פורסם 2005 בינואר 1920 שנים קיבלתי נייד ועשיתי פירמוט בעזרת DBAN (למי שמכיר) עכשיו אני לא יכול להתקין את מערכת ההפעלה (וינדוסXP) כי אין לי BOOTABLE SETUP DISK (דיסק איתחול) אני בדרך כלל מתקין בדרכים הבאות: cd i386 (enter) winnt או מתקין על מערכת ישנה יותר (ויזואלי). עכשיו מישהו יכול לעזור לי אולי באיזה אתר או קובץ שנותן איזה דיסק אימייג' שאני יכול ליצרוב ולאתחל למצב התקנה בדוס או משהו :'( אני נואש ??? כל דבר שיכול לעזור יתקבל בברכה תודה לכל התותחים על העזרה...
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים if its a rather new laptop, you should have the option to boot via the cd, windows xp's cd is bootableif you didn't change the bios settings, just put the cd in drive, and boot, default option is to try cd first.
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים מחבר it's very old computer p3 733 and i try your tip but it's still dont work help me please peep's
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים לא.. אין.מה שכן,אוכל לתת לך קבצים של דיסק אתחול ולהעלות אותם כאן.אם אתה מעוניין..תעתיק אותם על דיסק Floppy
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים מחבר לא.. אין.מה שכן,אוכל לתת לך קבצים של דיסק אתחול ולהעלות אותם כאן.אם אתה מעוניין..תעתיק אותם על דיסק Floppy תודה לך גבר אבל הבעיה זה שאין בנייד פלופיעם היה אז לא הייתה לי את כל הבעיה הזאת.כמו שיש דיסקט הפעלה (התקנה) אני צריך אותו דבר (עם יש לפחות) שאפשר ליצרוב אותו על CDואז לעלות לדוס דרך הCDבבקשה מישהו תעזרו ליאני כבר יומיים משתגע זה כבר נהייה עניין של פרינציפ
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים אח שלי מאיפה אתה בארץ אני מוכן לעזור לך יש לי מה שאתה מחפש win-xp pro boot sp1
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים אם המחשב לא עושה לך בוט מהדיסר של ה XPלמה שיעשה לך בוט מדיסק עם דוס?דיסק בוט אפשר לעשות בנרואו פשוט להוריד IMAGE מהאינטרנטhttp://download2.lsoft.net/boot-cd-iso.zipכמו זה למשל
פורסם 2005 בינואר 2020 שנים מחבר אח שלי מאיפה אתה בארץ אני מוכן לעזור לך יש לי מה שאתה מחפש win-xp pro boot sp1 ואלה גבר תודה רבהאני מי ראשון לציוןואגב ניסיתי בנרו וזה לא עבד עוד לפני שפירסמתי פה את המודעה
פורסם 2005 בינואר 2020 שנים מחבר אם המחשב לא עושה לך בוט מהדיסר של ה XPלמה שיעשה לך בוט מדיסק עם דוס?דיסק בוט אפשר לעשות בנרואו פשוט להוריד IMAGE מהאינטרנטhttp://download2.lsoft.net/boot-cd-iso.zipכמו זה למשלהורדתי צרבתיוהוא ניכנס למצב דוס אבל איך שאני מוציא את הדיסק כדי להכניס דיסק של וינדוס ועושה DIR או CD I386הוא כותב לי שגיעה (ERROR)אני כל כך מיואש :'(
פורסם 2005 בינואר 2020 שנים שלב 1 קודם כל כנסו ל-Setup שלכם על ידי לחיצה על המקש Delete בעת הפעלת המחשב. עכשיו שאתם ב-Setup כנסו לתפריט Bios Features Setup ואז רדו לאפשרות: Boot Sequence ועל ידי המקשים <+> ו <-> שנו את ההגדרה לכל מה שתרצו אבל שיהיה כתוב בהתחלה Cdrom הנה דוגמאות: CDROM A C או CDROM SCSI A וחזרו לעמוד הראשי על ידי לחיצה על מקש ה-Exit. עכשיו לחצו על המקש F10 ואז תופיע הודעה השואלת האם אתם מוכנים לשמור את השינויים? לחצו Y ואז Enter. עכשיו המחשב יודלק מחדש! שלב 2 עכשיו הכניסו את הדיסק של Windows (לא משנה איזה גירסה). ובשלב כלשהו יעלה לכם כיתוב באנגלית ולידו נקודה אחת שלאחר שניה תהיה שני נקודות ואז שלוש וכו' ברגע שאתם רואים את הכיתוב ליחצו מיד על Enter והתחילו בהתקנת Windows. עכשיו יעלה לכם מסך של ה- Scan Disk אשרו הכל והתחילו בהתקנת Windows אם זה לא עזר אז תעשה את זה: אם הבנתי נכון אז... תוציא את הדיסק שהיה לך ותכניס את ה-XP (אחרי שנכנסת לדוס) תרשום שמה ככה: (X = את כונן הסי די רום שלך) x:/ x:/ dir ואז אנטר תעשה DIR כדי שהוא יזהה את הדיסק אם יש לך את התקיה i386 אז זה אמור להצליח (אני דיי בטוח שיהיה כי יש לך דיסק של XP) ואז אתה רושם x:/cd i386 ואז אנטר (עם רווח בין ה-CD ל- I386 !!) ואז הוא יראה לך ככה: X:/cd i386/ תרשום winnt.exe ואז אנטר אחרי זה הוא יעלה לך SCAN DISK וז אמור להתחיל להתקין לך את הווינדוס אם אני טועה אז תקנו אותי... בהצלחה...
פורסם 2005 בינואר 2020 שנים http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=297תנסה אימג' אחרבאתר הנ"ל יש אימג' להורדה והסבר איך לצרוב אותו בנרו
פורסם 2005 בינואר 2020 שנים מחבר moses_23 אני לא טירון חברעשיתי את זה לפני שפניתי לעזרה פה באתרגם את שלב א וב שכתבתוזה לא עוזר :'(
פורסם 2005 בינואר 2020 שנים מחבר ניסית את האימג' השני? כן ניכנסתי לאתר הורדתי את הקובץ ופעלתי אחרי ההוראות אבל זה לא יוצא כי הקובץ שהם נותנים בא באימ'ג 1 וזהו ובהסבר מראים שיש עוד 3 תיקיות נוספות. לא מבין מאיפה אני אמור להביא את התיקיות מוזר.... לא מצליח...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.