עבור לתוכן

בעיה ברשת הביתית עקב התקנת Norton Internet Security.

Featured Replies

פורסם

אהלן.

יש לי בבית רשת ביתית של כ-3 מחשבים שמחוברים לראוטר.

לפני כמה ימים התקנתי בשלושתם את התוכנה Norton Internet Security.

אני לא מצליח לראות את המחשבים האחרים ברשת כל עוד שהתוכנה היא על מצב Enable, ברגע שאני מעביר אותה ל-Disable אז הכל מסתתדר.

מכיוון שאנחנו מדפיסים כולם על אותה מדפסת שמחוברת לאחד המחשבים זה מסבך מאוד את כל עיניין ההדפסה והעברת הקבצים ברשת.

האם יש דרך לעשות הרשאה למחשבים מסויימים ברשת בתוכנה עצמה?

האם יש איזשהו פתרון אחר שעולה בדעתכם?

אשמח לכל תגובות

בתודה מראש

ניר

פורסם

איזה גירסה זאת?

פורסם
  • מחבר

2005 מעודכנת!

פורסם

תיכנס להגדרות(Options) של האנטי-וירוס , תעבור ל-Internet Worm Protection ותבטל אותו ע"י הורדת הסימון של התיבה הראשונה.

עכשיו תבדוק אם הכל פועל.

אם הכל פועל כשורה , תפעיל אותו בחזרה ותיכנס שוב לאותו מקום לפי ההסברים שנתתי לך למעלה.

עכשיו תלחץ על General Rules ותאשר שם את כל מה שקשור לרשת(File Shareing וכד')

פורסם
  • מחבר

אני לא מוצא את הסעיף Internet Worm Protection אתה יכול להסביר יותר מפורט היכן הוא נמצא?

ומזאת אומרת הכל פועל כשורה? מה אמור לקרות אם לא?

פורסם

אממ... יש לי System Works שמגיע ביחד עם האנטיוירוס , אני לא כ"כ יודע איפה זה בדיוק ב-Internet Security.

אבל כעיקרון המקום לא אמור להיות שונה , פשוט תיכנס לאחד מהתוכנות של הנורטון ותלחץ על הפתור של Options , עכשיו יהיה לך תפריט שבו רשומות לך כל התוכנות של הנורטון שנמצאות ברשותך , תבחר מהרשימה את האנטי-וירוס ואז שם תסתדר לפי הדרך שנתתי לך(הדרך היא אותו דבר באנטי-וירוס , גם אם זה אינטרנט סקיוריטי)

או בקיצור - תיכנס ל-Options של האנטי וירוס שלך( ::))

ומזאת אומרת הכל פועל כשורה? מה אמור לקרות אם לא?

התכוונתי בזה שאתה תוכל לראות שוב את כל המחשבים ברשת ושאפשרויות השיתוף וכו' יפעלו שוב , מה לא היה מובן בזה?

לא יקרה כלום אם תבטל אותו לרגע כדי לבדוק אם זה גורם הבעיה.

פורסם

דרך IP אתה יכול לגשת אליהם?

דרך שם

Start - > Run - > \\ComputerName

אתה יכול?

לי הייתה בעיה דומה עם ה FW של OUTPOST

פשוט העפתי משם את האופציה להגן על NETBIOS..

פורסם
  • מחבר

יש לי גם את ה-System Works וגם את FW אבל אני לאמוצא את מה שאתה מדבר עליו באף אחד מהמקומות!

אם תתן תמונה זה יעזור!!!

אני לא יכול לגשת למחשבים דרך Run!

פורסם

הנה תמונה:

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

הSYSWORKS שונה מהNIS!

אין את האפשרויות האלה בסקיוריטי! אבל יש אפשרות אחרת להגדיר רשת וחוקים חדשים דרך הפיירוול עצמו אבל זה לא עובד לי עדיין יש בעיות.

פורסם
  • מחבר

לי אין את האפשרות הזאת....

Norton_Problem.jpg

יש לך אולי הצעות אחרות?

פורסם

אהה זה שונה...

כעיקרון אני לא ממש יכול לעזור לך.

אבל מה שאתה אמור לחפש , זה איך להגדיר את הרשת אצלך. כנראה שהפיירוול חוסם את הרשת ואתה צריך להגדיר אותה כ-Enable באפשרויות הפיירוול.

אולי תראה לי תמונה של האפשרויות שקיימות אצלך בפיירוול.

פורסם
  • מחבר

Norton_Problem_2.jpg

פורסם

לא הצלחתי להבין לפי התמונה איך לעשות את זה , אבל אתה יכול לעבור על ההסברים כאן ואני מאמין שזה יסתדר(תעבור שלב שלב)

פורסם

ההסברים שהוא נתן לך מצויינים..

למרות זאת אני ניסיתי לעשות כמו שמוסבר שם ועוד הלכתי טיפה יותר רחוק והגדרתי RULE חדש לפיירוול משום מה זה לא עוזר לי כשאני מעלה את 2 המחשבים יש רשת והכל בסדר רק שאין לי גישה לשיתוף במחשב השני ובשביל לקבל אני חייב לבטל את הפיירוול ולהחזיר אותו ואז משום מה הוא פתאום מראה לי שהחוק שהגדרתי נכנס לתוקף, אני לא מבין למה הוא לא נכנס ישר מההתחלה ורק אחרי שאני מנתק ומפעיל תפיירוול.

תנסה מה שמוסבר שם זה אמור לעבוד אני ינסה עוד כמה דברים ויראה אבל אני חושב שזה יעבוד אצלך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים