פורסם 2005 בינואר 2220 שנים ה CYDOOR שנמצא בשימוש ב EXEEM הוא לא רגיל כמו האחרים.. בגלל זה סריקה לא מגלה אותו...מה שמוזר שאצלי זה לא מוריד פרסומות (וגם אצל אחרים), יכול להיות בגלל העומס הראשוני של שימוש בתוכנה...
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים אצלי זה דווקא מצא (עד שהורדתי את eXeem הוא לא היה) ופשוט עשיתי לו quarantine עכשיו התוכנה לא עושה בעיות
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים [ltr]adaware doesn't find anything, spybot detects the cache folder and delete it, but the cache is created again every time u start eXeem. however I have not seen any ad yet and the cache folder seems to be empty.[/ltr]
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים ב MICROSOFT ADAWARE הוא גילה את זה,עשיתי QUARENTINE וזהו גילה מה ?!?! מה הוא צריך לגלות???
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים icebreak אתה לא זה שאמר לי אתמול:"מה אתה רוצה שזה ימצא?זה בתוך הקוד.. זה לא SPYWARE"
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים זה מה שחשבתי, כי יש תוכנות שלא מגלות..אבל מבחינת מאפיינים זה לא ה CYDOOR הרגיל.. אין לו את החתימה שמופיעה באתר של SYMANTEC (ה REGISTRY KEY שלו שונים מהרגיל), ולכן זאת הסיבה שחלקם לא ימצאו...
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים מישהו שהצליח למחוק את הcydoor יכול להסביר פה בדיוק איך ועם איזה תוכנות הוא עשה את זה?לא מצאתי כל סימן לזה במחשב שלי, אבל אני מעדיף שהוא ישאר נקי בכל מקרה...
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים גם לי זה מצא cydoor עם pestpatrol.אבל חכו, עוד מעט יפרצו את התוכנה, ויורידו ממנה את רכיבי הריגול (בדיוק כמו שעשו אז עם Kazaa).כשכבר לא יהיה beta, ויפרצו את זה, תחפשו את זה בגוגל עוד כמה שבועות,אתם תופתעו לראות שיש מודים אחרים ללא רכיבי ריגול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.