עבור לתוכן

דיסק-קשיח חדש ודפוק (כנראה?) - עודכן 27/1/05

Featured Replies

פורסם

קניתי מ-comp-il דיסק קשיח של מקסטור: 200 ג'יגה, 8 מגה קאש. חיברתי אותו למחשב וציפיתי לטוב.

הדלקתי את המחשב, הדיסק התחיל להרעיש בצורה מוזרה והמחשב לא זיהה אותו :s07: מה שנחשב מוזר כי הדיסק הגיע עטוף ומוגן מחבטות.

החלפתי כבל חשמל, כבל IDE, שיחקתי עם הג'אמפר וניסיתי לזהות דרך הביוס. נאדה.

האם אין מנוס מהחלפת דיסק בן יום?

פורסם

נסה לבדוק אותו על מחשב אחר, המחשב שלך ישן או חדש יחסית? תן מפרט, מתחיל להרעיש הכוונה רעש כמו ההארדיסקים הישנים? או מרעיש כמו מקדחה? פרט יותר... אני חושב שאחרי שתבדוק על מחשב אחר שלח אותו למקום שקנית ממנו ודרוש אחד חדש, אני מאמין שבמקום יחליפו לך אותו אם הם יבדקו אותו במקום

פורסם

איזה יבדוקו איזה נעליים

אם יש אחריות הם צריכים להחליף במקום

במיוחד אם זה אחרי יום אחד מאז שהמוצר נקנה

תבקש החלפה !

פורסם
  • מחבר

טוב, החלפתי את הדיסק וקיבלתי אחד נורמלי: לא מקרקר, מזוהה ע"י הביוס, וכל זה בחינם במסגרת האחריות  :beerchug:

עכשיו צץ משהו חדש:

כשאני נכנס ל"מחשב שלי" (WinXP SP2) אני לא רואה את הכונן החדש. הוא פשוט לא שם. מצד שני, כשאני נכנס ל"Device Manager" הדיסק החדש מופיע שם וכתוב שהוא עובד כהלכה.

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

אתה צריך להגדיר מחיצות על הכונן ולפרמט אותו

תלחץ לחיצה ימנית על המחשב שלי, לאחר מכן manage/נהל ואז לך לdisk management/ניהול דיסקים

ושם זה אמור להיות איפשהו

פורסם
  • מחבר

תודה רבה גבר :)

פורסם
  • מחבר

אוף זה לא נגמר :s07:

בכל פעם שאני מעתיק קובץ לדיסק החדש, קופצת הודעה לגבי "Delayed Write Failure", כתוב שהעתקת הקובץ נכשלה, ושעליי להעתיק אותו למקום אחר.

הקטע המוזר הוא שכל הקבצים האלה (מוזיקה, משחקים וסרטים) מועתקים במלואם ולא עושים שום בעיות, כאילו ההודעה הנ"ל נועדה רק להפחיד אותי  :nixweiss:

מה אני עושה?

עריכה - צירפתי סקרינשוט:

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

דבר ראשון, תנסה להוריד את האוברקלוק.

תבדוק אם ה SMART של הכונן החדש מופעל בביוס.

והכי חשוב:

http://www.asrock.com/support/Download/dl_p4s61.htm

תוריד משם דריבר ל-IDE.

פורסם

עזוב את הפורמט של הוינדוס הוא עושה טונה בעיות

תעשה פירמוט וחלוקה למחיצות עם Partition Magic 8

פורסם
  • מחבר

גימל, עשיתי כל מה שאמרת וגם נעזרתי בתמיכה של מייקרוסופט (http://support.microsoft.com/?kbid=330174). עכשיו הכל דופק כמו שעון, תודה רבה  :xyxthumbs:

רק מה קשור האוברקלוק לכל העניין?  ???

אינפרנו...מאוחר מדי.

פורסם

כשיש בעיה אני תמיד מוריד את ה-OC,

בכדי להיות בטוח שהבעיה לא נגרמת מזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים