עבור לתוכן

עם איזה דפדפן אתם עובדים?

עם איזה דפדפן אתם עובדים? 899 הצבעות

1. 1. עם איזה דפדפן אתם עובדים?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

IE = Internet Explorer

:kopfpatsch:

• תגובות 33
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

Firefox :silly:

פורסם

התמכרתי לכל הExtentions שניתן להוסיף בפיירפוקס כמו מילון, חיפוש מילים ע"י הדגשה של המילה, מציאת הנתיב של ההורדה ועוד ...

ובכלל הוא יותר נוח לשימוש עם כל הקטע של הלשוניות.

פורסם
  • מחבר

יש לכם דוגמא לאתרים שלא עובדים עם פיירפוקס?

זה הרבה אתרים או רק מעטים?

אתרים גדולים כמו וואלה נענע HWZONE ופורומים למיניהם כן פועלים עם פיירפוקס....נכון?

פורסם

פועלים אבל בנענע למשל יש איתו קצת בעיות, בוואלה הוא פועל בסדר חוץ מהדואר וגם פה הוא פועל בסדר

הנה רשימה של עוד אתרים שלא תומכים בו טוב(או בכלל לא): http://www.mozilla.org.il/evangel.shtml

פורסם

אני משתמש בפיירפוקס..

ואם כבר דפדפן מבוסס אקספלורר אז אוונט הוא הרבה יותר מהיר מהמקסטון.

פורסם
  • מחבר

איזה בעיה יש עם הדואר בוואלה בפיירפוקס?

פורסם

אני משתמש גם במוזילה firefox וגם בתוכנת דואר שלהם thunderbird ושניהם עובדים ממש ממש טוב ומהר .. אני כבר כמעט ושכחתי מהקספלורר אבל חבל שהפיירפוקס עושה בעיות עם כמה אתרים בעברית.

פורסם

איזה בעיה יש עם הדואר בוואלה בפיירפוקס?

לא ניתן לשלוח דואר, הוספת קובץ מעבירה חזרה לתיקיית הודעות.

גם לא נראה לי שאפשרי לכתוב שם, רק לקרוא דואר :P

פורסם

מצטער שלא עברתי על הדפים הקודמים (רק על הראשון)

אבל מי שיש לו בעיה עם הצגת אתרים מסויימים, שיוריד את התוספת שמציגה אתרים כאילו דרך ie..

ותוריד את נטסקייפ.. הוא מת ;) יש את מוזילה שמבוסס עליו, אם מישהו בכל זאת צריך אותו.

פורסם

מצטער שלא עברתי על הדפים הקודמים (רק על הראשון)

אבל מי שיש לו בעיה עם הצגת אתרים מסויימים, שיוריד את התוספת שמציגה אתרים כאילו דרך ie..

ותוריד את נטסקייפ.. הוא מת ;) יש את מוזילה שמבוסס עליו, אם מישהו בכל זאת צריך אותו.

לא משש מת.. AOL הוציאו שבוע שעבר את ה NETSCAPE החדש שמבוסס על FIREFOX 1.0 ומכיל את כל הדברים (כולל FLASH BUILTIN וכו'), אבל יש לו יתרון שבעזרת ההזדהות שלו בתור דפדפן NETSCAPE יש אתרים שעובדים ישר איתו (בלי צורך להתקין EXTENTION ל FIREFOX שמרמה בקשר לזהות הדפדפן)...

פורסם

מגניב ביותר.

רק לפני כמה חודשים הם הודיעו שהם סוגרים את חטיבת נטסקייפ.

וקצת אירוני שהם מוציאים דפדפן שמבוסס על פיירפוקס שמבוסס על מוזיללה שמבוסס על נטסקייפ.

אוי.

שווה נסיון לדעתכם?

כרגע אני עם פיירפוקס.

פורסם

ניסיתי את מקסטון אבל הוא זוחללללל

אהה? אתה בטוח?

לי הוא עובד הרבה יותר מהר מIE...

אומנם פחות מהיר מFF, אבל בהחלט יותר מהיר מIE!

פורסם

[ltr]Opera Ownz!

I'm tried of explaining why just fucking try it, it won't disappoint you.

play with the many options it offers: panels (I got a dictionary panel, news panel and I left some of the default panels), skins, build in RSS and mail client, mouse gestures and it even show the download speed and other info, even the "all mighty" firefox doesn't do that. beta 8 even got voice recognition, not sure what for but whatever.[/ltr]

פורסם

[ltr]Opera Ownz!

I'm tried of explaining why just fucking try it, it won't disappoint you.

play with the many options it offers: panels (I got a dictionary panel, news panel and I left some of the default panels), skins, build in RSS and mail client, mouse gestures and it even show the download speed and other info, even the "all mighty" firefox doesn't do that. beta 8 even got voice recognition, not sure what for but whatever.[/ltr]

OPERA יכול להיות טוב.. אבל אני מפונק.. התרגלתי שאני לא צריך לשלם או לפרוץ או לראות פרסומות על הדפדפן שאני משתמש בו... מה לעשות...

אבל בהחלט למי שמוכן, ה OPERA הוא ממש BROWSER טוב למעט הבעיה הזו ויש לו תאימות לאתרים יותר טובה FIREFOX...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים