פורסם 2005 בינואר 1920 שנים יש לי Windows XP SP2 אני מכניס אותו ולא קורא כלום... לא אמורים לשמוע צליל כזה...של חיבור ואז לראות מן כונן כזה...? :s05:
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים כן יש צליל של חיבור חומרה חדשהאתה אמור לראות לכמה שניות שהוא מתקין חומרהואז נפתח החלון, אבל זה לא תמידבמחשב שלי אתה אמור לראות כונן נוסףזה בטוחאם זה לא קורה נסה USB אחרמאחורה עדיףבדוק הגדרות BIOS שבטעות לא ביטלו לך את ה USBאו פשוט נסה התקן אחר באותו מקום של ה DOKנסה לעדכן דריבר ל USB ללוח אם שלךבהצלחהיניב
פורסם 2005 בינואר 2020 שנים מחבר יווו אני נואש!!!ניסיתי הכל עידכוני ביוס עידכוני מערכת USB ניסיתי אותו בשלוש מחשבים שונים חדשים!!!ודפוק הוא לא!!! משהו פה מסריח מה זה חדש מהקופסא איך זה יכול להיום אולי אני לא יודע להפעיל אותו או משהו אני מתחנן לעזרה... :'(
פורסם 2005 בינואר 2020 שנים אולי הוא דפוק... תחזור לאיפה שקנית אותו אחי, אם שלושה מחשבים שונים לא מזהים אותו ולא מתווסף לך כונן (התקני איחסון נשלף/ Device with Removable Storage) אז אולי הוא לא טוב... תחזור לחנות ותממש את האחריות שלך.
פורסם 2005 בינואר 2020 שנים מחבר טוב תודה אחי... מכאן ערוך: הלכתי לחנות והחלפתי הוא היה דפוק לכל מי שקונה DOK שידע שאם הוא לא מדליק אור זה כבר אומר שהוא לא בסדר! תודה על העזרה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.