פורסם 2005 בינואר 1920 שנים אני ניסיתי לעשות צריבת לביוס לFX5200 וכפי שהבנתם זה לא הלך..עכשיו ככה,כשאני מדליק את המחשב המסך מראה כאילו הכרטיס מסך לא מחובר,מה עושים?** אין מצב שהכרטיס נשרף,הבעיה היא שמחקתי את הביוס הקיים ולאחר מכן הוא לא קלט את הביוס החדש ומאז יש את הבעיה שכאילו הכרטיס מסך לא מחובר** תודה רבה לעוזרים
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים לפי מה שהבנתי, אתה צריך לחבר שני כרטיסי מסך. האחד ב AGP (זה שנדפק) ואחד PCI (יש לך בטח מאיזה מחשב ישן. מקס'תקנה איזה אחד ב 40 שקל בTRADEZONE או איפשהו.. הם לא יקרים וגם לא נדירים). בכל מקרה אחרי שאתה מחבר את שניהםאתה מחבר את הכבל ל כרטיס מסך PCI, נכנס לDOS, ומבצע שוב את הפלאש. תחכה שעוד אנשים יגיבו כי אני לא כ"כ בטוח שזה הכל.
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים מחבר קנה כרטיס חדש, גם ככה הוא לא שווה טוב,זאת הייתה תגובה קצת מתנשאת ובלי קשר אז ערכתי.. :\ אני מתכנן כבר לתת למחשב הזה את ה9500PRO שלי ולפנק (גררר) את עצמי באיזה 6800GT\NU.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.