עבור לתוכן

המחשב נתקע לאחר התקנת דרייבר ?

Featured Replies

פורסם

שלום למומחים, קניתי מחשב חדש, שכולל :לוח אם של ABIT NF7 עם מעבד SEMPRON 2600 עם זיכרונות של ADATA 512, עכשיו,התקנתי מ"ע הפעלה XP PRP SP1 ,זה בערך העיקר ,עכשיו מתחילה הבעיה,בדקתי והסתבר לי שאחרי שאני מתקין את הדריב של לוח האם שקיבלתי עם הלוח,לאחר שהמחשב עולה,הוא נתקע ,כלומר לוקח לו כ-2 דקות עד שניתן להפעיך אותו דרך לחצן התחל,גם כאשר העכבר נמצא על שורת המשימות, רואים את העכבר שהוא תקוע,

אנה מכם ,אם אפשר להבחן עבורי את מקור התקלה , ? בכבוד רב

פורסם

what happens if you don't install the driver ?

check out the date on the driver, see if their site has a newer one.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההתיחסות למרות שיש לי בעיה עם האנגלית,רציתי להוסיף,ששמתי לב שאחרי שאני מכניס את החיבור LAN לכרטיס הרשת ,אז העכבר נתקע כמה שניות על שורת המשימות,ואין אני יכול לפעול מלחצן ההתחל ,תודה מחכה לתשובה (בעברית אם אפשר,סליחה)

פורסם
  • מחבר

סליחה,האם ניתן לקבל התיחסות לבעיה ? תודה

פורסם

הבעיה הזאת ניגרמת בגלל שהכרטיס רשת במחשב שלך מכוון לקבל כתובת IP משרת DHCP. בגלל שהוא לא מקבל אותה כל המחשב ניתקע עד שבסוף הוא מספיק לחפש (ואתה מקבל כתובת 169) והמחשב חוזר לעצמו..

פשוט תן כתובת IP לכרטיס רשת שלך

לחיצה ימנית על הכרטיס רשת ומאפיניים ולחיצה פעמיים על Tcp\IP.

אם יש לך מודם של Alcatel תן את הכתובת הזאת 10.200.1.1. אם יש לך את הEci Bfocus תן את הכתובת הזאת 192.168.1.2. הSubnet יתמלא לבד אחרי שתכניס את הIP.

פורסם

הבעיה הזאת ניגרמת בגלל שהכרטיס רשת במחשב שלך מכוון לקבל כתובת IP משרת DHCP. בגלל שהוא לא מקבל אותה כל המחשב ניתקע עד שבסוף הוא מספיק לחפש (ואתה מקבל כתובת 169) והמחשב חוזר לעצמו..

פשוט תן כתובת IP לכרטיס רשת שלך

לחיצה ימנית על הכרטיס רשת ומאפיניים ולחיצה פעמיים על Tcp\IP.

אם יש לך מודם של Alcatel תן את הכתובת הזאת 10.200.1.1. אם יש לך את הEci Bfocus תן את הכתובת הזאת 192.168.1.2. הSubnet יתמלא לבד אחרי שתכניס את הIP.

זה מאוד מעניין מה שאתה אומר. אתה בטוח שזה העניין בXP? הרי ברירית המחדל של XP היא לקבל IP דרך DHCP לכרטיס רשת ומעולם לא נתקלתי בבעייה כזו.

פורסם

גם לי זה קרה כמה פעמים...

אני בטוח שאם תגדיר את הכתובת ידנית הבעיה תעלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים