פורסם 2005 בינואר 2220 שנים והבעיה היא באתי לצרוב משהו בנרו עשה לי failedומאז שאני מכניס אליו דיסק הוא לא קורא אותו בכלל הוא רק מנסה והעינית הצהובה כל הזמן מהבהבת.והוא לא קורא כלום ואני לא יודע מה לעשות... יש אחריות.והנרו נתקע גם שאני שם דיסק וגם ב my computer דברים לא מופיעים.בבקשה עזרה תודה.
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים אם ב my computer לא מופיעים דברים,זה כבר בעיה ב windows ולא בצורב.איזה מדיות אתה משתמש?
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים מחבר של LG CDR רגילים שמהירותם עד X52 והם 700 מגה 80 דקות.ולמה זה קשור לוינדוס?זה הדיסק עצמו...כשאין דיסק בפנים,רואים את הכל ב my computer...אבל כשיש דיסק בפנים לא רואים.
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים אה אוקיי,חשבתי שלא רואים את הדברים ב my computer סתם ככה לא רק שהדיסק בפנים.הצריבה נכשלת בכל דיסק? או שיש כאלו שהוא מצליח לצרוב? אם זה בכל דיסק אז יכול מאוד להיות או שהדיסקים באיכות עלובה (מה שאני לא מאמין) או שהצורב גוסס.אם הוא גומר לצרוב ואתה לא מצליח לקרוא את הדיסק,נסה לשים אותו על מחשב אחר ולראות אם גם שם הוא לא מצליח לקרוא.
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים מחבר אי אפשר לצרוב איתו עכשיו ווזה הפעם הראשונה שהצריבה נכשלה יש לי אותו שבועיים וצרבתי מאותו דיסקים מאותה חפיסה 10 פעמים שום צריבה לא נכשלה זו הפעם ה-1הדסקים לא באיכות עלובה כמובןוהצורב לא יכול לגסוס כי הוא חדש ורק אתמול צרבתי איתו והכל עבד מצויין.וכשצריבה נכשלה הוא לא מסיים לצרוב הוא פשוט מודיע שהיא נכשלה,ועכשיו בכלל אי אפשר לצרוב ולנסות כי הוא לא קורא שום דיסק ריק או מלא..
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים אי אפשר לצרוב בכלל? סתם ככה פתאום? נו טוב מזל שיש לך אחריות,הייתי מנסה להחליף אותו עם לייטאון (במו שבמפרט שלי),יש לי אותו משהו כמן שנתיים,כל דיסק טפו טפו אין שום בעיות.עריכה:שמתי לב שאתה מדבר על צורב דיוידי ולא צורב רגיל.
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים מחבר אי אפשר לצרוב משום שהוא לא קורא שום דיסקשאני מכניס הוא אמור לקרוא אותם כ blankאבל אחרי שנכשל פעם אחת זה לא קורא שום דברובהחלט שאי אפשר לצרוב!!יש לי אותו שבועיים הוא חדש לגמרי!!
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים נסה לבדוק מדיות אחרות,אפילו RW אם יש לך,סידירומים רגילים (לא צרובים) הוא כן קורא?
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים כנס ל DEVICE MANAGER תעיף את הדרייברים של ה IDE. תכבה את המחשב. תפעיל מחדש ותן לווינדוס לעלות ולשים לבד את הדרייברים.תנסה.
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים אני פה אצל חבר, דיסקים אחרים הוא קורא לא צרובים.בקשר לצרובים שצרבתי כבר פעם הוא גם לא קורא והם מאותה חפיסה של אלה שאני שם.וגם כמובן ריקים הוא לא קורא.אז מדיות אחרות הוא קורא.בקשר לדרייברים של ideמה בדיוק להעיף ?
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים my computer/properties/hardware/device manager/ide ATAכנס לצאנל עליו יושב הצורב שלך ותעשה UNISTALL.כבה את המחשב ותעלה מחדש. הווינדוס יזהה את החומרה ויתקין את הדרייברים מחדש.
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים עשיתי את זה הוא התקין מחדש את הדרייברים זיהה תצורב עשיתי שוב ריסט אחרי זה ניסיתי להכניס שוב דיסק לצריבה ריק והוא לא קורא אותו עדין.
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים כשאינ שם מקוריים הוא קורא אותם .אבל ריקים לצריבה או צרובים הוא לא קורא.יכול להיות שכאן הבעיהוהוא גם קורא דיסקים בפורמט dvd ריקים או מלאים. וגם צרובים dvd..הוא הפסיק לקרוא cdrom ריק או מלא צרוב.
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים ניסיתי מדית cdr לצריבה של חברה אחרת גם דיסק מלא צרוב כבר וגם דיסק ריק, והוא לא קורא אותם כמו מה שניסיתי לפני כן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.