פורסם 2005 בינואר 1920 שנים אלמונים בגרמניה מוחים כנגד הכיבוש האמריקני באופן מאד יצירתי... הם נועצים דגלונים של ארה"ב בתוך ערימות גללים שמשאירים כלביהם הנאמנים שכנראה, גם הצתרפו למחאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3034025,00.html המשטרה אובדת עצות (כמו תמיד) הגבירה את הסיורים למטרת מציאת החולגנים האחראים על הפעולות הללו.
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים מחאה יצירתית נחמדה למרות שאני הייתי מעדיף לראות את דגל גרמניה בתוך החרא. אכן כך וכמובן גם...מחאה טפשית כי אמריקה עושה מה שהיא צריכה לעשות.
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים אני הייתי מעדיף לראות את דגל גרמניה בתוך החרא.שהנאצים האלה יפסיקו להתחסדכשהם כבשו את פולין אף אחד לא שם את הדגל שלהם בחרא
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים עצוב שיש אנשים שחושבים גרמני = נאצי.אבותיהם עשו פשעי מלחמה לא נסלחים, אבל בחיית ראבאק, לא מגיע להם להקרא נאצים בשל היותם גרמנים ועל מעשי אבותיהם.
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים באמת עצוב שאנשים חושבים כך. גרמניה היא הימדינה ששילמה הכי הרבה ועדין משלמת הרבה על העבר שלה. בזמן שמדינות אחרות באירופה שהיו שוטפות לשואה בדיוק כמו גרמניה אפילו לא מוכנות להצטער. מה שיותר גרוע זה שאנשים היום מסתובבים בבלגיה עושים בטן גב במצרים וכשהם שומעים גרמניה, שהיא המדינה הכי נקיה היום משנאה ליהודים, ישר אומרים - נאצים. אוי...הבורות .
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים עצוב שיש אנשים שחושבים גרמני = נאצי.עצוב שיש אנשים בישראל עם בעיות בהסקת מסכנות והבנת הנקראאיפה אמרתי שכל הגרמנים נאצים??אני ממש לא חושב שכל גרמני הוא נאציאבל אני דיי בטוח שאלה ששמו את הדגלים בחרא כן נאצים
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים אההההההה, בגלל שהם מוחים נגד המשטר של בוש אז הם נאצים!איך לא חשבתי על זה בעצמי...
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים אההההההה, בגלל שהם מוחים נגד המשטר של בוש אז הם נאצים!איך לא חשבתי על זה בעצמי...לא.(אמרתי בכלל דבר כזה? קצת הבנת הנקרא)אבל יש דרך למחותגרמניה היא מדינה דמוקרטית אז שיקחו שלטים וילכו להפגיןלא סתם המשטרה מחפשת אותם.אתה יודע מה היית מקבל אם היו תופסים אותך שורף דגל??
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים אני באמת לא מבין איך הגעת מהפרובוקציה בשקל הזאת (ותיכף נגיע למה שאני חושב עליה), לזה שמי שעורר אותה הם נאצים...אפשר לחשוב שחסרות קבוצות אנטי-אמריקאיות או אנטי-ממסדיות או אנטי-גלובליזציה שהיו מוכנות לעשות את זה, ואין להן שום קשר לנאציזם...ובקשר לדבר עצמו - פשוט טמטום ובזבוז זמן טוטאלי.סתם פרובוקציה, שכנראה בסוף מישהו יבוא וידח עליה אחריות בשביל ה-15 דקות תהילה שלו.בתאכלס, זה לא מזיז לאף אחד (חוץ מאשר למי שצריך לנקות את זה), לא לאו"ם, לא למנהיגים ובטח שלא לבוש...
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים מחבר אני רואה שלא ממש הבנתם את הפואנטה. הכיבוש בעירק הוא רק תירוץ, המסר האמיתי והחבוי הוא שהגרמנים רוצים שהאמריקאים יצאו דווקא מגרמניה (אלא שהאנלוגיה שגרמניה היא חרא היא סטירת לחי עצמית). יש להם שם המון בסיסים וזה לא הכי נוח ונעים, במיוחד שעברו 60 שנה מסיום המלחמה ואין שום סכנה לכלום אבל עדיין ישנה תחושה של שלטון צבאי. נשמע בלתי מזיק אבל השמעתם על אסון ראמשטיין? לא, לא הלהקה (אם כי הם באו מאותה עיר). מדובר במפגן אוירי של מטוסים אמריקאים מבסיס סמוך, ב-28 באוגוסט 1988, בו אירעה תאונה ובה נהרגו 70 בני אדם מתושבי המקום ורבים נוספים נפצעו. המטרה של הבסיסים האמריקאיים שנבנו בסוף המלחמה על שטח אירופה הכבושה ע"י בעלות הברית היתה להיות זמניים, בעיקר בגלל האויינות נגד הסובייטים וחשש של השתלטות קומוניסטית על אירופה. האיום של המלחמה הוסר, אך כנראה בשביל האמריקאים גם המלחמה הקרה לא נגמרה והם מסרבים להתפנות. מתנחלים שכאלו. התחושה שזה יוצר אצל האנשים שיזמו את המחאה היא שארה"ב מנסה להשתלט על העולם. עכשיו הבנתם?
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים אחרי שתי מלחמות עולם האמריקאים הבינו שהם חייבים להיות השוטר של העולם וטוב שכך
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים מעניין באמת מה היה קורה אם זה מה שהם היו עושים במלחמת העולם השניה ופשוט לא מתערבים :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.