עבור לתוכן

בעיות במודם B-FOCUS 270PR של ECI

Featured Replies

פורסם

היי!

יש לי בעיה במודם הנ"ל, באופן לא צפוי בכלל (זה יכול להיות אחרי 10 דקות וזה יכול להיות אחרי 50 דקות אבל ב90 אחוז מהמקרים בשעה הראשונה) נורית הSYNC נכבית!

יש לציין שאם אני מפעיל עומס על המודם (הרבה אתרים בבת אחת או משחקי רשת) אז ההתנתקות מתרחשת מהר יותר, אבל גם אם לא, לאחר כמה זמן המודם מאבד את הסינכרון.

לאחר שאני מדליק ומכבה את המודם המצב מסתדר ויותר אין הפרעות (עד לפעם הבאה שאני אכבה את המחשב).

חשבתי על אפשרות שפשוט אני אדליק את המודם ואחרי דקה אני אכבה ואדליק שוב בשביל להקדים תרופה למכה אבל זה לא עזר, רק אחרי פעם אחת שהמודם מתנתק המצב נהיה יציב.

אז תגידו- מה הוא רוצה מאיתנו? שיתקשר לבזק!

אז ככה ששיגעתי לבזק את הראש- והם שיגעו לי בחזרה, פילטרים, כבלים, בדיקות של הקווים בבית, הכל, בסוף שנינו התיאשנו והם הציעו לי הצעה מסוכנת, הם ישלחו טכנאי אבל אם הוא לא ימצא בעיה או שיראה שהבעיה היא אצלי פרטית, אני אשלם 150 שקל, הטכנאי יביא איתו מחשב נייד ויחבר אלוי את המודם, אם לא יהיו בעיות אז הכל תקין ואני הפסדתי 150 שקל.

אבל אין סיכוי שהטכנאי יחכה שעה! הרבה לפני זה הוא יגיד שאין שום בעיה , זה חוק מרפי קלאסי, המודם לא יתנתק לו ואני אשלם.

למישהו יש רעיון?

פורסם

טוב אז ככה זה בעיה או בלוח אם שעליו הוא מונח בסלוט או בדרייבר או במודם עצמו חשבתה אולי להחליף אותו במחיר שהטכנאי יבוא אליך אתה מחליף את המודם הזה...

אבל לפני אני מציע שתבדוק אותו אצל משהו שיש לו אותו מודם אם גם לו זה עושה בעיות...מקסימום תשנה מיקום בסלוטים של הלוח...

פורסם

סתם שאלה, איך לעזזל הוא אמור להחליף סולט!? :bash: :bash:

בכל מקרה, תתקשר לנזזק ותדבר איתם

פורסם

התכוונתי להחליף מיקום!!! אם המודם נימצא בסלוט הראשון בלוח אז להוציא ולהכניס אותו לסלוט האחרון בלוח...

פורסם

זה מודם רשת!!!

פורסם

תחליף מודם ומהר.... זה קקה המודם הזה ולא שווה גרוש...

פורסם

אני משתמש בו ואין לי תלונות

אין לי בעיה של ניתוקים אבל אני לא משתמש בחייגן

בגלל שיש לי רשת אלחוטית בבית

פורסם

טוב אז ככה זה בעיה או בלוח אם שעליו הוא מונח בסלוט או בדרייבר או במודם עצמו חשבתה אולי להחליף אותו במחיר שהטכנאי יבוא אליך אתה מחליף את המודם הזה...

אבל לפני אני מציע שתבדוק אותו אצל משהו שיש לו אותו מודם אם גם לו זה עושה בעיות...מקסימום תשנה מיקום בסלוטים של הלוח...

WTF?

מה קשור? המודם הנ"ל מתחבר לכ. רשת.

1. יש לך טלפונים אלחוטיים על הקו? פקסים? מקור מתח חשמלי שצמוד לתקע? שלושת הדברים האלה יכולים ליצור הפרעות בקו שיגרמו לך לאבד סינכרון.

2. אם יש לך חבר שמחובר גם הוא בADSL נסה להשאיל ממנו את המודם, ולראות אם עדיין מאבד סנכרון - אם כן, הבעייה היא קרוב לוודאי בקו/הכבל עצמו (נדיר) או סעיף 1

אם לא מאבד סנכרון, רוב הסיכויים שהמודם שלך לא בסדר. פשוט תצרח על בזק עד שיסכינו להחליף לך את המודם בלי טכנאי ובלי שטויות אחרות. תבקש אחראי כל פעם.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

תודה, הדבר היחיד שנראה לי זה לבדוק אצל מישהו אחר.

פורסם

חחחח מודה טעיתי חשבתי שזהו מודם פנימי ;D

אבל בסוף כן עזרתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים