עבור לתוכן

שאלה פשוטה על ספיד פאן -SPEEDFAN-

Featured Replies

פורסם

הורדתי ספידפאן 4.20

והוא אומר לי -

Fan01: 3835 RPM

Fan02: 0 RPM

Fan03: 0 RPM

איך זה שהוא מראה שרק מאוורר אחד פועל? יכול להיות שבאמת רק אחד פועל?

-יש לי מאוור ראשי על כל המחשב (במארז)

-אחד על הכרטיס מסך

-ואחד בספק כח

אם זה עוזר , הטמפ' שהוא מראה הן

[Temp1: 33C

Temp2: -48C

Temp3: 37C

HD0: 39C

עוד שאלה כמה שאלות:

איך יכול להיות שTEMP2 הוא במינוס מעלות?

מה אומר כל TEMP מהשלושה?

ויש לי שני הארד דיסרקים , איך הוא מראה רק HD0 ?

:hat:

פורסם

פשוט שאר המאוררים שיש לך במחשב, לא מחוברים ישירות ללוח אם, ולכן הוא לא יכול לקרוא ולשלוט עליהם....

לגבי הדיסק שאין לו HD, יכול להיות שהוא ישן ולא תומך ב SMART, ואז הוא לא אומר את הטמפ שלו...

לגבי ה TEMP בד"כ זה הראשון של המעבד, והשני של הלוח אם.. אבל הקריאות לא נכונות.. תנסה תוכנה אחרת כמו MBM 5 בשביל זה...

פורסם
  • מחבר

חח איך לא עונים לי פה?... לא מתאים לפורום הזה!

משהו יכול אולי להביא לי לינק ל MBM 5 ...

תודה :-)

פורסם

על גוגל שמעת ?

http://mbm.livewiredev.com/

ומה שאמרתי זה לא תשובה בדיוק?

פורסם

פשוט שאר המאוררים שיש לך במחשב, לא מחוברים ישירות ללוח אם, ולכן הוא לא יכול לקרוא ולשלוט עליהם....

לגבי הדיסק שאין לו HD, יכול להיות שהוא ישן ולא תומך ב SMART, ואז הוא לא אומר את הטמפ שלו...

לגבי ה TEMP בד"כ זה הראשון של המעבד, והשני של הלוח אם.. אבל הקריאות לא נכונות.. תנסה תוכנה אחרת כמו MBM 5 בשביל זה...

תיקון:

לתוכנה אין מספרים קבועים לכל רכיב, בכל לוח אם זה אחרת, אצלו במקרה הטמפרטורה הראשונה זה הלוח אם, השניה זה טמפרטורה מתה, והשלישית זה המעבד..

בקשר להרדיסקיםף לא לכל מי שיש תמיכה ב SMART יש לו גם חיישן, כנראה שמכל הדיסקים שלך רק לאחד מהם יש חיישן,

למען הסדר הטוב אתה יכול להגדיר בתוכנה שתציג רק את FAN1 וTEMP1 TEMP3 HDD , זאת אומרת שפשוט לא תציג את הנתונים הלא רצויים.

SPEEDFAN זאת אחת התוכנות המוצלחות שיש לניטור טמפרטורה, אני לא חושב ש MBM5 תביא איזשהו שיפור.

את כל התוכנות המוכרות בנושא, תוכל תמיד למצוא במחלקת ההורדות פה באתר, אין צורך להתחיל להתרוצץ בין אתרים :D

בכל מקרה אם אתה רוצה להיות בטוח ולשייך טמפרטורה למספר, תשתמש בסנדרה או באברסט לקבל את "השם" של הטמפרטורה, קח בחשבון שאברסט לא תמיד יודעת לקרוא את הטמפרטורה כמו שצריך אז היא יכולה לזייף..

עוד דבר, פעם הבאה שאתה פותח תארד עם שאלה כלשהי, תדאג שנקבל את כל הפרטים שאולי היו נחוצים לנו, לדוגמא לוח האם שברשותך!

פורסם
  • מחבר

חח תאמין לי לאנטיוכוס היה לוח אם יותר טוב משלי!...

אבל לא להרבה זמן.. כי אני קונה משהו פ33תי חדש...

עוד לא סגרתי על זה אבל עזרת לי כבר עם הבחירה הזאת וכל מה שאינ צריך עכשיו זה רק לברר איפה הכי זול... :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים