עבור לתוכן

NERO צורב דיסק מגיע ל-100% והמחשב נתקע!!

Featured Replies

פורסם

עד היום הכל עבד יופי פתאום בזמן האחרון אחרי שאני צורב ב-NERO המחשב נתקע ב-100%.

התקנתי NERO חדש גירסה 6

עדכנתי את הקושחה של הכונן שלי (LG)

עדכנתי דריוורים של לוח האם.

אין לי מושג מה לעשות?

יכול להיות שזו בעיה בכונן עצמו? ואם כן מישהו מכיר תוכנות לבדיקת כוננים צורבים של LG?

פורסם

ניסית לבדוק עם תוכנת צריבה אחרת חוץ מנירו?

פורסם

תראה גם באיזה שלב בדיוק זה קורה. אם זה קורה בLEAD IN LEAD OUT , תנסה עם מדיה אחרת (בנוסף על לנסות עם תוכנה אחרת כמו שהמליצו)

פורסם
  • מחבר

איזה תוכנות אחרות טובות לצריבת מידע?

אני מתכוון לקבצים ולא לIMAG

פורסם

אחי אני מכיר את זה זה לא בצורב אם חשבת זה אצלך בווינדוס.

אבל אם אתה רוצה לתקן את זה אז בשיטה של 75% הצלחה בערך (שיטה של כאלה שאין להם כוח/ידע לסדר את הבעיה הזו ברצינות).

פשוט מאוד:

תלחץ על הכפתורים הבאים:

Ctrl+Alt+Del

שם יפתח חלון שרובו לא צריך לעניין אותך.

שם תראה את שם וסמל התוכנה שאתה רוצה "לסדר", תלחץ עליה עם לחצן ימיני (בעכבר) ותלחץ שם על האפשרות "עבור אל תהליך", "Move to proces" וזה ימצא לך כבר אוטומטית את התוכנה.

עכשיו תלחץ שוב על לחצן ימיני (בעכבר) ושם תלחץ על "הגדורת עדיפות", Priority", שם תלחץ על האפשרות "זמן אמת", בדרך כלל המחשב מעלה את האפשרויות של תוכנות כבדות לגבוהה אוטומטית "High" ותלחץ על "כן","Yes".

בכך עשית שרוב משאבי המחשב יפעלו למען התוכנת הזו.

*חשוב: אחרי שהגדרת את העדיפות לא לגעת בנירו, תן לו לעבוד.

*חשוב מאוד: הגדרות אלה פועלות על פנטיום 4, בדקתי את זה על פנטיום 3 והם פשוט נתקעו.

אני אישית משתמש בשיטה הזו והיא פועלת מצוין להפליא.

*_**השימוש בהגדרות הנ"ל על אחריותך בלבד**_*

בהצלחה.

VerJil

פורסם

אחי אני מכיר את זה זה לא בצורב אם חשבת זה אצלך בווינדוס.

אבל אם אתה רוצה לתקן את זה אז בשיטה של 75% הצלחה בערך (שיטה של כאלה שאין להם כוח/ידע לסדר את הבעיה הזו ברצינות).

פשוט מאוד:

תלחץ על הכפתורים הבאים:

Ctrl+Alt+Del

שם יפתח חלון שרובו לא צריך לעניין אותך.

שם תראה את שם וסמל התוכנה שאתה רוצה "לסדר", תלחץ עליה עם לחצן ימיני (בעכבר) ותלחץ שם על האפשרות "עבור אל תהליך", "Move to proces" וזה ימצא לך כבר אוטומטית את התוכנה.

עכשיו תלחץ שוב על לחצן ימיני (בעכבר) ושם תלחץ על "הגדורת עדיפות", Priority", שם תלחץ על האפשרות "זמן אמת", בדרך כלל המחשב מעלה את האפשרויות של תוכנות כבדות לגבוהה אוטומטית  "High" ותלחץ על "כן","Yes".

בכך עשית שרוב משאבי המחשב יפעלו למען התוכנת הזו.

*חשוב: אחרי שהגדרת את העדיפות לא לגעת בנירו, תן לו לעבוד.

*חשוב מאוד: הגדרות אלה פועלות על פנטיום 4, בדקתי את זה על פנטיום 3 והם פשוט נתקעו.

אני אישית משתמש בשיטה הזו והיא פועלת מצוין להפליא.

*_**השימוש בהגדרות הנ"ל על אחריותך בלבד**_*

בהצלחה.

VerJil

זה הדבר הכי מטומטם ששמעתי בחיים שלי. אם אתה לא יודע מה דברים עושים במחשב, אל תמליץ אותם על אחרים, ועדיף שלא תדבר עליהם בעצמך כי זה לא מחמיא לך בכלל.

פורסם

זה בעיה של זיכרון חבר'ה... נרו צורך המון משאבים מהמחשב בזמן צריבה.. אם הבנאדם נניח פתח אימיול , קאזה , איי סי קיו ולא משנה עוד מה... ואח"כ צרב... רוב הסיכויים שהצריבה תתחרבש לו אם הוא משתמש בנרו. ככה גם לי זה קרה.

אבל אל דאגה בנאדם.. תוציא את הדיסק ואני מבטיח לך שהכל בסדר , אתה תראה שהוא כאילו סיים את הצריבה וצרב הכל רגיל ללא פגע. התוכנה פשוט מתחרפנת כשאין לה מספיק זיכרון אז זה מה שקורה. בכל אופן.. להבא כשאתה צורב משהו, תשים לב שיש לך מספיק זיכרון פנוי ולא כשהמחשב חצי צולע.

פורסם
  • מחבר

עדכונים...

היום הייתי צריך לצרוב עוד שני דיסקים.

חקרתי וגיליתי שאחרי כל צריבה NERO שומר בספריה שלו קובץ בשם NeroHistory.log לכן למרות שכבר התקנתי תוכנה אחרת לצריבה החלטתי לנסות פעם אחרונה עם NERO כדי לראות מה הוא כותב בלוג.

לפני הצריבות:

- סגרתי את eMule

- החזרתי ב-NERO אפשרות שהסרתי לפני שהתחילו הבעיות ( הדיסק יוצא מהכונן לאחר סיום הצריבה )

לצערי בבדיקה של הLOG לא היה אפשר לראות שום בעיה "אויייי זה נורא...."  :nixweiss: אבל אולי זה מהסיבה ששתי הצריבות עבדו ללא בעיות "ההאאא ההההאא"  :)

אני לא יודע אם הבעיה תופיע שוב אבל אם כן אני אחזור לעדכן אתכם.  :xyxthumbs:

פורסם

זה יכול להיות גם בלאי של אחד/יותר של הרכיבים בן כמה הצורב שלך וכמה זיכרון יש לך (לפעמים יש לו את ההשפעה הזאת) ותנסה לצרוב אחרי ההפעלה של המחשב לא אחרי שהוא עבד כמה שעות

פורסם

כמה זכרון יש לך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים