עבור לתוכן

מישהוא מכיר את המדיה DR-BYTE לצריבת DVD ?

Featured Replies

פורסם

כן, ולא מומלץ. :nono:

25% מהדיסקים שאני קניתי מהסוג הזה עשו בעיות.

פורסם

גם אני קניתי (לצערי)

50 אחוז היו דפוקים

את השאר לוקח לכונן שעה לזהות...

לא מומלץ !!!!

מעצבן שמישהו מוכר דיסקים בכזות רמה, אנשים צריכים לדעת.

פורסם

לא לגעת!!!!  :nono:

מלא שגיאות בצריבה ולא קורא טוב את מה שכבר בקושי נצרב. הדיסקים באיכות ירודה וניתן לראות על פניהם שריטות ושאר ירקות.

קניתי והצטערתי מאוד.   :( חבל שלא החזרתי. קניתי בקוסמוס במחיר מפתה ב"מבצע".  :kopfpatsch:

ניסיתי הרבה חברות זולות וירדתי מזה בסוף. במקום לזרוק 10 DVD לפח עדיף לקנות מחברה סבירה.

קניתי באופיס דיפו של חברת Verbatim. חבילה של 25 במחיר של 125 ש"ח לערך. לא הכי זול אבל לפחות לא זבל. יש להם מבצע של 2 חבילות ב 200 ש"ח. כלומר 50 מדיות DVD לצריבה (R-) ב 200 ש"ח. לדעתי שווה.

פורסם

מבצע אכן מפתה... חבל שבדיוק קניתי כמות. : :-[

למודרים, אולי כדאי לשים סטיקי של מדיות DVD, השוק בארץ כל כך פרוץ! אולי כך נוכל לעזור אחד לשני ולדווח על המדיות הגרועות ועל תאימות של מדיות עם צורבים (וגרסאות FIRMWARE).

פורסם

1) אם הייתם קוראים פה קצת לפני שקניתם הייתם רואים שב 700^6 טרדים הוזהר ונאמר והומלץ לקנות מדיות נורמליות וגם הומלצו שמות.

2) מכרו לכם מוצר לא תקין. תחזירו אותו לחנויות. זכותכם.

פורסם

1) אם הייתם קוראים פה קצת לפני שקניתם הייתם רואים שב 700^6 טרדים הוזהר ונאמר והומלץ לקנות מדיות נורמליות וגם הומלצו שמות.

INTEGRAL, בדרך כלל אני מעריך את התגובות שלך אבל הפעם אתה מגזים. אני באופן אישי צורב על RITEKG04 מקורי ולא על הסילבר ליין שמציעים פה אנשים, ואפילו השתמשתי ב FORTIS שנמכרו ב KSP ללא שום בעיה (גם לאחר שנה בחינת שגיאות שלהם מראהעל איכות סבירה ביותר). העניין הוא שאפשר ואפילו נכון לעשות מכך סטיקי, אני באופן אישי מכיר את אופציית החיפוש ומשתמש בה (אמנם לא הזכרת אותה באופן אישי אבל זה נשמע ככה). מדיות DR.BYTE לא הוזכרו בפורום, מאיפה הוא יודע אולי אילו טובות באופן מפתיע! זה קורה, כמו שהצלחתי עם פורטיס, לא תמיד צריך לקנות VERBATIM.

אגב, איכות הצריבה של מדיות שונות משתנה לפי הצורב וה FIRMWARE בו משתמשים, אלא עם אתה מדבר על המדיות הטובות ביותר בשוק.

2) מכרו לכם מוצר לא תקין. תחזירו אותו לחנויות. זכותכם.

אתה חיי בארה"ב?? אירופה?? או כל מדינה מתוקנת אחרת?

אמנם זה יכול לקרות ואולי אפילו יחזירו את הכסף על פי החוק, אבל לרוב יגידו שהמוצר פתוח!

פורסם

הרייטק 04 לא משהו, מקורי עם שם של רייטק או מקורי עם תווית של סילברליין. יחסית למחיר זו אופציה טובה אבל לדעתי ברגע שמחירי המדיות ירדו אין סיבה לקנות אותם אלא אם כן אתה צורב כמויות גדולות מאוד של דברים לא כל כך חשובים או דברים שלא תשתמש בהם הרבה. כנ"ל לגבי פורטיס. אין יותר מדי הפתעות בתחום הזה. רוצה לקנות מדיה טובה מתוצרת רייטק קנה RICOH.

אני חי בארץ. עד היום כל פעם שקניתי מדיה לא תקינה - החזרתי אותה ותמיד קיבלו אותה. לעתים צריך להגיע למנהל החנות אבל בסופו של דבר היא מוחלפת. אנחנו לא בארה"ב אבל גם לא בזימבאבווה.

איכות צריבה הוא רק פרמטר אחד באיכות המדיה. פרמטר עוד יותר חשוב היא איכות חומרי הגלם. ואם אתה חושב שאתה קונה מדיות זולות מאוד או חיקויים כאלה ואחרים ואיכות חומר הגלם טובה אז FORGET IT. היום מתחיל להיות פחות SAFE אפילו לקנות וורבטים או TY אז מה יש להגיד על מדיות שעולות חצי ושליש?

ויש כבר סטיקי כולל עקומות קריאה עם מקום להערות, רק שלא ממש ראיתי את המדיות שלכם שם.

פורסם

אני לוקח את דברי בחזרה, אכן יש סטיקי! אני מתנצל.

כניראה משום שהת'ראד לא נקרא בשם קורץ לא הבחנתי בו -> מרגיש כ NOOB.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים