עבור לתוכן

הפנטיום 4 עם תמיכה ב 64BIT מתחיל להגיע לחנויות...

Featured Replies

פורסם

http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20050120140538.html

עד היום היה ניתן להשיג את המעבדים עם EMT64 בעיקר רק עם קניית מחשב מוכן מראש (ע"י יצרניות מחשבים)...

כפי הנראה, ביפן התחילו למכור את המעבדים בחניות מחשבים רגילות כמעבדים בנפרד ממערכת מחשב מוכנה.

פורסם

מתי זה יגיע לארץ?

פורסם

הם תומכים גם בישומיי 32 ביט?

ומצטרף לשאלה הקודמת לגביי

מתיי הם מגיעים לארץ??

:jump:

come in LGA775 form-factor and are compatible with mainboards based on i915- and i925-series chipsets.

:hat:

פורסם

מצטרף לשאלות שהוזכרו...

האם זה ובאיזה לוחות זה ימוך (האם זה יתמוך בלוח שלי?)

פורסם

מצטרף לשאלות שהוזכרו...

האם זה ובאיזה לוחות זה ימוך (האם זה יתמוך בלוח שלי?)

compatible with mainboards based on i915- and i925-series chipsets
פורסם
  • מחבר

אין לי מושג מתי זה יהיה זמין (וכנראה לאף אחד אין עדיין)... זה כמו ה WINCHISTER שראו אותו ביפן ואחרי כמה חודשים הוא התחיל להגיע ארצה בטח....

בכל מקרה, אל תצפו לזה שהמעבד הזה יהיה שיפורים כמו של AMD היו במעבר מ XP ל AMD64.....

זה בסה"כ PRESCOTT רגיל עם תוספת של תמיכה בפקודות של AMD64.

פורסם

לא הבנתי את התשובה

לוח שקניתי היום יתמוך ב64?

פורסם

גם אני לא הבנתי אם קניתי היום תלוח האם הכי חדיש למעבדי אינטל אז המעבד יוכל לעבוד בו?

והוא יהיה יותר טוב מ מעבדי amd ?

פורסם

ברור שיראו תוצאות טובות יותר..!!...וגם הם יתמכו מעל 4 גיגה RAM..!!..שזה משמעותי...אבל לרוב האנשים זה לא משנה...

קיצור הוא יראה תוצאות טובות יותר מהפרסקוט...זה לא "רק" תמיכה ביישומי 64 ביט...זה עוד דברים...

פורסם

הם לא יראו תוצאות יותר טובות, כי זה רק תוספת תמיכה ב-64bit

אין שום שינויי ארכיטקטורה, מטמון, באס, תדר

פורסם

יהיה גם איזה שיפור שיוריד את צריכת החשמל של המעבד במנוחה - נדמה לי שזה נקרא EST - Enchanced Speed Step .

בביצועים לא אמור להיות שיפור.

פורסם
  • מחבר

רשום בלינק שהבאתי שהמחיר ל 3200 GHZ הוא 300$, לא נראה לי שב 70$ אפשר לדחוס גם EMT64 וגם עוד 1MB של L2 שהוא גם יקר.. (או שאני טועה)... וגם ככה ב PRESCOTT יש כבר טכנלוגיה שמורידה את צריכת החשמל במנוחה, לא ?

פורסם

כן הסתכלתי בתמונות - זה לא מעבדים מסדרה 6 כמו שחשבתי אלא גרסאות 64 ביט של סדרה 5.

יש להם עדיין 1 מגה מטמון ... וגם לא בטוח אם יש להם EIST בכלל.

מה שיש היום בפרסקוטים למייטב זכרוני לא מוריד את מהירות המעבד , אבל יתכן שאני תועה וכבר הגיעה הטכנולוגיה הזאת ... אני לא סגור על העניין.

פורסם

מי בכלל קונה מעבדים של אינטל היום amd יותר חזקים למשחקים אבל קצת מפגר מאחור בעריכה שלאינטל יש יתרון קליל בזה

פורסם
  • מחבר

מי בכלל קונה מעבדים של אינטל היום amd יותר חזקים למשחקים אבל קצת מפגר מאחור בעריכה שלאינטל יש יתרון קליל בזה

יצאת גבר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים