עבור לתוכן

צריך עזרה בלינוקס!!

Featured Replies

פורסם

שלום!!!

אני משתמש חדש בלינוקס ויש לי כמה בעיות בבקשה תעזרו לי!!!(RadHat 7.3)

אחרי שהתקנתי את הלינוקס התברר לי שבווינדוס איני רואה את המחצות שיצרתי בשביל הלינוקס ואיני יודע איך להעביר קבצים ללינוקס..

בגלל זה לא הצלחתי להתקין סקריפט בשביל ADSL בלינוקס:( בקיצור אני לא מצליח להבין איך אני יכול להגיע לקבצים שאני צריך מהווינדוס

וגם אין לי אפשרות להוריד אותם בגלל שאין לי עדיין חיבור לאינטרנט...

ודרך אגב... הורדתי תוכנה שאמורה לתת לי את האפשרות לגשר בין הקבצים שבווינדוס לקבצים שבלינוקס אבל שוב... אני אל מצליח להכניס את התוכנה ללינוקס...

אני בבעיה :-/ בבקשה תעזרו לי....

פורסם

Simple, just do it the other way around. place these files in C:\Whatever (or any other drive/directory for that matter), and "mount"(command) the drive from your Linux. if you don't know how, man mount. If you don't know the FAT32 partition name, type df -h, and in any case you need to prepare a blank directory before you mount that drive. Good luck.

פורסם

בקשר למחיצות ווינדוס...דבר ראשון אתה צריך להפעיל תמיכה ב vfat ובntfs בקרנל כדי לקרוא ולכתוב ממחיצת FAT32 ולקרוא ממחיצת ntfs (רק לקרוא!!!!!!) בהתאמה.(אמור להיות כבר מופעל ברדהט...)

אם יש לך את זה מופעל אז תוסיף שני שורות ל /etc/fstab כדי לעשות mount אוטומטי כשהמחשב עולה...

למחיצות NTFS הוסף:

dev/hdxy /mnt/foo ntfs ro,umask=1 0 0/

למחיצות FAT הוסף:

dev/hdab /mnt/fee vfat rw,umask=1 0 0/

את המחיצות foo ו fee יש ליצור מראש

את x y a b יש להחליף בערכים מתאימים

להפעיל מחדש את לינוקס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים