פורסם 2005 בינואר 2220 שנים הטמפ' של המעבד: 32 במנוחה ו-45 במאמץ (אני חושב שזה מייצג את המאמץ כי קידדתי היום סרט ארוך והמעבד היה על 100% שימוש למשך זמן ארוך)ושל הלוח אם: 23 ורק הכרטיס מסך 6800 רגיל, 52-55 במנוחה ובמאמץ אני חושב 60+-. אני נמצא עם 4 מאווררים ג'נריים וזהו.מה לעשות עם הכ. מסך? להחליף למאווררים אחרים? יש פתרונות אחרים?
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים איזה כרטיס זה? BRAND ?כי אני יודע כמה שבאים בלי מאוורר בכלל, שזה ממש אחלה וזו טמפרטורה סבירה ביותר, שלי למשל שהוא 6800GT הוא על 70 מעלות בלי שהמאוורר יעבוד, למרות שזה עם SILENCER אז זה משהו אחר.אם זה עדיין מפריע לך תוסיף VANTEC PCI CARD שיעלה לך מקסימום 100 שקל ויש לו 2 מאווררים וכולו זוהר, נראה נורא נחמד וגם אתה יכול לשלוט על המהירות שלו בקלות.
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים מחבר זה ALBATRON והקירור עליו נראה מצויין. לא פסיביוהכרטיס שלי הוא NUאני רק רוצה לדעת אם לשים מאווררים חזקים יפתור את הבעיה?(הפתרון של הקירור בPCI לא מתאים לי) או שיש פתרון אחר??ואם כן אז אני צריך 4 מאווררים בטווח של 170 שקל מקס, יש המלצות?
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים הוא לא חם ביתר המידה בכלל אבל אם זה מפריע לך אז תקנה NV SILANCER 4 אם אני לא טועה הוא לא יהיה כזה חם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.