פורסם 2005 בינואר 2020 שנים שלוםאני צריך תוכנה לוויסות המהירות של המאווררים במחשב.עכשיו אני רוצה לדעת אם אני מאט את המהירות שאל אחד מהמאווררים...מה קורה?המחשב מתחמם?הרעש קטן?אני צריך את התוכנה הזאת כדי להקטין את הרעש מהמחשב ואני לא יודע אם זה יפגע במחשב או לא.תודה מראש ליאור.ג.
פורסם 2005 בינואר 2020 שנים SPEEDFANניתנת להורדה באתרתוריד ותראה מה הטמפרטורהאם היא גבוהה מדי תעלהעד שתהיה מרוצה http://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=286
פורסם 2005 בינואר 2020 שנים מחבר אתה יכול להסביר לי על התוכנה כי נראה לי שאני ישרוף לי את המחשב אם אני יתעסק איתה...
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים לא תשרוף שום דבר, פשוט תפעיל אותה ותבחר בלוח האם שלך באפשרויות.אל תתעסק יותר מדי עם המאוורר של המעבד והכל יהיה בסדר.
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים מחבר הרעש שיוצא לי מהמחשב יוצא מהלוח אם(המאוורר שעליו)מה יצא אם אני יקטים את המיהירות שלו או משהו כזה..?זה יגרום נזק למשהו-למה?(לאיזה חלק)זה יקטין את הרעש?עכשיו אני מוריד את המיהירות של המאווררים ל0 אחוז לדקה...הם אמורים להפסיק להסתובב?חוץ מזה איך אני יודע מה של מה כתובים לי פה 2 מאווררים...1)1875 rpm2)4561 rpm
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים אם שני זה מעבד ושלישי זה הלוח והרביעי אם אני לא טועה זה הזכרונות... מה זה הראשון ?
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים השני זה המעבדהשלישי זה הHDD והתחתון זה הלוח הראשון זה איזושהי דפיקה של החיישן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.