועי מקסימום

שלא שמעתי עליהם.

בכל אופן, אני מבין מה הסינק דורש, אבל כרגע יש הבדל של יותר מ-150 שקל בין ה-SP ל-SLK

אז אני חייב לוותר. מעבר לזה, הצרכים שלי לא ממש "מרהיבים" שהם דורשים ביצועים "מרהיבים"

,אני צריך קירור שהוא טוב יותר מסטוק ויספק לי את המינימום קירור שאני צריך כדי לעשות

אוברקלוק לא גדול למעבד AMD שגם ככה לא מתחמם כ"כ.

פורסם

נראה לי שבאמת כדאי ללכת על זה (145 שקל זול מאוד יחסית) אני בעצמי אקנה לי אחד. בתקווה שאוכל להשתמש בו :P ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים